Azi plec…

 

Am atatea de spus, atatea de povestit, atatea lucruri care ma macina. Si nu imi gasesc cuvintele. Poate pentru ca nu vreau sa le stie nimeni. Sunt secretele mele intunecate.

Inca sunt in cautarea persoanei care ar putea sa  ma readuca la viata, sau poate chiar am gasit-o. Dar probabil nu reprezint un interes major pentru “el”. Sau se face ca ploua.

Pentru prima data, nu voi lupta pentru dragostea cuiva, a lui. Probabil mi-e de ajuns sa stiu ca sunt altii care ma iubesc, ma consoleaza ideea asta. Nu voi lupta pentru ceva ce mi se pare imposibil de realizat, pentru o persoana pe care nu o pot atinge. Nu vreau sa imi consum energia pe o lupta inutila.

Prefer, pentru a mia oara, sa traiesc momentul, clipa aceea, in schimbul unor amintiri placute. Ceea ce este facut sa se intample, se va intampla, iar daca nu, clar nu a fost sa fie.

Imi sunt gandurile amestecate. Si cand gasisem vinovatul pentru dezechilibrul meu, sau cel putin asa aveam impresia, “el” a avut grija sa imi spuna: ” Nu poti dezechilibra ceva ce nu a fost niciodata echilibrat”. Intr-adevar, poate am confundat linistea, stabilitatea cu echilibrul.

Mi-e prezenta constant in suflet teama ca o voi lua razna, voi innebuni si nu va fi nimeni langa mine sa ma salveze, sa ma ajute sa trec cu bine de inca o etapa a vietii. Cateodata mi se face frica de mine insami..Nu mai stiu de ce sunt capabila, uneori ma uimesc si pe mine, cat de imprevizibila pot fi.

Acum, ma retrag…Vreau sa-mi clarific gandurile, sa le ordonez, sa invat sa ma controlez si sa imi suprim temerile.

Am plecat…in cautarea echilibrului…

Advertisements
Azi plec…

3 thoughts on “Azi plec…

 1. Cautare, oare cati recunosc ca si-au pierdut echilibrul, dar sa recunoasca la modul sincer nu doar ca-i cool?
  Am o vaga impresie ca tu ai ceva bun, dar alergi dupa vrabia de pe gard, caz in care, iti meriti dezechilibrul.

  Like

 2. Eu de fapt nu am fost echilibrata niciodata..sunt sucita, agitata, violenta..etc. :))
  Am prea multe optiuni…asta e problema mea de fapt… Si de curand eram cat pe ce sa le arunc pe toate, sa ma opresc la una care este prea putin posibila… Si asa m-am hotarat sa le ignor pe toate, sa ma pun pe picioare, sa ma decid ce vreau (problema e ca eu tot timpul vreau cate ceva, dar niciodata acelasi lucru), pe cine vreau, daca se poate, iar apoi vedem ce iese.
  Si intre timp sa ma bucur de ce traiesc amu.

  Like

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s