As vrea…mi-as dori …

 

As vrea din tot sufletul sa te cunosc…Mi-as dori sa poti impartasi cu mine totul, ce iti place sau nu, cum ,daca te doare ceva sau nu.

As vrea sa fiu confidentul tau, singurul, unicul si de neinlocuit. As fi cel mai bun ascultator si crede-ma, as face tot ce imi sta in putinta sa iti fie bine. Mi-as dori sa iti fiu alaturi ora de ora, minut de minut, clipa de clipa..sau chiar o eternitate.

As vrea sa iti fiu iubita, prietena, amanta, colega dar uneori si inamic…Mi-as dori sa te contrazic atunci cand esti sigur ca ai dreptate, sa te aprob atunci cand crezi ca iei cele mai bune decizii.

As vrea sa iti arat ca lumea nu este atat de haina pe cat crezi, ca viata este frumoasa cu toate greutatile pe care le intampini in parcurgerea ei. Mi-as dori sa iti pot arata frumusetea unui rasarit, puterea vindecatoare a unui cuvant, forta necesara parcurgerii unui drum plin de obstacole.

As vrea sa iti ofer ce am mai bun din mine..Dar nu am prea multe…asa ca ti-as oferi sufletul spre vindecare, iubirea mea infinita, inima mea franta in mii de bucatele, am incredere ca vei putea sa ma reintregesti. Mi-as dori sa iti ofer ceea ce altele nu au fost in stare sa iti ofere, ceea ce altele nu au avut, pentru ca stiu ca sunt unica si prin urmare, complet diferita de celelalte.

Si chiar AS VREA SI MI-AS DORI sa imi acorzi o sansa, sa iti pot demonstra totul, sa iti pot arata ca nu sunt cuvinte aruncate in vant, ca sunt dorinte pe care le-as duce la bun sfarsit…

Advertisements
As vrea…mi-as dori …

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s