This is me…the real me…

Unele quizuri imi descopera cu adevarat personalitatea, partile bune si cele rele de asemenea… Astea sunt cele mai reprezentative …

Zana cea rea

Intotdeauna ti-a placut sa fii personajul negativ dintr-o poveste. Iti doresti sa fii altfel decat cei din jurul tau si nu suporti comparatiile. Esti o persoana independenta, care nu obisnuieste sa dea socoteala nimanui pentru alegerile facute. Decat sa ramai in umbra unui personaj banal, preferi sa fii considerata zana cea rea, care iese intotdeauna in evidenta.

Every Breath You Take (Police)

Iubesti fara sa ceri sa fii iubita inapoi: iti transformi alesul inimii intr-un zeu pe pamant si il adori… de la distanta. Acea persoana este pentru tine reperul numarul 1, soarele dupa care te ghidezi in zori si la apus. Risti sa suferi din dragoste si sa fii ranita daca nu iti vei face curaj sa iti declari sentimentele si sa lupti pentru iubire. Iesi din umbra si arata-te asa cum esti – dragostea se implineste in doi.

Vrajitoarea razboinica

De fiecare data cand ai ocazia iti iei in serios rolul de vrajitoare. Cu tine nu e de gluma. Esti foarte exigenta, atenta la fiecare detaliu, asadar ii taxezi mereu pe cei din jur pentru incorectitudine. Consideri ca iertarea este doar un pretext utilizat de altii pentru a gresi din nou. Daca ai avea ocazia, n-ai ezita sa-i transformi pe vinovati in broaste.

10 – esti o adevarata experta

Felicitari, esti un adevarat maestru in ceea ce priveste sarutul. Pe o scara de la 1 la 10, sarutul tau merita punctaj maxim. Pentru tine sarutul este mai mult decat o simpla pupaceala, este o arta ce implica nu doar sarutul propriu zis, ci si sentimente. In timpul sarutului te lasi purtata de val si gandesti doar cu inima. Iti place sa experimentezi, sa treci lent de la un sarut suav la unul pasional si salbatic. Muscaturile se gasesc si ele pe lista ta, stiind care este momentul potrivit sa le pui in practica.

Advertisements
This is me…the real me…

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s