Azi nu!

M-am trezit cu o enorma durere de cap si cu o melodie care nu mai iese din bibilica… Zob-Cantec de dragoste. Probabil de la filmul de aseara, in niciun caz din cauza alcoolului. Si sunt ametita tot din cauza filmului!

V-as povesti ce frumos a fost sa ma duc la primul meu film in aer liber, ca am vazut filmul romanesc pe nume “Loverboy” si ca mi-a placut doar povestea, si cum ca este de fapt un eveniment in toata tara cu filmele de genul..Dar cititi si voi aici ca sa nu ma chinui sa fac cronici si recenzii sau mai stiu ce aberatii pe teme de genu ca nu-mi plac…

Azi fac doar ce-mi place mie. Ma rasfat, ma simt bine, mananc 3 kg de dulciuri, de toate felurile,in afara de ciocolata. Azi ma simt ca naiba. Nu ies din casa, mi-e ca o sa ranesc pe cineva pe strada. Sunt foarte prost dispusa, anemica, iritabila si dusa cu pluta. Deci, sfat prietenesc, fereste-te de mine!

Azi nu ma intereseaza, nu ma doare, nu ma feresc de nimic si nu mi-e frica de nimic. Azi poate sa vina si moartea dupa mine, ii dau un vant si o trimit inapoi de unde a venit.

Va las cu melodia starii mele!

Advertisements
Azi nu!

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s