Besame …

In traducere “Saruta-ma” …
Am citit undeva asta: se credea odata ca respiratia contine sufletul unei persoane, asa ca sarutul era considerat casatoria a 2 suflete.
Mi se pare foarte tare…Dar din punctul meu de vedere un sarut este mult mai mult.. Starea pe care ti-o da, sentimentul de siguranta. Este raiul pe pamant, raiul celor ce stiu a simti.
Un sarut poate ascunde atat de multe, un sarut poate insemna atat de mult atunci cand e dat la timpul potrivit. Un sarut te poate scoate dintr-o stare sufocanta, sumbra si te poate aduce intr-o stare de visare, de relaxare.
Puterea lui este atat de mare, probabil nemasurabila. Cu un sarut poti aduce o situatie tensionata la calm, pace si liniste.

Sarutul senzual iti da o stare de fluturasi, like you’re high. Te poate duce pe culmi necunoscute ale visarii, ale placerii.

Sarutul furat este poate cel mai apetisant… Atunci cand o persoana pare sa nu te mai vrea, pare sa te respinga, sarutul furat este cel care aduce zambetul intr-o situatie critica. Totul este mai luminos, mai frumos si pare mai roz daca saruti persoana iubita.

Sunt atatea intelesuri, atatea lucruri importante continute intr-un sarut, incat trebuie, este imperativ sa acordam mai multa atentie acestui aspect.

Va las cu melodia care m-a inspirat sa scriu acest post … Sper sa va placa!

Advertisements
Besame …

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s