Cum sa te sinucizi mai usor.

 

Pentru ca sunt asa simpatica si draguta si mai ales intr-o stare deplorabila azi, o sa-i ajut pe cei care doresc neaparat sa termine cu viata prin cateva sfaturi utile pentru o moarte fara chinuri.

In primul rand trebuie sa tinem cont de treburile care nu provoaca durere. V-as recomanda din tot sufletul ceva antihistaminice (medicamente pentru alergii) deoarece provoaca coma. “Aerius” ar fi cel mai la indemana caci se procura o doza uriasa fara reteta.

Daca nu doriti coma, atunci puteti administra chstii care provoaca infarctul, cum ar fi diureticele, cde exemplu “Lasix”, care de asemenea se poate procura fara reteta.

Mai puteti incerca supradoza de paracetamol.

Insa, cel mai important lucru este somnul. De preferat ar fi ca dupa ce faceti supradoza sa va bagati frumusel la somn. Astfel nu veti simti celelalte efecte cum ar fi greata, ameteala.

Nu recomand taierea venelor, caci ustura in draci si pana mori te chinuie durerea si ajungi sa iti doresti sa nu o fi facut. Spanzuratoarea nu prea mai merge in ziua de azi caci tavanul nu este sigur, lustra nu te tine, sau mai stiu eu ce probleme pot aparea.

Cu impuscatul in cap, e relativa treaba. In primul rand trebuie sa faci rost de arma, sa inveti sa o folosesti (nu e chiar ca in filme), apoi sa aduni curajul sa iti tragi un glonte in creier…Mai greu dar sigur. Adica nu chiar atat de sigur pentru ca poti rata. Dar totusi iti trebuie coaie!

Cam astea ar fi ideile, eu inca ma gandesc ce anume sa aplic, dar vreme mai e destula…Pana atunci, ma  mai documentez si voi reveni cu mai multe informatii.

Cum sa te sinucizi mai usor.

506 thoughts on “Cum sa te sinucizi mai usor.

  1. Zic eu una mai buna.
    Te du in cimitir, sapa o groapa, fa in asa fel incat sa pui pamantul cat mai aproape de groapa, sari in groapa si fa pamantul sa cada pe tine. Nu-i greu daca folosesti ceva scanduri care sa tina pamantul, eventul o franghie legata de scanduri si sa o tragi cand esti jos in groapa.
    Avantaje: nu mai ai sanse sa te razgandesti. Nu mai trebuie sa-si bata capu lumea cu inmormantare si alte cele. Arata ca esti o persoana responsabila chiar si in clipa aia de final.
    Dezavantaj: daca nu e combinata cu alta metoda mai rapida, o sa cam mori in chinuri, dar hey, toti meritam o agonie.

    Like

    1. Florin says:

      Inainte de a pune in practica te poti gandi la : ” Motivele care te pot convinge sa renunti la sinucidere…”:
      Faptul ca viata unui om este foarte imprevizibila si ca iti poate aduce atat de multe lucruri noi la care nu te asteptai creaza un mister care iti va da mereu dorinta de a descoperi multe alte lucruri pe care nu le cunoasteai, trebuie doar sa te regasesti si sa-ti aduci aminte de clipele frumoase din viata, clipe pe care nu le vei mai trai daca vei renunta la viata.
      Cand esti tanar viata iti ofera foarte multe oportunitati, trebuie doar sa faci alegerea corecta, si daca ai gresit nu trebuie decat sa mai incerci pentru a obtine rezultatele dorite, totul tine de tine.
      Daca oamenii care recurg la acest gest ar putea sa vada durerea cauzata persoanelor care ii iubesc cred ca ar renunta la idee si ar cauta alta solutie la problemele lor indiferent cat de greu li s-ar parea in acel moment. De multe ori nu trebuie decat sa cerem ajutor si acesta va veni de unde de unde si cand te astepti mai putin, pana la urma asfel de lucruri dau farmec vietii.

      Like

          1. alexandra.a says:

            cand persoanele din jurul tau iti spun mereu ca nu trebuia sa te nasti, ca nu te vor, ca ar fi mai usor fara tine nu cred ca iti mai faci intrebarea asta.

            Liked by 1 person

            1. Marin says:

              raspunsul e simplu: inseamna ca nu ai persoanele potrivit in jurul tau, nu trebuie dect sa iti schimbi anturajul, daca nu poti face asta la moment, asteapta, rabda, sufera, uraste fa ce vrei dar suporta , mai devreme sau mai tirziu o sa vina si zilele senine, asa e tot timpul, iar dupa momentele frumoase vor veni alte incercari… Daca viata va pare de nesuferit atunci incercati sa o priviti ca pe un joc care la moment l-ai pierdut dar de tine depinde sa il incepi din nou, si tot TU poti sa schimbi o parte din factorii in noua “partida” nu trebuie decit sa depui efort, in dependenta de cit de mult de vei starui pe atit de mult vei putea sa schimbi noua TA viata!… E USOR sa te dai batut in orice moment dar e cu mult mai interesant sa continui “jocul” si sa vezi ce se va intimpla miine

              Like

        1. alebu says:

          nu prieten!daca vrei sa te sinucizi nu inseamna ca esti las.ce plm sa iti bati capu cu viata asta si cu toate greutatile mutumestete cat ai trait.

          Like

        2. stii nu trebuie sa faci las pe cine vrea sasi ia viata acel om care vrea intradevar sa sape de viata este un om care a avut curajul si puterea sa treaca peste toate iar cand a ajuns la limita pur si simplu vrea sasi ia viata acel om nu este un las este doar un om care a ajuns la capatul puterilor si ii este greu sa ia totul de la cap dar poate o vb buna si increderea intrun alt om sar putea tostusi sa faca minuni si sasi schimbe alegerea cateodata si cei din jurul nostru ne face sa luam asemenea decizii si hai sa fim seriosi orice cred ca a avut macar o singura data in viata lui ideea de as lua viata poate omul care nu ia lipsit numik si nu ma refer doar material nu a avut asemenea ideei sper ca tiam schimbat cat de cat idea cu LAS

          Like

        3. NU CRED..ITI TREBUIE MULT CURAJ.SI CIND AJUNGI SA STRIGI LA D-ZEU CA NU EXISTA.CIND AJUNGI SA URLI ,INCARCAT DE GREUTATI SI SUFERINTE-CA NU MAI POTI-GATA,INCHEI ACEASTA ZISA VIATA ,CARE A FOST UN COSMAR..CIND MOARTEA TI SE PARE UN DULCE REFUGIU

          Like

        4. Cianură says:

          Daca eu vreau sa mor nu înseamnă ca sunt laș, ba prostile să-mi bag pula in toți morții ma-tii de cretin prost, să-mi sugă ma-ta pula de nane capăt prost muiee fraiere sa sugi pula si sa mori in chinuri futuți morții in gura

          Like

      1. Iulii says:

        Salut ,le mine unul nu ma mai intereseaza durerea celor care o dau celor din jur in cazul in care mor. Stiu doar ca nu mai are rost sa traiesc langa niste oameni idioti care stiu doar sa critice ,le zic idioti sa nu le zic altfel,oameni care nu apreciaza lucrurile marunte si oameni carora nu le pasa de cat atunci cand esti mort.
        Nu sunt vre-un sclav al societatii ,am incercat sa le deschid ochii prietenilor sa vada realitatea dar ii doare ii pula. Daca m-ar durea in pl de viata si as muri nu stiu daca i-ar m-ai durea in pula. Deci daca stiti vreo metoda in care as putea sa ma sinucid lasati mesaj ,o sa imi distrug toate amintirile inainte de a face asta sunt sigur ca e cel mai bine.

        Like

  2. Hei, eu doar am dat ceva sfaturi pentru cei ce vor sa o faca…
    Si draga Florin, unii simt greutatile din viata la un alt nivel pe care unii nu sunt capabili sa-l inteleaga nicicum. Daca treci asa prin viata, cu “trecem peste” sau “lasa ca trece” e ca si cum ai ignora orice sentiment.

    Si la faza cu “durerea celor dragi”, hai sa fim seriosi…Ai trait, ai murit, la revedere. Si cam atat. De ce te-ar interesa durerea celor dragi? Nu mai esti acolo sa ii vezi cum sufera, esti un rahat mancat de viermi, sau cenusa prin vant…

    Like

    1. Florin says:

      Cristi – se pot imbina lucrurile amuzante cu cele serioase.
      Revenind la subiect…intodeauna problemele tale reprezinta pentru tine
      cel mai nasol lucru care ti se poate intampla, dar intodeauna exista loc si de mai rau, intodeauna sunt persoane care trec prin incercari ale vietii mult mai grele decat noi, atunci cand viata ne da o palma si ni se pare ca nu se poate sa ne fie mai rau de atat este bine sa ne gandim la acei oameni si sa me dam seama ca inca nu am pierdut totul.
      Faza despre ” durerea celor dragi” ar trebui sa functioneze in felul urmator… se presupune ca iti iubesti persoanele apropiate, parinti, prieteni, rude, etc. daca inainte de a face acel gest lasi la o parte sentimentul de egoism si te gandesti cata suferinta vei cauza e posibil sa te deterimine sa nu o faci, daca nu pentru tine macar pentru a nu distruge alte vieti.

      Like

      1. Paul says:

        care rude, care prieteni? Daca ai de astea nu cred ca te mai sinucizi.Oricum, odata cu capitalismul sentimentele intense de altadata nu se mai traiesc, legaturile in familie sunt diminuate de materialism.Pentru cei de la serviciu nu reprezinti decat profit.Nu mai exista legaturi profunde de cuplu.LUMEA NU MAI DA 2 BANI PE TINE.Relationam unii cu altii prin intermediul statutului social, nu prin zambet sau tristete.EU am vrut capitalism, de CAPITALISM am parte.Pana si mama mea a luat-o razna decand vremurile astea libertine.VIATA MEA SE DUCE DE RAPA.

        Like

    2. cristian din cluj napoca cartierul ghg says:

      Eu vreau sa ma sinucid desi nu sunt laş dar mam saturat de viata asts pe care o am mam saturat sa tot sufar mam saturat ca alti sa.si bata joc de suflwtul meu si bunatatea pe care le ofer Asa ca am sa incerc cu ce ai zis tu mai sus sunt curios de medicamentul Lasix sper sa mearga cat de rpd …. iar cei care vor suferi dupa urma mea nu imi va parea rau si se vor simti mereu vinovati pt mine O viata placuta va doresc

      Like

      1. mihaela mihaela says:

        Hey chiar crezi ca merita? Iti spun eu nu!!! Mai bine pune mana si schimba-ti caracterul. Fa in asa fel incat sa-ti pese doar de tine si de viata ta. Nu v-a suferii nimeni prea mult stai linistit. Toti isi vad interesul si atat. Si atunci te intreb eu chiar crezi ca se merita?

        Like

      2. IceQb says:

        Asa este Cristian. Ajungem in viata la un moment dat cand totul ni se pare un calvar. Toti cei pe care iam iubit din tot sufletul constati ca si au batut joc detine prin minciuna si bataie de joc. Eu am 46 de ani si am trait in totii anii astia numai printre oameni care au stiut doar sa profite de mine si de bunatatea mea. Mau calcat in picioare asa cum au vrut si asa cum lea placut. Este cel mai bine sa pleci sa lasi in urma ta NIMICUL MIZERIEI PRIN CARE AI FOST NEVOIT SA TRECI!!!!! Si eu am sa fac acelasi lucru catde curand. SANT SATUL DE VIATA ASTA MIZERABILA PE CARE AM AVUTO SI PE CARE PROPRII MEI PARINTI MI AU PECETLUITO MIE SI INCA ALTOR 4 FRATI.

        Like

        1. IceQb says:

          Am crescut de mic copil in casa de copii orfani. Aveam doar 7 ani.Parasiti de parinti care s au descotorosit de noi cei 5 frati ca de niste obiecte stricate. O mama curva un tata care a iubito prea mult devenind alcolic si astfel in cativa ani a murit. Iar noi cei cinci frati am ajuns uni in strada chinuindune si incercand sa supravietuim mancand din gunoaie si traind din mila altora lipsiti de dragostea parinteasca luand viata in piept de la o varsta mult prea frageda. Si asta nu se poate numii viata. Merita sa o mai traiesti dezamagit de tot si de toate ? Merita sa te mai chinui crezand ca va veni si ziua in care vei fi fericit? Merita samai lupti pentru ce ai pierdut toti anii astia? Merita sa mai speri ca va exista cineva care iti va spune TE IUBESC SI NU TE VOI DEZAMAGII NICIODATA??? NU!!!! NU MAI MERITA SA TE MAI LASI CALCAT IN PICIOARE!!!!!! ADIO OAMENI !!! ADIO LUME HAINA!!! ADIO!!!!!!!!!!!!

          Like

  3. Stii, viata nu se opreste la mine sau la tine…Suntem 2 furnici. Vor suferi, dar viata lor va continua la fel, nu e ca si cum din cauza mea si-au pierdut joburile sau mai stiu eu ce tragedie. Suferinta trece, nu-i bai.
    Si chiar daca le iubesc, de ce m-as chinui pentru ele? Merita oare tot chinul? Pentru ce? Da-mi macar un motiv normal…
    Pana la urma, nu o sa stau in viata pentru simplul fapt ca unele persoane considera ca nu pot trai fara mine…

    Like

    1. Florin says:

      Intrebarea corecta pe care ar trebui sa ne-o punem este : Ce motiv normal am sa renunt la viata ?, trebuie doar sa judeci lucrurile la “rece” si iti vei da seama ca niciodata nu e totul pierdut. Simplu motiv ca ne-a fost daruita viata ar trebui sa reprezinte cel mai important argument. Motivarea persoanala de a alege sa-ti traiesti viata tine doat de tine, daca o sa cauti motive sigur le vei gasi trebuie doar sa vrei sa le gasesti.

      Like

    2. wow ce tema says:

      E greu de inteles cand vrei sa o faci poate nu poti deoarece te regasesti a fi o persoana buna dar fara noroc , o persoana buna care nu se poate despartii tragic fata de cei dragi

      Liked by 1 person

    3. iNgerashul nimanui says:

      cu 9 pastile de clorfeniramin , ai sanse sa ajungi in comaa?eventual si 4 antibiotice?combinate cu alea 9 clorfeniraminee ?astept urgent raspuns

      Like

  4. kidd says:

    am tastat pe google “cum sa te sinucizi mai usor” fara nici un motiv de care sa fiu constient si blogu asta a fost primu din lista. dupa ce am lecturat, am avut o revelaţie cu definitia mortii:
    MOARTEA – starea ireversibila de echilibru perfect , de siguranţa totala, certitudinea ca nu poate sa apara nimic imprevizibil rebel impertinent si obraznic cum ar fi viata

    Liked by 1 person

    1. CalatorulPrinDesert says:

      Eu cred ca minti. Stim amandoi de ce am tastat in Google ,,cum sa te sinucizi”. Pentru ca pe amandoi ne bate gandul sa o facem.

      Like

  5. Aleqsa says:

    De unde si pana unde supradoza de Paracetamol te poate omori? Eu stiam ca antidepresivele in numar mare pot cauza moartea, ca Xanax, Asentra etc.

    Like

    1. Rollysix ;) says:

      :)))…Eu am luat supradoza de paracetamol dar n-am murit :))). Doar ca si-a facut putin efectul.Am avut stari de ameteala groaznice.Si asa cum s-a zis mai sus,m-am bagat in pat dupa ce le-am luat iar imediat ce am inchis ochii,in toata bezna aia eu ma invarteam mai rau ca un titirez…fara exagerare…:)))…motive sunt destule sa te sinucizi,dar asta e chestia ne omoram o data pentru toate,sau ne omoara toate o data :)))..depinde acum de situatie,cu cat e mai grava,cu atat te afunzi mai rau :))) Dar ciudat ca chestia asta cu sinucisul imi surade si ma face sa zambesc..poate poate o sa aflu marea intrebare care e in capul tuturor..ce este dincolo de viatza…dar sincer? trebuie sa te gandesti serios cand faci asta :))de regretat dupa ce mori,n-ai cum s-o mai faci..dar daca esti in viatza regreti ca esti..cum o dai cum o intorci..tot rau pica :)))

      Like

      1. adrian says:

        baietii nu e bun ce vb saptamina trecuta am fost mort cu sora mea si fratele meu linga mine la spital am luat 60 de ketonal si am baut o sticla de jack daniels am fost disperat ma luat zamu si am zis gata in seara asta ma omor am baut sticla cam juamte cu 30 de ketonal asta repede 20 de min dupa tot cam asa la 15 min am lesinat direct numai puteam respira a venit salvarea eram in coma la spital mau pierdut doctorii 2 ore mam trezit dim si cand am vazut ca nu sa intamplat numai am curaj inca odata trebuie sa fii sigur dc vrei dar eu nu as mai incerca ganditi va la mame stiu ca multi aveti probleme cu banii plecati din romania abandonati ideea cu moartea daca nu e ceva sigur ca o sa chinuiti ca mine mau spart doctorii cu siringa si perfuzii voii stiti ce vreti de la viata eu numai vreau sa incerc solphadine contine codeina 10 pastile si o sticla si aia e daca vreti intradevar!!sa puneti punct!!

        Like

        1. Alexandra Chis says:

          Sincer si eu am incervat cu 19pastile de Tusin…. Am fost in coma cateva ore…. Si acum am probleme de sanatate … Nu va recomand!!

          Like

          1. Georgi_McBeto_ILY says:

            Tusin Forte, nu??! La fel si eu, doar ca am luat 40 si ceva de pastile… Nu am intrat in coma, doar halucinatii grave, ameteli, varsaturi, dureri groaznice de cap si stomac si nu imi mai simteam corpul… Ii intrebam incontinuu pe ai mei ‘Am murit?’ ‘De ce mai traiesc?’ ‘Unde sunt?’
            Acum am comandat ‘Digitalis Purpurea’ de pe internet, cica o muscatura e fatala… Sper asa sa fie! PACE lume si aveti GRIJA de VOI!! VA IUBESC!!!

            Like

      2. just_me says:

        omul se impaca atat de greu cu sfarsitul incat a invetat o viata de dupa moarte :)))
        in general nu acceptam sfarsitul… trist… dar asta e..
        Sfaturi pentru sinucigasi… spanzuratoarea frate… ai nevoie de 1m de sfoara (20 lei de la Dechatlom) si o use. ai nevoie de 5 kg pentru a intrerupe accesul singelui la creer si presupun ca ai mai mult de 5 kg. si eu ma chinui de ceva timp cu asta. prima tentativa a fost fail… sfoara a fost una procurata pe moment, prea subtire… si s-a rupt… acum am ceva mai bun pregatit… astept momentu potrvit.

        “Sucesuri”.

        Like

    2. Cora says:

      Paracwtamolul te omoara incet, faci insuficienta hepatorenala si te arunca prin toate spitalele, te chinuiesc si te injura toti ca alta metoda nu ai gasit, ca sa cheltiuasca statul cu un nebun, o sa iti zica toti de ce nu te-ai aruncat sau de ce n-ai sarit intr-un lac…si va trebui sa mori in chinuri,

      Like

  6. la voi e tot bine cu capu vreu sa spun ca numai lasii decurg la asa metode caci daca nu ai vointa sa mergi mai departe inseamna ca nu ai curaj sa te sinucizi ,asa ca mai ginditiva un pic inainte sa faceti ceva

    Like

  7. Candva gandeam si eu ca voi, ba chiar imi era foarte frica de moarte, nu intelegeam oamenii care faceau astfel de gesturi, acum insa ii inteleg, uneori daca esti o persoana mai slaba lucrurile rele te ajung din urma, nu mai am motivatie sa traiesc, pur si simplu nici o bucurie imi pare rau de familie dar in acelasi timp imi dau seama ca si acum sufera, sunt tot timpul nervoasa, irascibila si ma cert cu toata lumea pentru ca modul lor de a ma aborda imi face mai mult rau. Deci sunt in dubii, nu stiu cum e mai bine pentru ei, mi-e frica si de Dumnezeu dar nici nu stiu de ce m-a lasat asa, am tot asteptat un semn, ceva de 2 ani de cand am intrat in depresie, acum e mai rau, acum nu mai am nici chef nici putere sa lupt. Mi-e frica de o moarte dureroasa, mi-e teama si de ce va fi dupa, nu-mi vine sa cred ca o viata am si asta am irosit-o. Deocamdata frica cantareste la fel ca durerea pe care o simt zi de zi. Am o cutie de xanax de la psihiatru pentru ca nu le-am luat, daca intr-o zi voi cadea mai tare in depresie probabil nu ma voi mai gandi la teama. Un sfat, nu judecati oamenii pentru lucrurile care le fac, poate de asta sunt si eu in situatia asta pentru ca nu intelegeam si condamnam, nu stiam cum e sa te simti asa si sa vezi lucrurile altfel decat un om normal, pentru ca atunci cand ajungi aici nu mai esti normal. Si daca ar fi numai un motiv, gen probleme in dragoste ar fi mai usor ca te-ai compensa cu celelalte, cum am si facut-o pana acum, dar cand nimic nu iti merge bine si nu mai poti sau vrei sa te ridici din pat si nu mai ai de ce e tot mai greu sa te motivezi, daca mai esti si o fire predispusa la depresie e clar imposibil, ca la mine. Numai o minune m-ar mai putea salva. Repet, nu criticati si nu luati in deradere, daca acum sunteti bine nu inseamna ca lucrurile nu se pot schimba, aveti grija inainte sa judecati ca aveti toate datele problemei, ceea ce nu aveti cum…

    Like

    1. Birsan Thomas says:

      Fii linistita, urmeaza instructiunile si nu va fi asa greu.. iar de dumnezeu sa n-ai teama, el nu exista, nu are importanta, poti sa te rogi la el cat vrei tu.. n-o sa-l vezi nici pe el si nici “minunile lui”, fii linistita si fa ce-ai de facut, asta o sa fac si eu cat de curand, viata este o mizerie, un jeg infect care ar trebui exterminat, fiinta umana este prea slaba si prea sentimentala, eu datorita sentimentelor am sa fac ce-am sa fac, viata candva era frumoasa dar acum.. simt ca nu mai am rost, si asta-i si adevarul, nu toti au rosturi, unii spre exemplu poate… sunt oameni cu carieri de succes, altii poate… s-au nascut intr-o ghena de gunoi.. dupa cum spuneam, nu toti merita sa traiasca si nu toti merita sa moara, asa ca mine, si ca noi altii…
      ACUM, lasa-l pe dumnezeu si “minunile sale” de-oparte si fa ce-ti trece prin cap, la fel o sa fac si eu cat de curand 😉

      Like

      1. fuck you all says:

        poate nu exista Dumnezeu,sau poate exista dar nu ii iubeste decat pe Sfintii lui.Fiinta umana si viata sunt un jeg infect,dar tu nu esti..de ce sa te omori tu?omoara-ti sentimentele e de ajuns

        Like

        1. Dumnezeu a uitat de mult de mine…poate nu exista…si daca exista,de ce ma chinuie asa???de ce nu are mila de un biet suflet?!aveam o relatie frumoasa,prima mea dragoste…sa o iau cu inceputul…cand scriu ma ajuta si ma descarc…eram nascuti in aceeasi zi-23 feb. 1989-,mamele noastre fusesera prietene in liceu…eram amandoi din Sapoca,din Buzau…am fost botezati in aceeasi apa,deci frati de cruce,am invatat la aceeasi scoala generala…in clasa a saptea pana la inceputul clasei a opta ne prosteam ca suntem intr-o relatie…ce putea sa fie la varsta aceea???in clasa a opta parintii lui s-au mutat in Maracineni. 🙂 trecusera doi ani…era ziua mea de nastere…si a lui.eram la masa cu ai mei,in bucatarie.afara striga cineva la poarta,iese tata.cu o falca in cer si cu una in pamant a venit sa ma anunte ca ma cauta cineva…cand ies afara din curte o masina necunoscuta…era Ciprian.luase permisul de cateva zile si voia sa vina sa imi zica La multi ani.de pe bancheta din spate a scos un trandafir rosu,m-a pupat pe obraz si mi-a urat La multi ani!atunci am facut schimb de numere de telefon…ramasese ca dupa trei zile sa iesim la un suc.am iesit,ne-am simtit foarte bine,m-a condus catre statia de autobuz…m-a sarutat!aici a inceput povestea noastra…eram in liceu…4 ani minunati de liceu,care mi-au schimbat viata…tata nu il suporta…ne intalneam mai mereu pe ascuns…4 ani am luptat sa ne fie bine,sa il induplecam pe tata sa ne lase sa fim impreuna,ne iubeam…m-a inselat o data,de doua ori,de trei ori…pentru ca nu eram niciodata langa el…nu stiu daca asta ii dadea dreptul sa ma insele,insa tind sa cred ca a fost vina mea!l-am iertat mereu,tineam la el ca la ochii mei din cap.Doamne cat greseam!a mai facut-o o data,am aflat iarasi…de data aceasta l-a vazut chiar tata…m-a sunat,i-am zis ca nu vreau sa il mai vad,ca il urasc…a venit la mine acasa,s-a certat cu tata,nu il lasa sa intre sa ma vada,insa a trecut peste el…atunci cu lacrimi in ochi,i-am zis ca nu mai suport si ca vreau sa ne despartim…era intr-o joi…l-am sarutat,mi-am luat adio,iar el mi-a zis…ce pacat…de sf. Andrei,de ziua ta voiam sa iti dau inelul de logodna!!!voiam sa fugim de acasa…in seara aceea am luat o mana de pastile de paracetamol…insa nu am patit nimic…viata mea nu mai avea sens…lunile care au urmat au fost chinuitoare,groaznice…preferam sa mor…seara de seara adormeam plangand,ma ingrasasem,nu mai aveam prietene,nu mai ieseam in oras…aveam o ciuda cand vedeam cupluri tinandu-se de mana,sarutandu-se…cu parintii ma certam mereu.ii invinovateam!!!timp de aproape doi ani nu am putut sa imi mai fac o relatie…acum imi pun intrebarea:daca ii mai dadeam o sansa,oare ne-ar fi fost mai bine?!el dupa doi ani s-a insurat…acum asteapta un copil!abia dupa 4 ani am putut sa imi fac o relatie si sa uit de el…nu complet!suntem de noua luni impreuna,logoditi acum,insa…nu stiu daca asta imi doresc!tine la mine,ma respecta,numai ca eu nu stiu daca simt chiar la fel…m-am atasat de el,e mai matur ca mine cu 13 ani…nu stiu daca voi fi in stare sa ii ofer aceleasi sentimente…ma preseaza sa ma mut cu el…ce sa fac?!sufletul meu e gol…parintii mei se cearta aproape zilnic,tata e imprumutat pana in gat,nu mai face fata darilor…a inceput sa bea,iar cand e beat o loveste pe mama…spune sa ne dam noi pe brazda,a luat-o razna!oare cati din Romania sunt in aceeasi situatie ca a mea??fratemiu e la facultate la Brasov,trece anul doi,a fost nevoit sa isi caute de munca,deoarece cu banii ce ii trimitea tata,nu ii ajungea de mare lucru pe acolo…certurile astea ale lor apasa pe mine…sunt o fire sensibila…nu mai suport atata nefericire in viata mea…am un job,dar nu am satisfactie…putini bani…azi mi-au revenit ideile de acum 4 ani in urma…am plans si mi-am amintit de toate prin care am trecut…cat se mai joaca Doamne Doamne cu viata mea?!zici ca sunt un soricel si El e un motan…ma arunca de pe o parte pe alta…azi traiesc,maine parca as muri…

          Like

      2. Birsan Thomas esti bine acum? Ti-au trecut toate cele? Uneori daca nu faci nimic si lasi pur si simplu sa treaca vremea, sa isi urmeze cursul, lucrurile se rezolva de la sine. Daca esti sanatos si ai conditiile minime de trai poti ajunge foarte fericit. Sper sincer ca esti bine 🙂

        Like

    2. dede says:

      Nu te judec. Nu am de ce. Eu gandes aproximativ lafel. Si eu vreau sa mor. Si eu sunt in depresie. Imi era frica de moarte inainte pt ca sunt ipohondra (frica de boli) dar nu imi pasa. Acum vreau sa mor! Si o s-o fac pana la urma. Mie nu imi e frica de ce e dupa viata. Eu cred ca ne putem reancarna… e doar parerea mea. Eu vreau o noua viata. Vreau sa scap de asta. Si daca prin moarte obtin asta , atunci moarte sa fie! Nu imi e frica de ce e dupa. Ei zic ca moartea va fi usoara daca recurgi la medicamente. Pana la urma 8 pastile de paracetamol te omor. Simplu, nu? Le dai pe gat si gata.

      Like

    3. Paul says:

      Sunt in aceeasi situatie.Fiecare zi e o alta zi de chin.Noapte nu dorm si ziua nu traiesc.Adevaru e ca sunt un zombie mort spiritual de atac energetic.Si toata lumea are impresia ca traiesc ca ei si vad lumea ca ei.Dar eu sunt deja in alta lume in propriul corp.

      Like

    4. Cristina Petronela Epure says:

      michaela,sunt exact in aceasi situatie cu tine si imi trec prin cap multe nebunii dar am aflat de curand ca precum ne sunt gandurile asa ne este si viiata ..eu personal sunt la capatul puterilor si incerc sa te incurajez pe tine ..stiu ca a trecut un an si de cand ai scris aici ,sper sa fii mai bine acum si sa ma incurajezi si pe mine..doamne ajuta la toata lumea

      Like

    5. Alina says:

      Draga mea draga,
      Vreau sa-ti transmit ca te inteleg perfect si nu te judec si te cred…fiecare cuvant de-al tau este un dejavu pentru mine. Si presupun ca multe persoane excesiv de sensibile si nefericite care au trecut pe aici simt si gandesc la fel ca tine, ca mine…
      Teama de moarte, teama ca dincolo este o durere si mai mare sau mai rau, teama ca dincolo chiar nu este nimic – astea sunt singurele fire de care mai atarna sute, mii de vieti ce trec prin mizerie si durere.
      Iti imbratisez sufletul si iti urez sa gasesti totusi ceva, orice, un motiv care sa te ajute sa dizolvi durerea prin care treci!

      Like

    1. Fa-o si atat … Ori vrei sa traiesti, ori nu. Mai simplu de atat nu se poate. Gandeste-te bine inainte. Nu face asta intr-un moment oarecare de disperare. Toate trec, ajungi sa o faci cand chiar nu mai poti. Du-te si dormi, implora, fa ceva sa treaca timpul si sa te ia somnul, iar maine cand te trezesti gandeste-te mai bine.

      Like

    1. DANA says:

      Citeam mai sus despre durerea provocata celor din jur care te iubesc….., vax! ipocrizie, de abia aia de se sinucid simt durerea, celorlalti nu le pasa, lacrimi de crocodil, recomand sa ii dati ….. pe toti cei ce va inconjoara , si traiti-va viata solitar nu mai asteptati nimic de la nimeni, nici compasiune, nici incurajare nici ascultare nici intelegere, toate astea apartin civilizatiei, ori la noi nu exista asa ceva (se mai strofoaca unii pe ici pe colo, dar de dragul retingului sau a popularitatii) noi suntem ca animalele , jungla (specific ca s-ar putea sa mai fie si exceptii). Concluzia este ca in jungla nu se sinucid animalele, daca se sinucid , stiti mai departe ce se intampla…. Asadar va recomand sa fiti lei, tigri, sacali!

      Like

  8. alina says:

    vreau sa mor…….ma simt singura la nimeni nui pasa de ce simt eu….(((viata e un chin pe pamint deoarece oamenii sint din ce in ce mai rai si se gindesc doar la sine……….:((

    Like

  9. Marius says:

    Mda,sufar de schizofrenie cu simptome pozitive si negative,adica am halucinatii auditive,cel mai misto e ca nu prea aud voci,ci mai mult muzica(chiar nu fac misto),adica trr,trr tranquila,misto nu?da sa vedeti ce misto e atunci cand nu poti sa opresti muzica din cap,in fine,si simptomele negative sunt lispa sentimentelor,in sensul ca nu mai am senzatii,nu mai simt bucurie,placere,etc etc,nu mai simt nimic,si totusi lupt.Poate ca o sa ma intrebati ce caut aici?Poate ca o sa ziceti “dute frate la psihiatru,sau la nebuni sau pe un forum de nebuni”.Chestia e ca iau si pastile(Abilify),ma ajuta da nu prea,vorba’aia.Sunt aici pentru ca am incercat si eu sa ma sinucid de doua ori,odata am inghitit cam 100 de pastile,adica un cocktail de pastile,nu conteaza de care si a doua oara am inghitit culmea,mai putine,vreo 50(tot cocktail)ca de sunt un domn,ce domnia mea si a fost mult mai rau decat prima data,adica am cam ramas fara memorie,nu stiu daca ma crede cineva sau daca ii pasa cuiva,da eu nu mai stiu ce am scris mai sus,nici macar nu stiu daca am fost coerent,dar…ma rog.Cam nasoala treaba asta cu pastile,te poti nenoroci pe viata daca nu iti iese,ca si in cazul meu,pot sa iau eu memo plus sau lecitina 5 ani ca memoria mea tot
    “inexistenta” va ramane.Da frate,lupt,pentru ca,de fapt mai bine nu spun de ce,stiu eu de ce,daca v-as spune m-ati crede si mai nebun si ganditiva ca sunt destul de schizofrenic.Ce ziceti mai o fac odata?Vorba lu’ Nimeni Altu’ “pun pariu ca nu cunosti oameni ce vin de la spitalul 9 si ca nu crezi ca nebunii nu sunt nebuni ce faci haaa? te faci ca ploua”.Asa,acum dau play la Nimeni Altu’ – Lupta si fara sa apas vreun buton…..:)

    Like

    1. aimee says:

      imi dau lacrimile si citesc ce ai ai scris ,mi sa intampat si mie sa aud muzica ,eram foarte stresata din cauza unor probleme.E dureros sa te chinui ducanduti zilele in felul acesta . Pe mine ma marcat copilaria foarte tare si nu pot depasi momentul,sunt debubsolata si nu imi gasesc linistea sunt foarte chinuita psihic ,nu stiu ce sa-ti zic cauta oameni care sa iti ridice moralul

      Like

    2. Cristina Petronela Epure says:

      marius sa nu razi dar iti recomand sa mergi la preot la un dubovnic batran si sa ii spui tot sa iti citeasca moliftele ..ce simti tu sunt draci care te chinuie si vor sa te duca la pirzanie ,nu sta in loc si fugi

      Like

    3. Vlad says:

      asa am patit si eu.. prima data am luat un pumn de droguri si a doua zi respiram putin mai greu.. a 2 a oara am luat mult mai putin si am crezut ca am murit.. a 3 oara am luat doar o pastila de extezy si 3 zile nu am mai putut face nimic.. deabea puteam respira.. doar daca stateam cu cineva ma simteam mai bine.. eu nu le-am luat cu gandul sa ma omor.. doar am testat..

      Like

  10. …….. usile si geamurile inchise…. 2 sticle de vodka… dai drumu la gaz la maxim.. ori adormi si mori intoxicat ori aprinzi o tigara si zbori in heaven ^^

    Like

  11. Vreau shi eu sa mor..nu mai am pentru ce trai,parintii mmei sunt mereu contra la ceea ce vreau sa fac…dar mie frika nushtiu cum so fac,,,,,nieni nu este de aceeashi parere cu mine,de prieten ma-m despartzit nu vrea sa ne mai impakam,parintzii striga mereu la mine,nu mai pot trai asha,vreau o veatza mai ushoara,poate ca in lumea cea lalta imi va fi mai bine.

    Like

  12. ce noroc am ca nu am ghinion says:

    terminati cu prostioarele inainte sa te sinucizi gandeste si iar gandeste dar nu la dusamani ieftini,gandestete ca nu ai nimic de pierdut poti sa faci ce vrei cu ceva timp inainte Hmmmmmmm care vrea o asociere?

    Like

  13. ana says:

    salut la toata ,lumea ma numesc aneta si vreu sa spun ca sinuciderea nu easte un pas bun pot sa spun ca persoanele care vreu sa sinucida sunt egoishti fiindca nu se gindesc la familia lor cum o sa traiasca fara el
    mai vorbitit cu parintii deschidetiva sufletul ca mama niciodta nu o sa insele
    mai spun altii ca nu am pari rude etc. dar ce singur cu puterele sale nu poti sa te ridici atunci o sa fii independent si mai mindru de faptele sale nu va disperati in viata
    fiindca viata nu e data pentru ca sa o scurtezi dar sa o infloresti cu fapte bune
    eu vrau sa spun ca atunci kind o sa faci acest fapt nu vati gindit ce o sa fie dupa poate kiar viata dupa moarte nu exista si cine stie ce o sa fie cu tine

    Like

  14. Aneta says:

    si sa va spun cinstit am facut si eu acest pas am fost moarta3 minute medicii sau disperat si au scris timpul de moarte eu nu cred in Dumnezeu dar aceasta e o minune

    Like

  15. Aneta says:

    raspundetimi varog la mesajul meu
    nu va suparati ca nu vam recomandat cum sava scurtati viata
    eu acum sunt in floarea vetii
    degraba e nunta mea shi eu sunt fericita ca mai am inca o sansa

    Like

  16. CalatorulPrinDesert says:

    Un pictor (nu retin exact numele sau) spunea ca o sinucidere trebuie sa fie o opera de arta.
    Trebuie sa fi singur intr-o camera, un fotoliu moale, melodia preferata sa ruleze, un pahar de alcool si o tigara. Apoi ai de ales, daca esti femeie iei un pumn de somnifere, daca ai fost vreun periculos si ai in dotare vreun revolver iti zbori creierii…
    Nu uitati sa scrieti un bilet de adio in care sa scrieti : VA FUT IN GURA PE TOTI.

    Like

    1. 'ussyRiot says:

      pe tine te as suna si te as ruga sa ma convingi sa nu ma sinucid. nue bine, cand esti femeie, pumnul e mic si urmeaza spalaturile..

      Like

  17. stefan says:

    Parerea mea este CA ACEST SITE ,TENTATIVA DE SITE AR TREBUI INCHIS,AM SA FAC O PLANGERE CATRE GOOGLE SA INCHIDA DE URGENTA CEST RAHAT DE SITE !!!Mai bine dai un sfat bun ptr a ajuta omul,nu sa il inveti sa isi puna capat zilelor ! ACEST SITE VA FI INCHIS FOARTE CURAND GARANTAT !!!

    Like

      1. Carmen says:

        Pasarica, 90% din oamenii de aici scriu execrabil; avand in vedere ca au o inteligenta sub medie si, din cate vad, varste fragede, iti este la indemana sa “besi” discutii inteligente si cool pentru ei. Atentie insa: daca nu vii cu idei cu adevarat bune pt ei, o sa ai aceeasi hoarda de circa 200 semidepresivo-analfabeti cititori de bloguri neinspirate. Deci, trage-ti chilotii, sterge-ti mucii, si mars la scoala tuto!

        Like

        1. Chiar daca esti putin nesimtita, iti aprob totusi comentariul…Ma amuza. Nu stii nimic despre mine, dar vii cu “Deci, trage-ti chilotii, sterge-ti mucii, si mars la scoala tuto!”.
          Fugi dumneata si termina scoala, poate iti mai modereaza rautatea. Ca esti prea proasta sa o faci tu. :*

          Liked by 1 person

        2. Simplu Aleka says:

          Cucoana m-ai lasat fara cuvinte cu inteligenta ta radianta! Daca tot vrei sa faci pe intelectuala si sa dai dovada ca cel putin 20% din creierul tau inutil merge, incepe prin a intelege motivul acestui blog. Sunt persoane care simt nevoia de a cere un sfat sau de a avea o discutie pe tema asta, iar lucrul asta nu il spui nici unui strain de pe strada, nici parintilor si nici prietenilor. Incepi prin a scrie sub anonimat, citesti pareri si discutii referitoare la subiect. Doar pentru ca tu ai viata normal si nu ai ajuns la limita, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Eu ii inteleg si nu trebuie judecat nici un om. Nu apari tu aici, o scama in varful pulii si incepi sa jignesti fara sa iti fi facut cineva ceva. Asa ca lasa gura mica si vezi cum faci sa pui in functiune creierul ala ruginit!!!

          Like

      1. Denisa says:

        Buna obsessive13 vreau si eu un medicament care sa nu iasa in sange la urgenta cand intru in coma, si un medicament sigur si de cate pastile as avea nevoie sa intru in coma sigur dar sa si scap din coma bineinteles, vreau sa intru in coma de scurta durata…

        Like

  18. Sa ma pis pe ia d viata frate.nimeni nu imi intelege sentimentele.iubitului nu i mai pasa d mine eu am inkput sa ma droghez si am doar 15 ani.k pl mea e ku ritmul asta d viata.as dori un sfat cum sa ma sinucid dar sa intru mai intai io coma pt a speria pe toti.

    Like

    1. anonim says:

      Viata asta e un mare cacat credeti-ma. Nu merita traita. Nu suport sa vad cum unii au de toate si unii cauta prin gunoaie. Dumnezeu este o iluzie, el nu exista. A fost inventat de oameni pentru a li se raspunde la anumite intrebari. Imaginati-va o societate fara biserica. Ar fi un haos total, ne-am omora intre noi, rata de sinucid ar fii imensa. De asta exista biserica, pentru a mentine un echilibru… dar vedeti voi prostii au furat tara iar poporul moare de foame acum, sufera. Iar biserica finantata de stat ii indeamna pe oameni sa nu se sinucida, sa spere ca vor ajunge in raiul pulii mele. Miliarde ajung anual in conturile bisericii… oare de ce ? Sa tina prostii in lesa… sa nu ii omoara pe cei de la putere. Din pacate pentru cei care guverneaza tara asta va veni vremea cand lumea nu va mai crede in biserica deloc si ii vor omora. Sunt sigur de asta.

      Revenind la subiect, vreau neaparat sa ma sinucid. Nu-mi pasa de cei dragi. Nu trec ei prin ce trec eu, prin suferintele astea. Trebuie sa stiti un singur lucru daca doriti sa va puneti capat zilelor. SA NU VA GANDITI LA DUMNEZEU PENTRU CA EL NU EXISTA. DACA VA GANDITI O SA VI SE FACA FRICA SI NU O S-O MAI FACETI. E FOARTE IMPORTANT ASTA.

      Ps. Felicitari autorului articolului, este unul foarte bun !

      Like

  19. un baiat says:

    degeaba un suflet e pur si ofera dragoste oamenilor care nu aprecieaza … timpul trece…ranile sufletului raman….lacrimile iti devin cel mai bun prieten…imi e dor de fiecare fata care m a tinut in brate sau de mana…imi e dor de fiecare om din viata mea care mi a fost alaturi chiar si pentru o secunda…pacat…ranile sufletului raman…raman cel putin cicatrici pe veci….imi pare rau k oamenii sunt asa…dar asta e viata….ingerii se transforma in demoni si frumusetea in urat si totul devine rece in jur…iti e dor de fiecare lucru care odata te a facut chiar si pentru o clipa fericit…

    Like

  20. un om normal says:

    e strigator la cer sa citesc asa ceva.pai daca esti asa destept si cu atatea informatii si asa documentati voi pe altii care sunt slaabi de creier de ce nu va sinucideti voi?pai stiti atatea metode ,bai tampitilor si mai ales tu asta care ai acest blog ori esti sadic ,ori te amuza naivitatatea asora de iti scriu ori esti bolnav tare.inchide,sterge si iesi din calculator ca de gasit tot te gaseste careva si odata ai sa palteesti ptr aberatiile astea, sau mai simplu cu atatea sfaturi care le dai punele pe pielea ta in practica adica SINUCIDETE si scrie-ne de pe lumea ailalta tampitule.

    Like

    1. 1. Sunt o domnisoara boule! Daca te ducea bila aia proasta te uita la sectiunea “About me”. Asta daca te si interesa.
      2. Omul este liber sa isi aleaga soarta. Daca el considera ca nu mai are pentru ce trai, este liber sa se elibereze de datoriile catre viata si de ea totodata.
      3. Nu e naivitate, e doar disperare. Cand se vad in fata rezolvarii, in fata faptului implinit sau cu atatea solutii, vor renunta. Deci, nu te ingrijora ca vreunul din cei de aici a dat coltul pentru ca nu s-a intamplat. Pana in 23 de ani inca mai exista lucruri care sa iti lumineze ziua si sa te faca sa te razgandesti.
      Asa ca, nu te caca pe tine. Pa-pa!

      Liked by 1 person

    2. bai voi sunteti prosti nu reusiti sa va sinucideti pentru ca Dumnezeu tine cu voi si va arata calea cea buna si voi ca discreerati nu o vedetiiiiiiii da asa e !!!!!!!!!!!!!!!

      Like

  21. vicky says:

    Va spun eu din proprie experienta vizavi de tatal meu. acum 5 ani si o luna, am primit un telefon pe la ora 3 dimineata…..era sora lui care imi dadea cea mai nenorocita veste din viata mea. citez: tatal tau a murit, s-a spanzurat. Am simtit ca a cazut cerul pe mine, nu imi venea sa cred, il vedeam in cosciug si tot nu realizam ca nu o sa mai fie printre noi. Mi-a fost foarte greu, cu toate ca nu aveam o relatie destul de apropiata. Pentru cei care vor sa faca acest gest necugetat(gest pe care si eu l-am gandit de multe ori), sfatul meu este sa mergeti la psiholog si cu siguranta veti reusi sa treceti peste probleme, peste singuratate, peste tristete. Eu am reusit sa trec singura, sau cred ca a trecut de la sine.Este o boala si se numeste DEPRESIE. Nu va lasati prada gandurilor negre,viata e frumoasa daca stii sa o traiesti. Si adevarul e ca toti avem in viata momente de fericire,dar si dezamagiri.Nu scapa nimeni:)
    Toate cele bune si ganditi-va bine inainte de a va curma viata.

    Like

  22. o fata says:

    viata asta e de tot kk sotul meu sa spanzurat accum 10 luni e strigator la cer ce durere poti simti in suflet doare enorm sa sti ca cineva care iubesti si-a luat viata si te-a lasat avea o depresie avansata si nu a cautat sprijin in nimeni a crezut ca face fata pana intr-o blestemata zi cand l-am gasit acolo nemiscat si inchietat.sa. Sa revin la ce vroiam sa spun;mi se pare cea mai usoara cale sa capi de probleme dar oare ce lasam in urma parinti, copii ,sotie ,prieteni. iubita etc.Ei cum trec peste egoismul nostru de a ne sinucide?Mi se spune sa fiu tare pentru copii iar intrebarea este;Dc eu sa fiu tare dc el nu a fost?

    Like

      1. o fata says:

        azi faceam un an de cand am avut nunta si dorinta de a fi langa el e tot mai puternik,oare va trecce vre-o data gandul de a ma duce cu el nu inteleg dc simt asa tare dorinta asta.

        Like

  23. Alis says:

    Buna.. asta este pentru prima oara cand intru pe un site ca asta.. si inainte sa las acest com.. am citit toate comentarile de mai sus..in timp ce le citeam si plangeam.. pentru ca si eu vreau sa decurg la aceeleasi metode 😦 mai devreme am incercat sa ma sinucid cu un cutit dar ca deobicei sunt o lasa si nu o pot face 😦 m’am saturat de viata asta,luna asta fac 18 ani si deja simt ca numai am putere..voi cred ca aveti probleme mult mai grave decat ale mele.. problema mea este ca nu am libertate sunt la fel ca la inchisoare nu am voie sa ies din casa..(singura sau cu prietenele/prietenii) si simt ca ma sufoc.. toate certurile,bataile sunt cauzate din acest motiv.. si numai supot..o urasc pe mama.. nu imi da voie sa imi traiesc viata.. si mai bine mor decat sa mai traiesc viata asa, o viata vai de capu ei..

    Liked by 1 person

        1. Madalina says:

          Nu e asa, singuratatea iti caleste sufletul si la un momentdat ajungi sa o iubesti, te face sa fii rece si pasiv fata de toti si toate, iar asta e cea mai buna cale, zic eu 🙂

          Like

    1. speranta si adevar? says:

      Incarca sa stai de vorba cu tampita de ma-ta si spunei ca iti vin ganduri de sinucidere, pentru ca te ingradeste! Si daca tot te vrea legata te va avea intr-un costiug daca e tampita!Cred ca ea e prima care trebuie sa ajunga la psihatru ,iar tu la psiholog!. Eu am incercat de vreo 2-3 ori odata cand eram copil apoi dupa ce m-am maritat , dar nu mi-a iesit! Cauza : Lipsa de intelegere si afectiune! Acum sunt la pamant! Am un barbat nemernic un cretin de care vreau sa divortez!Nu m-a pretuit si iubit niciodata!AM OBOSIT!!!

      Like

  24. virgiliu says:

    daca citesti toate postarile astea ti se face sila sa te mai sinucizi sfatul meu este:
    1)Te duci la farmaciescoti din buzunar 12,50 lei si ceri o seringa de 100ml
    2)Te duci la circiuma si pilesti ceva sau la o pizza sau ce vrei tu ca sa te simti bine
    3) Te duci acasica iti infigi acu in vena si iti injectezi o seringa de aer in vena,usurel ca la spital(sa folosesti si un garou)
    4)Scoate garoul si gindestete la ceva frumos
    A DOUA VARIANTA MAI IEFTINA:
    1) cauta o seringa folosita dute la un wc public SAU intre blocuri si fa tot ce ti-am zis
    IEFTIN SI EFICIENT

    Like

    1. ursika says:

      eu unu maine am so fac.mie greu mie frica de nu mai pot imi bate inima nebuneste dar…… nici sa mai stau asa nu mai pot.imi e dor de fosta mea iubita de simt k inebunesc.o iubesc si sunt indragostit de ea mia intrat la suflet de nu pot sa o mai scot.va spun cu inima pe inima k rar,foarte rar gasesti o fetita asa de dulce si scumpa k ea.are 25 dar sufletul unui copil neprihanit,timida,inocenta,tot,tot ce meam dorit eu vreo data de la o femeie,ea a fost visul implinit.nu vreau sa fac un Can Can din viata mea dar 5 luni am luptat pt ea,nu a mai vrut sa fim impreuna.eu unu nu mai imi gasesc motive de bucurie.ma jur pe ce vreti voi si 10 mil de euro daca as castiga la loto nu pot sa zic k nu mas bucura,nebun sa fi sa zici asta,dar pt mn ce folos daca nu o am pe ea langa mn

      Like

  25. ursika says:

    pana maine la ora asta daca cineva vrea sa mai vb ascult orice parere insa sunt hotarat sa o fac.am motivele mele sunt atatea dedesupturi pe care nu ma apuc ac sa vi le zic

    Like

  26. ursika says:

    tuturor care sunt intr’o relatie le dau un sfat bun si prietenesc:iubitiva si pretuitiva si cand va certati si sunteti suparati pe persoana de langa voi imaginativa macar pt un monent k a murit si o sa vedeti ce sentimente va trec,poate uni\unele care isi iubesc cu adevarat persoana de langa iei,acolo in coltul ochiului o sa curga o lacrima.eu mias fi dat si viata pt ea daca era nevoie numai sa nu pateasca ceva

    Like

  27. ursika says:

    poate k uni ar zice k daca o iubesc asa de tare si mias fi dat si viata pt ea de ce sa ma omor k asa fac ex contrariu,ii fac rau.aici e k ei nu ii pasa nam ce rau sa ii fac,anu trecut tot in septembrie am vrut sa ma omor am luat pastile pana am ajuns in coma,a ajuns taikamiu acasa a chemat salvarea si am stat o noapte in coma la spital.la un moment dat am intrebato daca ei ii pasa de mn fiinca nu avenit la mine la spital si mia dat un raspuns care mia picat extrem de greu”Nu stiu”.iam spus ce am de gand sa fac si cand,nu ma baga in seama doar o sg data mia zis la tel sa ma linistesc atata tot.si ea a picat o data in suparare si avrut sa faca ceva dar eu nu am putut sa o las,nu ma lasa sufletu,daca spunea ceva si cu subanteles ca vrea sa faca ceva alergam intrun suflet pana la ea sau o sunam si in clipa 2 ne intalneam o luam in brate o pupam faceam orice sa o lin chiar daca asta a insemnat sa trec peste faptu k ea cu o zi in urma a trisat cu altu.doare

    Like

  28. ursika says:

    daca iar pasa de mine nu as faceo as avea un motiv sa lupt pt ea sa trec prin toate dar daca am pieduto,nu mai vrea sa fim impreuna………………….nu mai am pt ce

    Like

  29. Dragos89 says:

    hai salut.. la toti. Astea de la rds.. mi au taiat netul.. dar am stick rds [img]http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif[/img] si cum am terminat de uiat la un ultimul episod.. dintr-un serial.. am inceput sa am plictisec groaznic.. asa ca am dat pe google ” cum sa te sinucizi ” [img]http://www.pic4ever.com/images/127fs4573872.gif[/img]. am citit cateva povesti faine.. unele triste.. alte cominice…
    Eu nu ii suport pe cei care se sinucid din dragoste.. dupa 1 -2 ani .. ;D:):)) ( pt fetite de 15 18 ani … sunt baieti destui.. si pt baieti.. fete sunt cam 6 la un baiat. pe lumea asta..)
    .
    Intrebarea mea e urmatoare.. Chiar asa de grea e viata ta ?
    In lumea asata cineva o duce mult mai rau ca tine.. Mult mult mai rau .

    Un sfat ganditi-va bine gand aveti ganduri intunecate. eu va recomand un cabinet Psihologic http://www.psihologu.ro/cabinet-online/ sunt super. ok ..

    Am avut si eu niste ganduri intunecate dar eu nu vroiam sa ma sinucid (long story).. cu ajutorul Doamnei Catalina am trecut peste..

    Urmeaza cei trei R: respect pentru tine, respect pentru ceilalti, responsabilitatea pentru toate actiunile tale. Dalai Lama
    icon-citat-2ând va fi să mori nu te uita la întunericul dinainte, ci la lumina ce laşi în urmă. Şi te vei stinge cu zâmbetul pe buze. – Nicolae Iorga

    Când va fi să mori nu te uita la întunericul dinainte, ci la lumina ce laşi în urmă. Şi te vei stinge cu zâmbetul pe buze. – Nicolae Iorga

    Like

    1. Dar…nu te supara. Eu traiesc raul celorlalti? Eu il traiesc pe al meu, in felul si la intensitatea pe care eu o simt! Nu e nimic optimist in ce spui si din cate stiu, nu sunt datoare nimanui sa continui viata. Psihologul nu face nimic, trebuie sa fii chiar prost daca 1 om la fel ca tine a fost capabil sa iti imprime pe creier asemenea chestii.
      Sa nu te miri daca cineva te va face sa crezi ca e bine sa te arunci intr-o fantana adanca, spunandu-ti ca iti va face bine. Succes in viata! Puszi!

      Like

      1. Lukian says:

        Am dat si eu din intamplare pe aici? Am citit curios fiind (curiosii mor repede :)) ) pareri, opinii etc. Am vazut raspunsurile/postarile tale acide, uneori ironice, cu prezenta de spirit, cu o logica a ideilor impresionant de clara, o persoana cu personalitate sensibila pana la D-zeu si inapoi. Poate prea multa sensibilitate. Cred ca te simti sigura pe tine aici scriindu-ti ideile, descarcandu-te, in ceas tarziu de noapte. Am ajuns aici:
        “1. Sunt o domnisoara boule!”, am inceput sa rad de ma doare burta :))))) Rad de unul singur in camera spui ca am luat-o razna :)))

        Like

  30. dia says:

    Azi am ajuns si eu la capatul puterilor. Am hotarat ca mi-ar fi mai usor sa mor decat sa traiesc. Ma obsedeaza doar gandul ca fata mea va suferi, ca nu voi mai fi langa ea sa-i ghidez pasii micuti…Dar mai am inca mintea lucida sa realizez ca traind ii fac mai mult rau…Voi incerca si eu cu pastille, am strans destule cred si sper ca maine sa nu ma mai trezesc!

    Like

  31. Nemuritorul says:

    Sa te sinucizi ,e mai bine sa iei vreo 4 5 6 pule in gura deodata si sa le sugi pana te asfixiezi ,pana te ineci ,pana vezi negru in fata ochilor . Si asa vei muri si fericit (chiar daca esti baoat:) )

    Like

  32. Ucyn says:

    Dincolo de moarte se afla necunoscutul iar necunoscutul ne sperie pe toti.Dupa moarte nu mai exista nimic,nimic! Este ca si cum nu te-ai fi nascut niciodata,asa cum am aparut asa si disparem.Moartea este aceeasi pentru toate vietuitoarele planetei si a omenirii,animale,insecte,oameni etc.Ganditi-va si chiar daca ar fi ceva dupa ce mori sau daca ar exista o tranzitie care trece de la viata spre moarte si ne-ar aparea in fata filmul vietii noastre cu lucrurile bune care ni s-ar fi intamplat daca nu am fi murit,nu v-ar fi ciuda?Vreti sa vedeti moartea? Atunci inainte sa va sinucideti va invit sa faceti o plimbare pe site-ul “bestgore.com” va asigur ca nu va mai arde de sinucideri vazand ceea ce este acolo. Aviz celor slabi de inger! V-am pupat!

    Like

  33. Ucyn says:

    Constantin, te-a parasit iubita tata?Ce esti atat de neresuscitat? Am citit de 10 ori tot ce ai scris acolo si n-am inteles nimic :)).Probabil pana de sarbatori o sa mai citesc,macar primele fraze sa le inteleg ca restul… Dumnezeu cu mila :)))

    Like

  34. nadia says:

    Eu am deja o saptamana de cand caut medota de sinucidere….am incercat in urma cu 2 ani sa ma sinucid luand o groaza de pastile si m-am ales cu o intoxicatie ca si acum cand vad pastilele imi vine sa vomit….azi eram pe cale..dar imi tremurau chilotii uitandu-ma in jos de la etaju 20 jos…apoi toata ziua am rgretat ca n-am sarit…un lucru e cert: Nustiu cum dar vreau sa MOR….am scris deja si biletele pentru familie….pizda masii de viata de cacat…

    Like

  35. nadia says:

    Ma ajuta si pe mine cineva? Nu ma pot sinucide…de la inaltine nu pot sari ca am o frica extraordinara de inaltime si deha se 2 ori incerc si nu pot sari si gata…cu pastile am incercat acum 2 ani…si acun doar le vad si vomit fara sa leai iau…cu aer in vana nu pot ca sunt slaba si venele se vad foarte greu…sunt foartelsubtire..eu la sigur no nimeresc…am incercat supradoza de alcool, dar am vomitat tot si am ramas vie cu o mahmureala de zile mari..la spanzurat, inecat, taiatul venele nici nu ma gandesc ca am o frica mare de durere si in + nu vreau sa ma razgandesc la juma de drum…si hai va rog mult sa omitem etapa in care ma intrebati ce motive am si imi spuneti ca nam minte…nu stiti nimic de viata mea pentru a va permite sa ma judecati.

    Like

    1. Nu te judeca nimeni, doar tu poti face asta. Eu zic sa te gandesti mai bine pentru ca nu e chiar asa usor sa iti iei viata. Eu, sincer, nu o duc prea bine, am ramas cu cele mai mari regrete, dar inca gasesc motive sa ma tarasc prin viata. Pana la urma, daca o sa iti fie bine sau nu, daca vei avea sau nu tot ceea ce iti doresti, depinde doar de tine.
      Legat de modul in care iti iei viata, te poti spanzura. Nu vei mai avea de ales odata atarnata acolo. 😀 Dar e putin cam chinuitor.
      Nu iti este destul de clar ca inca mai ai motive sa traiesti? Cand nu mai ai niciun scop, atunci nu va interveni teama sau scarba, sau mai stiu eu ce alt sentiment.

      Like

      1. nadia says:

        l ai dreptate..dar asa am ajuns la un moment ca simt ca eu moral nu mai rezist..ca psihic sunt bolnava..si pe zi ce trece cei din jur ma fac mai convinsa in faptu ca e inutil tot..

        Liked by 1 person

        1. ande says:

          nadia, mai traiesti? ufff…sper ca da….stiu exact prin ce treci! te inteleg perfect…dar vreau sa iti zic ceva….nu-ti mai dori moartea, nu mai incerca sa te sinucizi pentru ca in iad va fi mult mai rau decat in viata asta mizerabila! chiar vrei sa arzi vesnic in flacarile iadului biciuita de demoni? gandeste-te cat de bun e Dumnezeu si cu cata iubire a pus un suflet in fiecare dintre noi! ei bine, tocmai pentru ca Dumnezeu ne-a dat sufletul, nu ar fi corect fata de El ca noi sa-l vindem la diavol. Ia aminte ca daca vei infrunta toate durerile vietii, Dumnezeu la final te va rasplati. Mai bine sa suferi aici pe pamant un timp limitat dar atat cat iti ingaduie Dumnezeu, si apoi sa te bucuri vesnic in rai, decat sa iti iei viata ca sa scapi de durerea de pe pamant si sa suferi in flacarile iadului, tot vesnic.

          Like

  36. andrei says:

    sunt sigur ca cei care si-au dus pana la capat planul asta ingrozitor, si si-au vazut din lumea umbrelor cum prietenii fratii surorile si mai ales parintii , s-au strans in jurul trupului neinsufletit… cata durere si disperare… ei nu isi mai pot imbratisa mama, nu pot asculta un sfat al tatalui, nu le pot alina durerea,nu pot sa fie alaturi de ei …DAR VOI PUTETI ! si cei care au facut greseala asta, daca ar putea v-ar spune acelasi lucru ! SPER SA GASITI PUTEREA SI SA VA REZOLVATI PROBLEMELE! am vazut ca sunt foarte multi adolescenti care sunt deprimati pentru ca nu ii inteleg parintii sau ca iubesc persoane care nu le impartasesc sentimentele…………………….parintii vostri si-ar da viata pt voi si voi? ………dar daca ei s-ar sinucide cum v-ati simti ?!!!…………………..pt cei inamorati care cred ca gata nu mai pot iubi pe nimeni altcineva… va dau exemplul meu.. in liceu am stat 3 ANI dupa Cristina, o colega de clasa. eram innebunit dupa ea, ma gandeam numai la ea, eram OBSEDAT de ea. uneori stateam sambata si duminica in casa scarii doar sa o vad in cazul in care iese…pretextul era pregatit- ma duceam la un prieten din blocul ei :)……. ii lasam flori in banca si poezii de dragoste… a fost racita vreo 3 zile si cand s-a intors i-am lasat un biletel in banca „fara tine totul e pustiu si rece„….bineinteles ca toti colegii faceau misto de mine dar nu-mi pasa….ea nu mi-a impartasit sentimentele niciodata… ce fata vrea sa fie cu asa un pampalau ?……….am trecut cu timpul peste asta ! ….am invatat sa abordez altfel fetele, adica sa nu fiu luat de fraier ….acum sunt cu o fata superba pe care o iubesc foarte mult ! IDEEA E :CU TIMPUL O SA REZOLVAM PROBLEMELE ! CURAJ ! VALI NADIA DIA si ceilalti m-ati speriat rau! va rog postati sa stiu ca sunteti bine!

    Like

    1. Foarte frumos comentariul, si eu am fost in depresie si am avut ganduri negative dar tot gandindu-ma si imaginandu-mi mama care plangea langa mine, langa corpul meu lipsit de viata, ma facea sa sufar mai tare ca pentru orice problema a mea…Am vazut o emisiune in care celor care voiau sa moara li se cerea sa isi scrie biletul de adio si o lista cu cele mai frumoase momente din viata lor, de fiecare data a functionat, ar trebui acordata mai multa intelegere celor care sunt in situatia asta, e ca si cum cineva are o mana rupta si nu o poate folosi temporar. Ceva in creier nu mai functioneaza bine, e dovedit stiintific ce naiba, depresia nu e in capul nostru, e rezultatul unor evenimente triste care aduc organismul in colaps, nimic nu mai functioneaza cum trebuie, hormonii o iau razna…e o cauza medicala. Imi place tare mult comentariul tau, ar trebui pus sus, sa se vada primul…Si eu am avut o obsesie dupa un vecin in adolescenta si il urmaream, niciodata nu m-a bagat in seama si nici acum nu mi-am intalnit dragostea, dar daca am trecut peste atatea momente critice cu siguranta o voi face si de acum inainte, sanatoasa sa fiu 😀 Felicitari inca o data pentru ca ai atins coarda sensibila de care are nevoie oricine care e pe punctul de a face un lucru necugetat 🙂

      Like

  37. Marzenia says:

    Fuck yeah sunt confuz deci sa mor sa nu mor :)) asa deci sa ma descarc sunt un timp cu un pshic bine dezvoltat sau mai bine spus bolnav psihic 🙂 deci vreau sa mor nu vreau sa fiu inteles gresit ca sunt las sau ca bla bla , deci am 18 si am fost singur de cand m-am nascut 🙂 ai mei s-au despartit bla bla nu va inte , deci am fost aruncat dintr-o parte-n alta si pana la urma m-a crescut bunica mea , educat singur bun si intr-un final bunica mea a spus sa ma sinucid 😐 apoi a venit depresia si cu trecutul bla bla sunt in depresia de 4 ani am incercat sa ma sinucid cu supradoza de ketonal si alte medicamente combinate cu alchol nimic taiatul venelor doare urat de tot aruncatul de pe geam de la etajul 8 de pe bloc incerc dar m-a prins un precin , cu bautura nimica doar coma asa deci de un pistol nu prea am de unde pot sa fac rost si intrebarea mea este: stie careva mai multe metode sau una sa ma sinucid dar sa functioneze adica sa merita incercata si daca veti veni la mine ca vai viata trebuie traita merita o p..a .

    Like

    1. Daca vrei sa vorbesti cu cineva despre asta, cu cineva care a fost in aceeasi situatie (in privinta sinuciderii), intra la mine pe blog si lasa-mi un mesaj.

      Like

  38. Chuck Norris says:

    Vorbesc serios, sunt f bolnav, nu cred ca o mai duc mult. Ce vreau sa spun e ca in ultimii ani am fost urmarit de cifea 13(cand ma uitam la ceas mereu era si 13, cand plateam o nota, sau cumparam ceva trebuia sa fie ceva cu 13, luam o camera la hotel: 13). Uneori nu-mi venea sa cred, si n-am reusit sa inteleg, decat ca atunci cand te urmareste un ghinion ca al meu, nu mai scapi; si crede-ma ca am avut ghinion cu caru si am incercat multe treburi radicale sa-mi schimb soarta, dar culmea , toate m-au dus si mai aproape de moarte. Asa ca, daca detzii un raspuns, da-mi-l, daca ti-ai pus nickul asta la intamplare inseamna ca e de vina soarta mea, ca sa mai vad un 13:))))

    Like

  39. Cristiana says:

    Dar merge numai supradoza de paracetamol, aerius si cacaturi d`astea sau merge si daca iau pur si simplu un pumn de pastile la nimereala?

    Like

    1. Nu merge, riscul sa ramai ca o planta dar in viata e destul de mare, e mai rau decat sa mori…Eu zic sa te gandesti la cum sa faci sa iesi din starea asta inainte de a te gandi cum sa mori. Desi numai la asta iti sta capul, daca rezisti cateva luni, vei vedea ca iti va trece, dar au trecut deja acele cateva luni, sper ca esti bine 🙂

      Like

  40. salomen says:

    bai cu paracetamol nu merge.am luat 200de pastile si nimik.am dat banii degeaba.am incercat sa ma spanzur,dar s-a rupt funia si am renuntat la asta.am dat drumu la gaze si nimik,doar o factura mare de plata.am incercat sa ma corentez dar s.au ars sigurantele.acum incerc o metoda noua.dak imi iese va scriu de pe lumea cealalta sa va zic cum am facut.hai po

    Like

  41. Ce pot să zic , foarte tare websiteul :D. Și cred că o ar merge ( daca am citit bine ) o punga , și heliu , umfli punga goala cu Heliu , apoi iți golești plămânii de aer apoi iți pui punga pă cap și inspiri heliul. Corpul tău nu va deosebi imediat oxigenul de heliu și te vei asfixia. Am vazut pă un site , reply dacă merge =)( Nu ca ați mai putea da reply odata morți da .. nah …. Incercați sa dați totusi 😀 ). Happy Suiciding.

    Like

  42. Cristi says:

    Ce rost are viata daca nimeni nu intelege ce ai de zis ? Eu vreau sa mor dar inca nu sunt asa de sigur. Mereu am fost un fricos..si cea mai mare problema pa care o am e SCOALA MASII! Dar de ce e atata bataie de cap? Care-i rostul vietii? Va iubesc pe toti de pe acest blog!

    Liked by 1 person

    1. Mai bine sa iti fie frica acum inainte de a incerca decat atunci cand esti pe drumul ala, stiu eu, vrei sa sari de pe bloc si chiar dupa ce ti-ai desprins picioarele de pe acoperis brusc toate iti par fleacuri si vezi ca ai exagerat…Esti foarte tanar acum, problemele care le ai acum, crede-ma vor deveni istorie in cativa ani. Orice e trecator. Nu lua o decizie acum, viata se schimba mereu, daca acum e rau mai tarziu va si bine, ai incredere 🙂

      Like

  43. Chuck Norris says:

    Uite cum in romania si sinucigasii fac haz de necaz si rad unii de altii( asa de uniti suntem: mori ma in p… mea, iti spun eu cum ca sa te si chinui). Deci , concluzia , la romanica nici de sinucis nu-ti mai arde ca rade lumea de tine si te leagana in streang.

    Like

  44. Camelia says:

    Bai frate, sunteti nebuni la cap, sa mor eu. Astea sunt apucaturi de copii frustrati. In loc sa va traiti viata, voi va ganditi cum sa va sinucideti si mai si promovati chestia asta si o faceti publica. Altii ar da orice sa mai traiasca. Sunt internati in spitale, pe patul de operatie asteapta sa primeasca un rinichi sau un ficat, sau orice alt organ pentru a mai avea sansa la viata in continuare. Sau altii sufera de cancer si se zbat in fiecare zi sa lupte sa mai traiasca. Si voi,in loc sa va ganditi ca sunteti lasati pe lumea asta cu un scop anume, va ganditi la sinucidere. Ar trebuii (*doar un i) sa ii multumiti lui Dumnezeu in fiecare dimineata ca va treziti si aveti sansa la viata. Dumnezeu ne-a lasat pe paman (t a fugit la plimbare?) pe fiecare cu un scop, pentru a ne traii (iara, inca un i?) viata si a reproduce in continuare si alte generatii (does not make sense), nu sa ne frustram si sa ne dorim sa ne sinucidem.

    (Edit by the owner of the blog: Ar fi fost o parere pertinenta daca se tinea cont de limba romana. Asa, nici 2 flegme nu valoreaza.)

    Like

    1. fuck you all says:

      dar cine esti tu tanti inteligenta sa spui cum si cat valoreaza parerea altora? sau sa inteleg ca tu nu ai facut niciodata greseli de gramatica?

      Like

  45. marius says:

    nu va ganditi la sinucidere atata timp cat nu aveti o problema grava .de exemplu daca nati avea membre sau mai stiu eu ce. de ce sa renunti doamne iartama la viata ?ata timp cat nu te discomforteaza nimik,terminati mai cu chestiile astea.

    Like

  46. nu-i usor sa faci asta …trebuie sa nu te mai gandesti la familie ,la prieteni, ca o sa dora pentru ei , o sa treaca durerea asta din sufletul lor ……familia , prietenii, sunt doar niste cuvinte pe care eu nici nu le mai stiu……

    Like

    1. Andreea sper ca esti mai bine, timpul le vindeca pe toate, ba sa te gandesti la familie, ca altfel iei decizia gresita. Cum spui ca va trece durerea din sufletul lor, asa va trece si din sufletul tau 🙂

      Like

    1. Ai nevoie de rabdare sa treaca timpul si de curaj sa suporti totul pana atunci. In rest ai o viata inainte, sigur esti tanar, mai ai atatea lucruri frumoase de trait, daca ai sti…numai daca ai sti. Te-ai nascut cu un scop, nu sa mori asa stupid, ok? Fii pozitiv 🙂

      Like

  47. Andrei says:

    In primu rand , Salut. Am nevoie de ajutorul vostru. Numai suport viatza pe care o am , sunt clasa a 9 la un liceu destul de bun . Pana sa ajung la liceu , imi imaginam ca o sa fie 4 ani minunatii , ca am scapat de fostii mei colegi ( cu care m-am inteles binisor ) , ca o sa incep o noua viata si ca o sa fiu alt om. Abia asteptam sa incep scoala , sa-mi cunosc colegii , profesorii , clasa , si speram si eu sa imi fac o prietena ca orice baiat :D. Totul a fost bine la inceput , insa dupa cateva luni am inceput sa fiu batjocorit , luat la misto , dat la o parte si habar nu am cu ce am gresit . Eu fiind si navetist am crezut ca prietenii mei care sunt la liceu meu sa ma ajute , insa daca le spuneam ma luau si la misto , spunandu-mi ca sunt un prost , retardat , bosquetar . Am intrat intr-o depresie imensa , numai suport viatza asta nenorocita , era bine daca toate astea se intamplau doar la liceu , insa si akasa nu stau lucrurile prea bine.Stiu ca este putin mai rusinos ce o sa zic , insa este adevarat . Parinti mei habar nau de tot ce mi se intampla , ei cred ca sunt bine si ca nu am nicio problema . Dupa cum am scris , eu sunt un baiat linistit si ei ma forteaza sa merg la discoteca , sa ies seara pe afara , etc. Si eu le spun ca nu vreau sa ma duk , insa adevarul este ca nimeni nu mi-a zis sa ma duc.Credeam ca am foarte multi prieteni , insa toti ma evita , nimeni numai este la fel . Am impresia ca le este rusine cu mn …. Dupa cateva seri in care am stat si m-am gandit , am ajuns la o concluzie , NUMAI VREAU SA TRAIESC ! Insa imi iubesc foarte mult familia , asta este slabiciunea mea. Mi-e frica ca o sa sufere enorm , insa ma gandesc si la mn si stiu ca numai pot traii in halul asta !
    As vrea daca se poate sa am o moarte usoara , fara dureri . Asta nu este o gluma si chiar sunt decis sa o fac . Inca ma mai documentez , si trebuie sa gasesc solutia buna.

    Like

    1. fuck you all says:

      ce tot povestesi tu acolo pui?daca vrei sa vezi un loc unde te ignora “toti minunatii prieteni” vino la bruk in sibiu.ce sa mai zic de fite si de bataie de joc…singurul motiv pentru care eu nu m-am sinucis inca este ca nu vreau sa le dau satisfactia aia.parca ii si vad pe unii la mormantl meu”vaaaaiiii iubiii!!!!imi pare rau ca a murit ratata asta ca imi placeau ghetele ei” sau “haha-tamp-ui k pana la urma tot am enervat-o” sau pe diriga “bravo iulia ai luat 9.de ce nu ai fost saptamana trecuta la scoala?aa da ti-ai taiat venele uitasem “….ii urasc!!!sau bfful meu-curva bineinteles-si eu ca proasta inca imi pare rau dupa ea ma da potea sa se si fute cu boul ala multitalentat in fata mea ca pe ea o durea currrrrruuu.si de 5 luni sunt in depresie am fost si internata la spital dar eu nu ma omor inca

      Like

    2. Andrei…sper ca nu ai facut vreo prostie, crede-ma la varsta ta nici nu se pune problema de sinucidere, tu nici nu ti-ai inceput viata, rabda cativa anisori si fa-ti o ambitie sa-i depasesti pe cocalarii care rad de tine acum, nu se stie cand viata ii va aduce in biroul tau, pentru angajare :)))) Crede-ma, merita sa suferi un pic, oamenii care acum rad bine nu vor ajunge in etapa urmatoare, trebuie sa fii tare prost sa batjocoresti pe cineva si prostii….traiesc mult dar rau. Vorbeste cu cineva, cauta un sprijin la parinti, prieteni nu tine in tine ca e mai rau. Am citit asta undeva, nu cauta o decizie definitiva la o problema temporara. Mult succes si sper sa auzim de bine 🙂

      Like

  48. cristi h says:

    Azi am încercat să ma sinucid. Am fost prea las. Nu am reuşit. De ce ? Pur şi simplu refuz să mai trăiesc. De când ma ştiu nu am reuşit decât să provoc suferinţă celor din jurul meu. Tot ce am făcut am făcut prost şi am dezamăgit lumea. Am rămas singur. Fără nimic. Nu am servici , bani familia m-ă părăsit. Gol. Prietenii s-au dat departe, i-am minţit pe toţi. E un cacat de viaţa. Sunt o eroare. Nu trebuia să ma nasc. Cei ca mine ar trebui omorati la naştere. Ce să mai zic ? Caut să o fac. Trebuie sa o fac.

    Liked by 1 person

    1. Cristi, nu stiu problemele tale, imprejurarile care le-au cauzat dar nu fa nimic ireversibil, viata se poate schimba de pe o zi pe alta si daca tu te schimbi inainte in bine si viata se va schimba in bine, cei dragi iti vor da inca o sansa daca le demonstrezi ca meriti. Viata e si frumoasa si foarte urata, am fost unde esti tu, de asta stiu, nu credeam ca dupa asemenea ganduri negre mai vin si zambete si momente frumoase, dar vin, au venit la mine si vor veni si la tine. La fel am fost si eu singura, dar va fi mai bine, ai un pic de rabdare pana ajungi la fund, de acolo numai in sus poti merge 😛

      Like

    1. Nu e cazul sa iei o asemenea decizie, iti va parea rau de indata ce vei pierde controlul, cand vei simti cum viata te paraseste vei regreta dar va fi prea tarziu. Sunt sigura ca multi din cei care se sinucid, cei care au un ragaz inainte de a muri, regreta decizia. Totul e trecator, rabdarea e cheia 🙂

      Like

  49. sssssss says:

    ma bineinteles odata ce is intrat aicea scopul e clar dar lipseste curajul imi doresc sa mor mai tare ca altceva dar nu am curaj so fac si nush metode sigure mie sa nu ma kinui si tot sa nu scap idei sigure va rog

    Like

    1. Ideea cea mai buna e sa ai un pic de rabdare, orice problema ai acum va trece, viata va fi mai frumoasa, chiar cand crezi ca nu mai are cum, asa a fost si la mine si multumesc lui Dumnezeu am rezistat, acum sunt bine 🙂

      Like

        1. Obsessive, nu am nimic cu ideile tale, dar nu avea nici tu cu ale mele, pentru ca deocamdata nu putem demonstra care din noi avem dreptate, eu stiu ca din starea in care eram, numai o persoana hipersensibila si in depresie poate intelege, am trecut peste fara nicio imbunatatire in viata mea, numai psihica, dupa ce m-am rugat mult. Lasa-ma sa cred in Dumnezeu si sa ma insel, din punctul meu de vedere voi care nu credeti va inselati, dar am renuntat. Nu o singura data cand m-am rugat am iesit din situatii….in fine. Nu am cum sa te conving, dar nici tu pe mine. Daca asta ma face ignoranta, imi asum titlul. Ok?

          Like

  50. Denisa says:

    Buna am vazut acest blog si as vrea sa ma sinucid pentru ca am numai necazuri si oricum numai am pe nimeni si familia ma abandonat acum cativa ani si nu mai vad rostul vietii mele… te rog frumos sa imi spui cate pastile sa iau ca sa intru in coma si sa mor si sa nu simt moartea, aceasta metoda mi, sa parut cea mai usoara si nedureroasa.
    astept raspunsul tau….

    Like

    1. Denisa orice necaz va trece, cat esti sanatoasa orice poate fi depasit. Nu conteaza ca acum esti singura, daca ai un pic de rabdare viata ti se va schimba si vei fi din nou fericita. Sper ca nu ai facut vreo prostie, daca vrei sa vb cu cineva intra pe blogul meu, sa imi scrii mesaj privat, sau lasa-mi aici un id.

      Like

  51. sorin says:

    am intrat aici cu intentia de a gasi un mod bun si simplu de a ma sinucide, dar la cat de mult am ras ma gandesc sa mai traiesc :)))

    Like

  52. Bun. Am 500 mg Cipralex- antidepresiv. Mi e super pofta de un cocktail strong. Sa ma puna in cap. Of, dar nu ma pricep deloc. Mereu am fost varA in bucatarie. Am 24 si nu amm facut in viata mea o clatita.
    Vreun “barman” pe aici sa mi dea o mana de ajutor?
    Ar fi suficiente pastilele cipralex cu, sa zicemmmm, o cutie de paracetamol? Si stropite cu f mult vin? Alb, ca asa e frumos.
    Nu stiu cum sa va spun, dar sunt atat de entuziasmata de chestia asta cum n am mai fost in ani de zile.
    Curaj!

    Like

    1. Inteleg ca esti o fata, sper ca nu ai avut curaj, pentru ca acest curaj nu tine decat pana iei decizia ireversibila, ai ingerat otrava, apoi regreti dar prea tarziu, am vazut multe emisiuni despre asta, am fost in aceeasi situatie, ba chiar am lasat un mesaj acum un an aici despre cum ma simteam atunci, acum ma simt mult mai bine desi nu mai vedeam nicio speranta. Totul e trecator, crede-ma, sub numele de Mihaela Iordache am lasat mesajul si din el reiese cat de trista eram atunci si cum sunt acum, fara sa imi gasesc dragostea, fara sa castig la loto, si culmea, nici job nu mi-am gasit de atunci…Dar suferinta trece sau noi devenim mai puternici, sau amandoua 🙂

      Like

  53. ANONIM says:

    VA SALUT PE TOTI.,AM CITIT MSG COASTRE TOATE.,SI UNELE SUNT FOARTE TRISTE SI MA REFER LA PERSOANELE CARE AU INTRADEVAR PROBLEME SI NU POT RESPIRA DE DURERE.,ALTII FACETI GLUME AIUREA PE SEAMA CELOR CE SUFERA CHIAR DACA E ADEVARAT CA VIATA ESTE FRUMOASA.,ALTII DINTRE VOI ATI SCRIS O SUMEDENIE DE TACTICI SI PASTILE PENTRU A SE SINUCIDE INSA VA SPUN CA EU NU VOI APELA LA NIMIC DIN CHESTIILE ASTEA..,INSA FAC PARTE DINTRE ACELE PERSOANE CE DUPA APROAPE 30 DE ANI VA SCRIU IN ACEST MOMENT SI NU DEGEABA MA AFLU PE ASTFEL DE SITE-URI.,ERAM DOAR CURIOS INSA MA GANDESC CA IN ZILELE URMATOARE SA MA SINUCID CU O STINCLA INTREAGA DE CLOR BAUTA CAT MA REPEDE SA POATA FII O CANTITATE DESTUL DE MARE. SI FARA SCAPARE..,MOTIVUL MEU AR FII CA FIECARE DINTRE VOI CARE ATI PUBLICAT UN MOTIV AR FII CA IN GENERAL SUNT FERICIT INSA DE ANI SI ANI BUNI PIERD SUME IMPORTANTE LA CASINO….PROBLEMA MA VAD EU.,PROBLEMA SUNT EU NIMENI ALTUL..,CONSIDER CA FAMILIA MEA NU MERITA ASA CEVA ADIK MOARTEA MEA INSA NUMAI DORESC SA II VAD CA SUFERA VAZND CA ACESTE CASINO-URI AU DEVENIT O BOALA CA SI DROGURILE…..va puteti da cu parerea pot fii si judecat insa fara mistouri ca a decis singur sa ma alatur langa cei cu probleme !!!……..multumesc

    Like

      1. mai intai zici: “Dar…nu te supara. Eu traiesc raul celorlalti? Eu il traiesc pe al meu, in felul si la intensitatea pe care eu o simt! Nu e nimic optimist in ce spui si din cate stiu, nu sunt datoare nimanui sa continui viata. Psihologul nu face nimic, trebuie sa fii chiar prost daca 1 om la fel ca tine a fost capabil sa iti imprime pe creier asemenea chestii.
        Sa nu te miri daca cineva te va face sa crezi ca e bine sa te arunci intr-o fantana adanca, spunandu-ti ca iti va face bine. Succes in viata! Puszi!” si acum zici sa apeleze la un psiholog? mai javra mica si ipocrita!

        Like

    1. La orice viciu se poate renunta, eu dupa 12 ani am renuntat la fumat, e un lucru diferit, dar la fel ca tine nu credeam ca am sa pot pentru ca sunt o fire vicioasa de fel. Pentru asta nu merita sa mori, merita sa iti faci un rost, sa iti stabilesti niste prioritati, trebuie sa fii inteles si sprijinit, dar sa si vrei sa depasesti criza. Nu lua o decizie proasta, numai criminalii, pedofilii si violatorii merita sa moara, restul din noi, oricum am fi avem dreptul sa incercam de atatea ori pana ne iese bine. Fii puternic! 🙂

      Like

  54. sebi says:

    Am cautat un mod de a-mi pune capat zilelor. Sufar fff tare dupa o fata, am simtit ca nu pot trai fara ea pana am citit azi TOATE commemturile de pe site. Pe mine m-a ajutat sa trec peste, nu imi explic cum.. tot ce pot sa zic e ca acum am cat de cat un zambet pe buze care sper din suflet ca va fii tot mai bine. Va multumesc pt ajutor 🙂

    Like

  55. Cristina Teleptean says:

    Iti dai seama ca ai putea fi facut responsabil de moartea nu stii a catora cu ”sugestiile” pe care le-ai facut? Imi doresc sa ai asta pe constiinta.

    Like

  56. Ma bucur ca mai gindesc si altii ca mine ;si nu se considera bonlavii mintali dupa standardele societatii;eu am impresia ca facem un spectacol ieftin ptr cineva.Si eu nu am de gind sa i fac pe plac si voi lua atitudine.cind simt ca nu mai am resurse sa lupt.deocamdata se iveste cite ceva ce imi da putere sa merg de la un anotimp la altaul.

    Like

  57. Salut e prima oara cand intru pe un sait cu tematica aceasta,mi se pare un gest care pe mn una ma speriat,si eu am probleme ff multe mie nu mia trecut prin cap sa
    ma sinucid,eu aveam ganduri sai omor pe cei din jur sai otravesc sau sai transez, eu vreau sa traiesc sa simnt satisfactia acea cand vad ca cei din jur sufera si se chinuiesc si ajung sa se omoare singuri aia da bucurie…voi astia care ati zis ca vreti sa vb ucideti ce mai asteptati??? Aaaa gata stiu ma.asteptati pe mn sa imi iau un scaun si o.punga de seminte sa vad cum va puneti capt zileleor,luatio cum vreti voi eu va dau un sfat faceti pe cei din jur sa sufere

    Like

    1. Uite, desi eu incerc sa fac oamenii sa inteleaga ca merita sa traiasca cu tine nu pot spune acelasi lucru, tu esti o psihopata, tu de ce nu ai ganduri de genul asta?

      Like

  58. Mie imi place viata cu tot cu probleme asta e farmecu daca ar fi sa fie mereu frumos ar fi plictiseala..imi place sa ma distrez sa ma razbun pe cei care ma fac sa sufere nu trebuie sa ranesc pe mn pt alti care sunt prosti..le vine randu la fiecare

    Like

  59. Leah says:

    Eu nu inteleg o chestie, tipa/tipul care scrie pe blogul asta, de ce nu-ti urmezi propriile sfaturi? Dai dovada de ipocrizie. Cu ce drept le dai tu sfaturi altora si ii incurajezi sa se sinucida cand tu nu poti face asta? Din ce postura? Eu cred ca esti o adolescenta plictisita care habar nu are ce impact pot avea cuvintele tale asupra unei categorii de oameni slabi din mai multe puncte de vedere.

    Like

    1. Fara suparare, esti proasta?
      Asta era o postare ironica. Se vede ca ai cacat in loc de creier. Omoara-te!
      Adolescenta batuta in cap esti tu din cauza faptului ca ai ajuns sa cauti asa ceva pe google.
      Ti puuuup!

      Like

      1. Leah says:

        Haha, tu si ironia. Ai nevoie sa treci de bac pentru a intelege ironia, you little stupid brat. Stiai ca moda emo a trecut sau tu ai ramas acolo? Am incercat sa-ti citesc pseudo blogul asta dar dupa primele randuri mi-am dat seama ca esti o tumblr-ista or whatever cu prea mult timp liber. Eu stiu ca nu sunt proasta, dar multi prosti precum tine o sa ia in serios aberatiile tale, e pacat. Sinapsele tale destul de rare nu te pot face sa-ti dai seama ca poti influenta alti adolescenti mai prosti decat tine? Sau mai tristi. Nu am cautat pe google idiotenia asta de titlu, cautam ceva despre pastilele pentru alergie si google e mai idiot, am dat peste tine. Eu zic sa te apuci de invatat pentru bac daca nu vrei sa ajungi o somera cu blog in prag de sinucidere. Tschiuss

        Like

        1. Am luat bacul de mult, am terminat 2 facultati… Am job in caz ca e nevoie sa ma justific in fata unei cretine egale cu 0 in fata mea. Bite me si revino-ti. Nu vorbesc cu toate centuristele ca tine. Puszi!

          Like

      2. Leah says:

        Oh honey, ai doua facultati si stai pe blog?Saracuta de tine,poate e timpul sa te maturizezi,sa-ti gasesti un job,sa lasi blogurile,astea sunt pentru oameni fara ocupatie.Bine,daca ai terminat doua facultati nu inseamna ca ai o ocupatie,in ziua de azi orice prost termina o facultate.Din pacate eu chiar am intalnit oameni depresivi prin spitale din moment ce studiez medicina,sunt vulnerabili,tu,la varsta ta, nu stii deja cat pot afecta cuvintele un om?Sau poate esti prea ignoranta si prea in lumea ta,uiti sa te gandesti la altii.Stupid bitch.Bye

        Like

        1. Probabil suferi de prostie…asa imi dau seama. Am job de multi ani, nu stau sa sterg cacatul de la curul pacientilor, asta e sigur. Nu orice prost termina o facultate in afara tarii noastre. Du-te vezi de treaba ta, inteleg ca suferi de “sindromul mama ranitilor”, dar nu e nevoie sa stiu si eu. Sa nu uit, probabil ca nu stii ce este ala “hobby” si de aceea te arzi in cur ca proasta ca nu ai ce zice altceva.
          Stai lin, daca nu ai nimic bun de zis despre tine, nu inseamna ca trebuie sa vorbesti urat despre altii.
          Tu vezi de medicina ta acolo, spor la salarii de cacat si munca pe rupte. Si fereste-te, poate fac o vivisectie pe tine!

          Like

  60. ZEUS says:

    Bai abureli cu tote pastilele voastre, am luat un flacon intreg de Diazepam = pisat de ploaie, nimik am dormit mai mult si atata, am luat un flacon intreg de Ketonal Forte 100 si la fel apa de ploaie, ma durut burta vreo 3 zile si nimik… Deci ???

    Like

    1. Deci…mai ai o sansa, profita de ea, lasa gandurile negative si fa ceva pozitiv, fara sa iti dai seama esti un norocos. Totul trece asa ca oricare ar fi motivul suferintei tale nu va mai conta in vitorul apropiat, problemele trec sau vin altele mai mari care sa le inlocuiasca, dar fii fara grija, si bucuriile vor compensa 🙂

      Like

  61. Gogul says:

    La un lucru bun nu te duce capu dai sfaturi cum sa ne omori da nu te omori singur in liniste fara sa ne inveti pe noi. Ce ma doare pe mine de tine, persoanele care fac lucru asta au o problema si nu e legata de viata, e psihica, ar fi un lucru amuzant ce ne inveti tu acolo daca la final ai spune ca e o gluma, numai ca unii o pot lua in serios poate ca nu au nevoie sa vada “lucrurile uitle” pe care ne inveti tu, si poate ca ar trebuii sa te lasi de sfaturi eu unu nu ti as cere in viata mea dupa ce sfaturi dai tu pe aici, ai o problema ? sau care e faza ? Un sfat nu se da daca nu se cere sa sti si tu si nu cred ca te a rugat cineva sa dai sfaturi de genu daca roiai sfaturi utile puteai sa zici cum sa scapi de gandul de a te sinucide, prin postarile tale de blogger adevarat dovedesti ca esti un om de 2 lei care habar n-are ce inseamna moartea si cat de greu e intradevar sa pastrezi viata nu sa o pierzi in 2 secunde. Si ca sa sti si tu cei care se sinucid doar ca li se pare ceva tare sau o solutie sunt cei lasi care nu pretuiesc nimic intradevar e greu
    dar solutia exista oricat de mica ar fi, nu am fost in postura sa ma gandesc la asta, poate unii chiar cred ca e o solutie, eu nu sunt de acord, chiar si asa nu ai dreptul sa postezi mizerii de genu, daca un om vrea sa faca asta nu cred ca cere sfaturi o face si gata, mai ales ca majoritatea care fac asta sunt saraci si nu isi permit sa caute cum sa te sinucizi usor,
    fi om nu animal.

    Like

    1. Serios? Chiar toti cititorii mei sufera de prostie? Chiar nu duce capul pe nimeni?
      Omule, avem liber arbitru. Daca cel care intra aici considera ca trebuie luat in serios, e problema lui. Nu cred ca am influentat pe nimeni in mod direct sa isi ia viata. Cu majoritatea de aici tin legatura, vorbesc cu ei si le-am scos gandul din cap. Va grabiti sa aruncati cu pietre pentru ca aveti mintea atat de ingusta. Dar nu s-ar gandi nimeni la dedesubturile situatiei.
      E un blog personal, de cand imi spui tu mie ce sa scriu? Fa-ti si tu unul si da sfaturi cum sa …don’t give a fuck!
      Intr-un fel te inteleg, esti roman si ai instinctul de a judeca dupa aparente, esti ingust la minte si limitat, apoi fixat pe a da cu parul pentru ca un om si-a exprimat liber un moment de rahat din viata.
      Ba, voi va treziti odata?

      Like

      1. Dan says:

        Pe mine ma abandonat mama la 14 ani,la scurt timp după asta mi-a murit tatăl.Acum am 20ani m-am întreţinut singur până akum şi nu mi-a trecut așa ceva prin cap,şi alţi vor să se sinucidă din motive stupide,fraţilor ce fumaţi, vreau şi eu!:-D

        Like

      2. Eu am ajuns pe acest site ca am vazut la statusul cuiva ….in caz de zici cum am ajuns aici,am citit pana aici si sunt socata de cata lume cauta metode de sinucidere ,dar doar in glume,pentru ca nu sunt atat de inteligenti incat sa si o faca…doar raman handicapati pe viata,pentru ca au incercat cu antibiotice sau cine stie ce pastile :))…cum te poti astepta sa mai apara un om rasarit,cand doar toti prosti cu dramele lor, poate vor dar se mai gandesc daca sa se sinucida…frumos site oricum,pentru pierderea timpului,eventual citesti despre alte cazuri si iti dai seama ca al tau este “cacat” ,dar oricum nimeni de aici nu se va sinucide indiferent de ce povestete,deoarece cand esti in acel impas cu cauti solutii alternative,pur ai simplu o faci!

        Like

  62. TEODOR says:

    DE CURIOZITATE VA INTREB,CINE V-A CONVINS IN ACEST MOD CATEGORIC CA VIATA ESTE PLINA DE IUBIRE,OPULENTA financiara,FERICIRE SI VOIE BUNA?FIINDCA ULTIMA DATA CAND AM VERIFICAT EXISTAU BOLI,CRIME,VIOLURI,TORTURI,ACTE TERORISTE ASA CA DE CE CREDETI VOI CA IDILA VOASTA SAU CE ANUME CONSIDERATI PROBLEME ESTE ASA IREPARABILA INCAT SA APLICI O SOLUTIE PERMANENTA LA O PROBLEMA TEMPORARA?

    Like

  63. Eu says:

    Vreau sa imi dea si mie cineva un motiv sa nu ma sinucid. Anul trecut sotia mea a murit. O iubeam mai mult ca orice pe lumea asta. Acum ma gandesc ca poate ma gasesc cu ea dincolo….

    Like

      1. Nu stiu daca crezi sau nu in Dumnezeu, mai ales in momentele astea, insa daca te sinucizi clar nu o sa o intalnesti si mai mult decat atat, o vei dezamagi, sigur nu asta si-ar dori pentru tine. Nu am experimentat o asemenea durere niciodata, cred doar ca e una dintre cele mai mari dureri posibile, dar timpul vindeca tot, daca ai rabdare si credinta. Nu ai cum de maine sa fii bine, dar treptat vei reveni la viata si cu siguranta vei iubi din nou. Gandeste-te invers, daca tu ai fi murit ti-ai fi dorit ca ea sa se sinucida? Sa faca si mai mult rau celor din jur? Cu siguranta nu. Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta greutate, cu siguranta cand vei reusi viata te va rasplati. Un lucru important, nu trai revoltat caci amaraciunea te va duce pe cai gresite si suferinta va fi mai apasatoare, accepta ceea ce s-a intamplat, eventual vorbeste cu persoane in aceeasi situatie, faceti schimb de experienta.

        Like

  64. Himmler SS says:

    Doar oamenii slabi se sinucid. 😉 Nimeni nu duce o viata perfecta, fiecare are propriile probelme , griji,suparari,neajunsuri,etc. Insa cei puternici rezista, cei slabi aleg calea cea mai usoara. O viata perfecta ar fi plictisitoare si poate ca atunci chiar ai avea motive sa te sinucizi

    Like

  65. unul trist says:

    Buna, subiectul este foarte interesant, asta vreau sa fac si eu, am destule probleme pe cap, cu unul dintre parinti, gen cu fetele de azi, ca nu iti mai poti gasi o fata de Doamne ajuta, numa pe interese, mai sunt si cu facultatea asta, ma rog sunt mai multe….am citit ce s-a publicat pe aici…am vazut diverse idei, gen pastile, clor cu detergent de vase, sa te spanzuri, ma rog, interesant mi se pare faza cu siringa de 100ml sa iti injectezi aer, functioneaza??stie cineva?si ce alte metode ar mai fi sigure??vreau ceva concret!!!apropo obsessive13, nu conteaza ce zic altii despre tine ori blogul tau, mie unul imi place ce se discuta, si cred ca, cu totii am avut si avem tendinta asta de a ne sinucide si sa cautam informatii cum putem sa o facem…

    Like

    1. Unul trist…si eu am o gramada de probleme la care nu gasesc solutii (momentan) si de barbati ce sa mai spun… toti la care am tinut sau iubit si-au batut joc nu doar ca nu m-au iubit, spui de femei ca sunt pe interes si barbatii la fel, doar sa te….si e mult mai rau. Asta nu inseamna ca trebuie sa iei o solutie atat de radicala, daca ai rabdare problemele vor disparea treptat, vor veni si bucurii, esti inca tanar. Nicio metoda nu e sigura pentru ca ai putea ramane ca o leguma tot restul vietii si ala e chin nu prin ce treci tu acum, sa nu mai vorbesc ca te grabesti sa renunti fara sa vezi ce urmeaza sa vina, ai o singura viata si vrei sa o arunci inainte sa ii gasesti farmecul, pe care il are atat timp cat esti sanatos, pentru ca numai boala te poate impiedica sa fii fericit, in rest nu ai nicio scuza. Sper ca ai avut un moment ratacitor, pe care multi dintre noi l-am avut candva, inclusiv eu, si ca dupa ce ai gandit lucrurile la rece ti-ai dat seama ca ai mers prea departe cu gandurile. Multa bafta in tot ceea ce faci, si cu fetele…uita-te si tu dupa fete normale nu dupa fotomodele pitzi si sigur te vor iubi pe tine daca si tu le vei iubi si le vei trata cum trebuie.

      Like

  66. Dan says:

    Mai bine ţi-ai injecta aer in creier să se mai oxigeneze.Iisus a murit pt.noi.Dacă ai suferit mai mult ca el sinucidete.Lumea de apoi există şi dak vei face alegerea greșită nu vei mai avea cale de întoarcere.Toţi suntem puşi la încercări de Creator,pt.a intra în împărătia sa.

    Like

  67. Doru Terminatoru. says:

    Obssesive13…..ai in buric un piercing miraculos, pai….decat sa ma sinucid ca prostu’ mai bine ma uit la avatarul tau. Ca la o opera de arta.

    Like

  68. KOS says:

    sunt curios, oare cati au facut-o din cei care au scris aici? am avut si eu N ganduri de suicid, inca de cand aveam 10 ani. acum am 24 curand si inca nu am facut-o,nu neaparat de frica, ci m-am gandit asa.. : de ce sa mor singur ca un proscris…. daca e sa mor mai bine ma duc in parlament si ii omor pe toti, macar fac un bine altora.. si probabil timp de cateva zile voi fi cel mai cunoscut din lume:D.. sau o violez pe bianca dragusanu sau ceva gagica… fur un ferarri… etc etc… sunt mult pe care le poate face un om care vrea sa se elibereze .

    Like

      1. Doru Terminatoru. says:

        No bine obsessive13… incurajeazal tu pe KOS sa casapeasca niste parlamentari puri si nevinovati, ca apoi o sa ne miram ca ai disparut…, intr-o zi o sa te caute prin sufragerie niste baieti putin cam ciudati, si astia nu au simtul umorului. Daca totusi KOS vrea sa o violeze pe bianca dragusanu….e in regula, e tot un fel de sinucidere. 🙂

        Like

  69. me23 says:

    Eu am 26 de ani si din pacate sunt bolnav de jocurile de noroc, ironia si tristul adevar e ca riscand ceva bani am castigat foarte multi, acum 1an si ceva facand vreo 180000 ron da da exact 1 miliard 800, ei bine i-am pierdut, dupa care am avut o perioada grea dar am trecut peste lasand pariurile deoparte pentru o vreme, strangand iar niste bani..iar a venit ideea de a juca.. zilele trecute castigand 238000 de data asta, dar parca ceva de parca as avea dubla personalitate sau poate imi place sa pierd, i-am pierdut si pe acestia.. Incredibil dar adevarat.. Cunosc eu valoarea banului ? Nu prea, o sa ma vedeti la stiri cum m-au gasit mort, alta solutie nu vad

    Like

  70. vali says:

    Ps scuze pt greseli dar cu lacrimi in ochi nu mai vezi ce scri eu am curajul sa o fac si am sa decurg pt ca nu mai am pt ce trai viata si destinul a fost foarte aspru si rece cu mine am 27ani va spun chiar nu se merita sa iti fc sperante false asa va fi pana vei muri

    Like

    1. Doru Terminatoru says:

      Ai rabdare Vali, daca o mierlesti ai sa pierzi o multime de chesti interesante. Asteapta pana se va reeduca Becali in puscarie,(adica…never !) sau macar pana ajunge Dan Diaconescu presedinte.(tot…de 3 ori never !) Pana atunci poate se vor legaliza bordelurile si…cocaina, si scapam de depresii, fratilor !

      Like

  71. analfabet says:

    Vad ca ati ucis limba romana. Omorati-va ca nu sunteti decat niste microbi care consuma resurse degeaba.
    Suntem 7 miliarde de maimute mutante, ne putem lipsi cu usurinta de cativa prosti.

    Like

    1. Doru Terminatoru says:

      analfabet, ….ca sa fac o arogantza,…eu zic ca un prost nu poate fi prea vinovat, ca doar cu atat la inzestrat natura, dar tare mi-e scarba de infumuratii cu pretentii de …eruditi. Pai fudulia nu este tot o forma de prostie ? Maimutza mutanta care esti !

      Like

    1. Doru Terminatoru says:

      Lasa Adi, nu-ti fa probleme, o sa te vanda traficantilor de organe si isi recupereaza banii, ii mai si ramane ceva maruntis 🙂 Glumesc, da-i naibii de bani, viata ta e mai pretioasa. O sa incasezi o bataie zdravana si o sa te ierte. Dar pe viitor sa fugi de cazinouri ca de dracu’

      Like

  72. Dan says:

    Prin sfatul tău omorâţi-vă că sunteţi nişte microbi,dovedeşti că tu eşti marele microb.Şi faza cu maimuţele mutante tu ieşti prostul și probabil singura maimuţă mutantă.Un nebun a scris o poveste despre evoluţia maimuţei,şi mai mulţi nebuni ca tine se ia după un prost.Să te văd țopăind din copac în copac analfabet maniac.

    Like

  73. Dan says:

    Vedeţi cum vă sfătuiesc maimuţele mutante să vă omorâţi,vreţi să le faceţi pe plac nu aveţi decât.sper să vă arunc cu banane printre zăbrele în special maimuţei ce a creat acest blog.Sunt oameni care mor salvând alţi oameni.Dar voi cu sfaturile voastre sunteți nişte microbi.Dar nu aveţi nici voi mare vină pentru că sunteţi cu capu,şi sinucigaşi și sfătuitori.

    Like

  74. Fuck this life says:

    Hmmm m-am gandit si eu de multe ori la asta, am 16 ani si ma simt de parca nimeni nu ma vrea aici, nu imi gasesc locul nicaieri, parca toti ma urasc, sunt nebun dupa o fata si cand vad ca pe ea nici nu o intereseaza, ba chiar mai face si misto de mine ma apuca alte ganduri cateodata ma intreb daca sunt singurul care sufera si ma gandesc daca sunt singurul baiat care chiar stie sa respecte o fata pe care o iubeste.. am mai stat si eu cu o fata care avea 14 ani si eu 15, si pot sa spun ca era o curva in toata regula si eu o data ce stateam cu ea puteam sa aud tot felul de povesti ca eu tot o iubeam chiar daca stiam adevarul si pana la urma tot mi-a dat papuci 😦 am avut multe pribleme ba chiar am incercat sa ma omor, cu un cutit in inima dar nu am avut curajul sa o fac, pur si simplu nu cunosc rostul acestei vieti daca nimeni nu ma vrea, nu am prieteni, am probleme cu niste tigani asa zisi “smekeri” dar care nu au ce manca, si probleme in familie, dar totusi pentru cei care sunt in dubi cu asta isi pot gasi un motiv sa nu o faca, un hobi ceva.. eu am cativa iepurasi si gandul ca daca eu ma omor nu ar mai avea cine sa aiba grija de iei ma impiedica sa fac asta, ba o data am si plecat de acasa am dormit o noapte printr-o statie de autobuz intr-un sat si dimineata am venit acasa aproape mort, de foame, de sete, de obosit, si de speriat, dar…. va inteleg pe toti va pup fratilor si obsesive13 sunt curios cati ani ai? daca poti sa imi spui aici sau daca nu iti pot lasa un id de mess.

    Like

  75. Doru Terminatoru says:

    Raspuns pentru KOS. E imposibil sa o violezi pe Bianca Dragusanu, draga de ea accepta de bunavoie….. Dar e sinucidere curata, e un fel de …”vaduva neagra”, isi devoreaza partenerii. 🙂

    Like

  76. cine ma ajuta cu un pistol? says:

    Mie mi-a murit iubitul de cateva zile. Era o relatie mai atipica…orgoliosi..nu ne vorbeam poate cu saptamanile cateodata. Dar il iubeam. Acum stiu. Eram despartiti, dar ne-am fi impacat…asa faceam mereu. As vrea sa mor ..azi ploua afara si am stat in gradina am asteptat un fulger ceva. Recunosc, imi e teama putin sa ma sinucid.Teama de durere sau alte complicatii. Nu de moarte. Singurul lucru care ma tine in viata e faptul ca nu am un pistol si pe cineva care sa traga. Dar pe dinauntru, am murit oricum.In afara de sentimentele pentru el, nu mai am nimic. Orice mi s-a parut pana acum in viata mea si mi s-a parut ca ar fi fost greu, sau ca am o problema..mi-am dat seama ca nu era NIMIC. Abia acum stiu cu adevarat ce e durerea. Vreau doar sa merg la el. Daca exista rai si iad..iar el e in iad..as vrea sa fiu acolo cu el. Dar tind sa cred ca e intr-un loc frumos. Daca m-ar fi intrebat cineva inainte daca vreau sa mor eu sau el, n-as fi stat pe ganduri.As fi murit pentru el. Acum, de ce n-as muri sa fiu cu el? Si daca nu se poate sa fiu cu el..atunci macar sa nu mai fiu pe pamantu asta unde am fost impreuna..fiindca aici fara el e pustiu. Si vreau sa va spun ca am citit multe din comm voastre si unele chiar m-au facut sa zambesc..dar nu stiu cum..ca durerea asta din suflet ma ucide.Sper sa mor repede.Am rugat un prieten sa imi faca rost de un pistol .

    Like

    1. Doru Terminatoru says:

      Pentru…”cine ma ajuta cu un pistol” . Eu am unul, dar e bricheta, in cel mai bun caz poti sa-ti parlesti nasul cu el… Dar mai bine e sa nu te gandesti la asa ceva, prietenul tau cu siguranta ca nu si-ar dorii sa mori, acolo unde e el sunt alte reguli. Raiul si Iadul e cum si-l imagineaza fiecare. Iar pe el, iubitul tau… peste multi ani ai sa-l regasesti, dar in alta dimensiune, cei ce s-au iubit in aceasta viata se regasesc cu siguranta si acolo. Chiar daca ai sa iubesti mai multi…. 🙂
      In general facem greseala asta, nu stim sa ne aratam sentimentele iar cand pierdem persoana iubita….e prea tarziu, nu mai putem face nimic. Pentru tine a fost o lectie dura , dar trebuie sa-ti continui viata, fi puternica . O sa-ti fie greu o perioada, dar gandestete ca foarte multi pe planeta asta trec prin drame la fel de mari, razboaie, catastrofe, boli grave.
      Asa ca….uita de pistol, si reinventeaza-ti viata.

      Like

    2. eu si atat says:

      iti inteleg durerea mai bine decat crezi eu am 24 de ani dar cand aveam 17 ani aveam o iubita care a murit insarcinata in timp ce mergea spre ginecolog, accident de masina…nu am mai fost om de atunci nici acuma nu pot spune ca mi-am revenit…am incercat sa merg mai departe…dar nu am iesit niciodata din depresie si cand am spus cuiva (unchiului meu) a murit dupa un an deci nimic nu stie inafara de voi…eu de mic am fost chinuit de taicamiu pana la 7 ani cand am plecat si cand am plecat mam mutat toata viata pana in prezent, nu am stat intr-un loc mai mult de 9 luni nu am avut decat un prieten si atat…dupa ce timpul a trecut lumea a incercat sa ma scoata din lumea mea neagra si o fata a incercat 2 ani, si dupa ce am cedat a fost frumos un an dupa care ma inselat…la scoala nu am vrut sa ma duc nu mi-a placut pentru ca tot timpul ma mutat si eram colegul cel nou si eram privit cu ochi rai deci am doar 6 clase terminate…eu nu vreau sa ma sinucid vreau sa las corpul meu in conditi perfecte ca sa imi donez organele persoanelor care mau au o sansa la un 🙂 cine stie cum sa mori fara sa daunezi organele as aprecia… odata pornit sun la salvare sa salveze ce se poate, am suferit destul macar la sfarsit sa vad moartea cu un zabet…

      Like

  77. moobdeep says:

    Nu va sinucideti ma… Incercati toate metodele de a va reveni din starea de depresie sau ce draq aveti… luati droguri ..gen mdma ,ketamina , ciuperci, LSD. Si pe urma o sa vedeti cum va schimbati perceptia asupra vietii. Daca nu merg nici astea go4 it.. Decat sa ai un cacat de job unde castigi doar ca sa supravietuiesti…fa ceva ilegal…daca nu merge si te prinde…omoara-te in puscarie si gata. oricum o sa fie a hell of a ride:D

    Liked by 1 person

  78. oSimplaFataCareOsaSeSinucidaUsurel says:

    Multumesc frumos , mi-ai dat niste idei de sinucidere foarte rapide si fara durere . O sa incerc una din ele . Multumesc Mult! Apropo.. Stiu ca poate o sa fac cea mai mare greseala.. Si o sa ajung.. undeva in Iad.. Nu imi pasa.. numai pot suporta.. inca o data , iti multumesc..

    Like

  79. sfarsitul says:

    ceva cu taiere a venelor intro cada cu apa , dar inca astept momentul , desi ma simt extrem de prost si simt ca viata asta nu pot sa o mai traiesc

    Like

  80. anonimaaa says:

    I need help , please , somebody ? please help me …..va rog … vreau sa ma ajute cineva nu vreau sa mor vreau sa traiesc , doar sa ies din depresie , va rog , nu mai pot ….:(((

    Like

  81. Fallen Angel says:

    Hei, am o rugaminte, te rog sa imi dai niste idei despre medicamente care induc coma. Ma gandeam la o combinatie, de 5-6 xanax ca sa adormi..si cand simti ca nu mai poti de somn atunci sa iei 50-100 de pastile care induc acel efect. Astept recomandari, multumesc 🙂

    Like

  82. 1. Taie-ti venele.
    2. Bea lichide de spalat geamuri, vase, etc.
    3. Pune-ti pistolu-n gura. Trage.
    4. Taieti cel putin 2 din arterele mari ale corpului. Astepta sa sangerezi pana mori.
    5. Umble o cada cu apa fierbinte. Baga-ti capul sub apa si respira pana te opreste cineva. (recomandare: fii singur acasa)
    6. Fa-ti un tatuaj homemade (facut chiar de tine) cu cerneala toxica.
    7. Uple-ti cada cu apa. Adu cuptorul cu microunde in baie. Da-l la maxim, porneste-l… si baga-te in apa cu tot cu el in brate.
    8. Clocoteste multa apa (~20L). Varsa-ti-o in cap.
    9. Da-ti cu ciocanul in cap pana… mori.
    10. Despica-te in doua cu toporul. (sa te vad cum o faci p-asta)
    11. Folosesti puterile telekinetice pentru a face tavanul sa cada pe tine.
    12. Stai jumatate in lift, jumatate in afara. Asteapta sa cheme cineva liftul.
    13. Sparge o oglinda. Ia 2 cioburi mai mari, si infige-ti-le cat de adanc poti in urechi.
    14. Cumpara cel mai mare cutit pe care-l gasesti. Gata? Baga-ti-l in cur.
    15. Omoara pe cineva. Declara-te vinovat, cere pedeapsa cu scaunul electric.
    16. Sparge gatul unei sticle de vin. Infige-ti sticla in gat.
    17. Incinge fierul de calcat la maxim. Lipeste-ti-l pe corp in diferite locuri. Tine-l in fiecare loc cel putin 45 de secunde, constant.
    18. Infige-te cu curul intr-o teava de otel ascutita la un capat.
    19. Bate-ti un tarus de lemn in inima. Dracula style.
    20. Arunca-te in fata unui buldozer.
    21. Indu-ti stari de voma (recomandare: mananca niste carbune) pana dai in coma. Lasa un testament prin care sa ceri neutilizarea aparatelor de sustinere a vietii.
    22. Desfa o priza. Ia firele, baga-le in gura.
    23. Spanzura-te cu beteala atarnata de tavanul City Mall-ului, in perioada craciunului.
    24. Mananca sapun.
    25. Mananca trei (sau mai multe) tuburi de pasta de dinti. Marimea cea mai mare.
    26. Bea benzina. Daca mai poti, arunca-ti un chibrit aprins pe gat.
    27. Spanzura-te in sifonier cu cablul de net.
    28. Cumpara un umeras din sarma (aia groasa… otelita sau cum dracu’ e). Indreapta sarma. Impinge-o in nas cat de sus se poate.
    29. Intra cu masina la o viteza cat mai mare intr-un zid. Frontal.
    30. Baga-ti un furtuna in gura. Dai drumul la apa. Nu te opri.
    31. Prefate ca ti-ai prins degetul in CD-ROM si nu poti sa-l mai scoti. Taie-ti mana cu o unghiera ca sa te eliberezi. De la cot.
    32. Fa-ti o bomba artizanala. Seteaza declansatorul la 2 ore. Culca-te cu ea sub perna. Somn usor.
    33. Cumpara-ti un bax de hartie igienica (Zewa, ca se umfla mai mult). Mananc-o pe toata.
    34. Mananca niste deodorante.
    35. Mananca faina pana nu mai poti.
    36. Plimba-te prin Ferentari cu bijuterii multe pe tine. Sau cu telefonul la vedere. Sau cu aparatul foto in mana. Sau…
    37. Pune-te rau cu un triib de canibali.
    38. Incearca sa te inneci cu o lingurita de apa. Nu te da batut pana nu iti iese.
    39. Cumpara-ti niste d-astea. Pune un prieten sa-ti arunce cu ele in gat.
    40. Cumpara un bax de lame. Inghitele pe toate.
    41. Cumpara cel mai ieftin sirop care exista la farmacie. Vreo 6 sticle. Bea-l pe tot.
    42. Inchide-te intr-o camera. Asteapta sa mori de foame.
    43. Cand mergi pe bicicleta, incearca sa te bagi cu totul sub rotile din spate ale unui camion.
    44. Cumpara-ti un set de baterii alcaline. Desfa-le si toarna continutul intr-un pahar cu Sprite. Hai noroc!
    45. Arunca-te intr-un vulcan (activ).
    46. Enerveaza-l pe Charles Manson.
    47. Mananca un sir de beculete decorative pentru brad. Cand ajungi la capat, baga-l in priza.
    48. Numara toate zecimalele lui pi. (nu, alea nu sunt toate… are o infinitate de zecimale)
    49. Cumpara-ti un pistol de batut cuie, cea mai mare marime posibila. Du-l la tampla. Trage.
    50. Scalpeaza-te. Daca n-ai murit, trage-ti scalpul la Xerox. Arata-ne si noua.
    51. Scoate-ti ochii cu furculita.
    52. Aduna cat mai multe obiecte din plastic. Ardele. Inspira fumul.
    53. Joaca “friptea” cu un tren.
    54. Fa-te toreador. Nu te feri de taur.
    55. Ia-ti un tricou cu “Proud to be gay!” scris pe el, si participa la un mitting Noua Dreapta.
    56. Da-te cu capul de toti peretii.
    57. Pulverizeaza-ti un spray de gandaci in nas. Inspira puternic in acelasi timp.
    58. Prefa-te ca esti canibal. Du-te in cimitir. Mananca un cadavru vechi de 1 luna.
    59. Stai in mijlocul intersectiei Domna Ghica la ore de varf. Nu lasa masinile sa treaca. Ori de calca unu’, ori te bat toti.
    60. Du-te la cursele de cai, sari in fata cailor si strica in gura mare “Salam de Sibiu scrie pe voi baaa!”.
    61. Coboara cu schiurile de pe Everest. In pielea goala.
    62. Joaca-te cu crocodilii.
    63. Dezbraca-te. Construieste “o ceva” pe care sa fie insurubate 50 de becuri cu halogen de 100W. Aprinde-le, si asteapta sa te prajesti.
    64. Taie-ti toate degetele, de la jumatate, si scrie un eseu de 3-4 pagini despre relevanta romanului psihologic in literatura rromana.
    65. Doar pentru femei: Get pregnant. Convinge-ti cea mai buna prietena sa-ti faca o cezariana.
    66. Infige-ti o periuta de dinti in buric.
    67. Spalate pe dinti cu un Gillette Mach 3 Turbo.
    68. Da-ti o gaura in cap cu bormasina.
    69. Cauta un pom mare, mare rau, in padure. Taie-l cu drujba, si stai in partea in care urmeaza sa cada.
    70. Fa o baie intr-un acvariu plin de rechini.
    71. Cumpara o maimuta. Infecteaz-o cu rabie. Urcate in masina… maimuta la volan, evident.
    72. Joaca-te de-a Formula 1 pe strazile din Bucuresti.
    73. Sparge o usa din lemn masiv cu capul. Nu te dat batut pana nu reusesti.
    74. Arunca-te in fata metroului.
    75. Acopera-ti corpul cu ceara. Infosoara un prosop imbibat in benzina pe picioare. Da-i foc.
    76. Du-te la un concert Soulfly si stai in zona de “pogo” (mosh-pit.
    77. Arunca-te pe geam de la cel putin etajul 4. Daca se poate, fa-o la scoala… primesti puncte bonus pentru impresie artistica.
    78. Incearca sa sari de pe un bloc pe altul. Cand ramai fara blocuri, incearca sa sari pe un stalp.
    79. Intinde-te pe burta pe autostrada. Asteapta.
    80. Nu mai folosi cutite. Cumpara-ti o drujba.
    81. Pune-ti o punga pe cap. Leag-o strans.
    82. Arunca-te intr-un bazin plin cu piranha infometate.
    83. Pune-ti gatul pe sinele de tren. Vine?
    84. Rade-te pe fata si in zonele genitale cu un flex.
    85. Baga-ti o antena TV intr-o ureche. Incearca s-o scoti pe cealalta.
    86. Vinde-ti casa. Cumpara-ti un lant de aur cat mai gros si lung. Spanzura-te cu el.
    87. Taie-ti venele. Suge-ti sangele. Nu te opri.
    88. Fa-ti operatie pe cord deschis. Singur. Fara anestezie.
    89. Scoate-ti apendicele. Daca n-ai, merge si cu splina. Bag-o 5 minute la microunde. Mananc-o.
    90. Cumpara-ti 3 pitbulli. Hraneste-i timp de 3 luni numai cu carne rosie, cruda. Infometeaza-i 2 saptamani. Taie-te cu cutitul pe burta. Da drumul cainilor.
    91. Taie-ti picioarele. Pune-le in frigider.
    92. Bea petrol nerafinat.
    93. Tunde-te cu drujba. O sa-ti oboseasca mainile eventual.
    94. Bate pari in asfalt cu capul.
    95. Arunca-te cu parasuta din avion. Sa nu uiti sa inlocuiesti parasuta cu un prezervativ, in prealabil.
    96. Da cu televizorul de pamant. Mananca cioburile.
    97. Bea vopsea. Daca e prea groasa, baga niste diluant.
    98. Numara cate feluri de pastile ai in casa. Pentru fiecare fel, cumpara-ti o sticluta de Alexandrion. Baga Alexandrionul + pastilele in blender. Bea ca pe shot. Culca-te, si nu te obosi sa te mai trezesti.
    99. Incearca sa faci sex anal cu un tigru, la zoo.
    100. Enerveaza-ma.
    101. Incearca sa mananci un cui.
    102. Cumpara niste mine. Planteaza-le prin casa. Leaga-te la ochi si alearga ca tampitu.
    103. Ia un ciob si scoate-ti toate alunitele din piele cu el.
    104. Topeste o sticla de Sprite la 2 litri. Bea plasticul incins.
    105. Taie-ti un picior cu toporu si incearca sa faci breakdance.
    106. Scoate-ti matele cu cutitul. Spanzura-te cu ele.
    107. Bea 5 litri de Axion gel. Ignora faptul ca lichidul e roz.
    108. Mananca o pizza incinsa. Vomit-o. Mananc-o din nou. Repeta pana iti vomiti matele.
    109. Fa gauri in pereti. Cu capu.
    110. Mananca sare. Stinge setea cu ulei.
    111. Cumpara niste pioneze si un tub de frisca. Pofta buna!
    112. Scoate-i ochii lui Marilyn Manson. Infrunta multimea de fani revoltati.
    113. Arunca-te in gol de pe Intercontinental .
    114. Mananca niste ziare. Bea benzina. Aprinde focul.
    115. Inlatura-ti tartrul de pe dinti cu picamerul.
    116. Cumpara un polizor. Bagati-l in cur. Porneste-l.
    117. Violeaza-ti nevasta. Omoar-o. Violeaz-o din nou. Prinde-ti copii. Leaga-i la ochi. Impusca-i. Spanzura-te ca sa scapi de puscarie.
    118. Violeaza o iapa. Sinucide-te pentru gestul facut.
    119. Mananca un airbag. Izbeste-te tare de un perete.
    120. Cumpara-ti o perie de sarma. Scarpina-te pe spate.
    121. Prizeaza antrax.
    122. Urca-te pe bloc. Incearca sa zbori.
    123. Leaga-te de un camion. Spune-i soferului sa nu foloseasca frana.
    124. Da drumul la gaze. Asteapta 5 minute. Aprinde-ti o tigara.
    125. Sparge un geam. Mananca cioburile fara sa le mesteci.
    126. Bea o sticla de carmol.
    127. Epileaza-te cu drujba.
    128. Stai incaltat cu o pereche de adidasi 6 luni de zile. Inchide-te in baie. Descalta-te.
    129. Taie-ti o mana. Incearca sa o pui la loc cu capsatorul.
    130. Fa-ti o gaura in cap. Opreste sangerarea cu acid sulfuric.
    131. Imbata-te cu spirt.
    132. Mananca-ti “marul lui Adam”.
    133. Scoate-ti venele si pune-le la uscat.
    134. Lasa-te muscat de un caine turbat. Nu te duce la doctor.
    135. Incearca sa tii pe burta un Jeep.
    136. Pune-te pe post de transversala. Roaga-l pe Ronaldinho sa mai filmeze inca o data reclama la Nike.
    137. Roaga 2 prieteni sa te bage intr-un dulap, sa-l sigileze si sa-i dea drumul in gol de pe un deal.
    138. Da-ti cu ciocanul in cap pana lesini de ras.
    139. Injecteaza-ti cerneala in vene.
    140. Du-te la Stuffstock purtand un tricou cu Rebelde.
    141. Ia-te in gura cu punkerii. Spune-le ca sunt catei de curve.
    142. Incearca sa dezactivezi o bomba cu dintii.
    143. Tine-ti respiratia sub apa 30 de minute. Nu folosi tuburi de oxigen.
    144. Du-te la Jilava si incuie-te in celula cu 5 criminali. Minte-i ca esti Paris Hilton.
    145. Incearca sa bati cuie cu ochii.
    146. Repara-ti prizele din casa dupa ce ai baut 3 sticle de vin si un pahar de Metaxa.
    147. Mananca o roaba de nisip.
    148. Cumpara-i un buchet de trandafiri prietenei tale. Mananca-l.
    149. Scoate-ti unghiile cu penseta. Daca nu esti multumit de ce-ai facut, taie-ti degetele.
    150. Mananca 3 cutii de Persil. Nu uita sa bei Cocolino.
    151. Joaca-te la priza pana ti se inegresc mainile.
    152. Taie-ti coaiele. Prefa-te ca nu s-a intamplat nimic.
    153. Uita-te 7 zile in continuu la televizor. Evita sa mananci sau sa te duci la baie.
    154. Roaga o maimuta sa-ti faca acupunctura.
    155. Scalpeaza-te cu sabia sa vezi daca sangerezi.
    156. Da-ti drumul pe topoganul de la ghena. Asigura-te ca esti la ultimul etaj.
    157. Baga-ti un creion in nas. Nu te opri pana nu-l infigi de tot.
    158. Du-te la Bush in audienta si spune-i ca esti varul lui Bin Laden. Nu te astepta sa-ti deschida o bere.
    159. Mananca praf de scaprinat.
    160. Du-te in jungla. Prinde un pui de tigru. Rupe-i capu. Nu te obosi sa fugi daca ii vezi parintii.
    161. Decupeaza-ti fruntea cu foarfeca.
    162. Scarpina-te in urechi cu surubelnita.
    163. Mananca 5 kilograme de fasole. Incuie-te intr-o camera fara ferestre. Baseste-te.
    164. Taie teava de la apa calda. Baga in gura capatul pe unde curge. Ai grija sa nu ude covorul.
    165. Taie-ti piciorele. Incearca sa joci sotronul.
    166. Da-te cu capul de monitor. Daca se sparge, cumpara altul. Repeta sa faci acelasi lucru.
    167. Mananca un borcan de ardei iute. In 2 minute. Fara paine.
    168. Arunca-te in cap in piscina. Asigura-te ca e goala.
    169. Du-te in New Orleans imbracat intr-un tricou cu “I hate black people!”. Daca vezi pe cineva, fa-i cu mana.
    170. Leaga-te de gat cu cablul de la combina. Stange cat poti de tare.
    171. Coase-te la ochi. Traverseaza strada in viteza.
    172. Arunca-te de pe un pod. Asigura-te ca nu ai apa dedesubt.
    173. Stai in fata avionului inainte sa decoleze. Intorce-te cu spatele ca sa nu te loveasca frontal.
    174. Sapa o groapa de 3 metri adancime. Toarna ciment. Arunca-te in ea.
    175. Inghite un pumn de somnifere si culca-te in frigider. Somn usor!
    176. Taie-ti gatul cu un ac de siguranta. Chinuie-te pana nu mai poti sa respiri.
    177. Topeste aluminiu si bea-l ca pe apa.
    178. Blocheaza liftul la parter. Urca-te la ultimul etaj. Forteaza usa de la casa liftului. Arunca-te in gol.
    179. Umfla cu grija 15 baloane. Baga-le pe toate in gura. Inspira tot aerul existent. Opreste-te cand iti explodeaza plamanii.
    180. Bea 2 litri de Cola cu un flacon de Diazepam.
    181. Urca-te pe sediul Televiziunii Romane. Joaca-te de-a Spiderman.
    182. Infige-ti 2 pixuri in gat. Incearca sa faci vocalize. Daca nu esti multumit cum suna, incearca cu 3 pixuri.
    183. Fa-ti 2 aripi din carton. Urca-te pe Turnul Eiffel. Testeaza-le.
    184. Bea continutul unui tub de Head & Shoulders. Vomita-l. Spala-te cu el pe cap.
    185. Incearca noua aroma de Bake Rolls cu otrava pentru sobolani.
    186. Cumpara un Pepsi. Arunca continutul. Si sticla. Pastreaza dopul. Inghite-l.
    187. Leaga-ti ochii de lantul de la bicicleta. Pedaleaza.
    188. Asculta orice melodie Morandi pe repeat. Daca te-ai plictisit, taie-ti venele.
    189. Ia o galeata. Umple-o cu apa. Adauga Super Glue. Da-o pe gat. Pana la fund.
    190. Da-ti cu o piatra in cap. Daca te doare, nu te opri. Continua sa lovesti pana vezi sange galben.
    191. Baga-ti un furtun in cur. Da drumul la apa. La maxim.
    192. Picteaza-ti un dragon pe ****. Taie-i capul.
    193. Scoate-ti ochii cu lama.
    194. Mananca un kilogram de rugina.
    195. Ia-te la intrecere cu un melc. Daca castigi, impusca-te.
    196. Mananca paine mucegaita. Cam vreo 10 bucati.
    197. Sari cat poti de sus. Incearca sa te dai peste cap inainte sa atingi pamantul. De 7 ori.
    198. Baga-ti in cur cel mai puternic subwoofer existent pe piata. Da drumul la muzica si mareste volumul pana te pisi pe tine. Sange.
    199. Cumpara 3 kilograme de biscuiti. Indeasa-i in ureche. Cu furculita.
    200. Suna un parlamentar si zi-i ca s-a micsorat salaru..
    201. Decupeaza-ti retina cu un cutter.
    202. Mananca 5 kilograme de sare. Abtine-te sa bei apa circa 3 luni de zile. Sarbatoreste noul record. Pe lumea cealalta.
    203. Fa-te ca esti prost. Mori asa.
    204. Ia o sticla de Tuborg. Sparge-i fundul. Infige gatul ascutit al sticlei in gat. Lasa-l acolo. Fa-ti o poza si arata la prieteni.
    205. Tunde-te cu 2 kilograme de dinamita. Instructiunile sunt simple. Aprinde si inchide ochii.
    206. Cumpara-ti un tricou roz. Imbraca-te cu el. Scrie-ti pe cur “Noua Dreapta”. Fa un maraton prin centrul Bucurestiului .
    207. Chinuie-te sa inghiti o blia de snooker.
    208. Fa-ti un castron de salata din CD-uri sparte in bucatele. Condimenteaza cu rugina. Mananca ca nehalitu.
    209. Arunca-ti televizorul pe geam. Arunca-te si tu. Daca atinge pamantul inaintea ta, ai pierdut.
    210. Cumpara 5 role de cablu UTP. Mananca-le ca pe spaghete.
    211. Mananca frcute interzise. Da-te smecher pana lesini.
    212. Pepara-ti o supa din fasole crescuta la solar. Baseste-ti ficatii.
    213. Mananca 100 de bilute de naftalina.
    214. Baga-te in cuptor. Seteaza-l la 260 de grade. Racoreste-te.
    215. Da-ti cu telecomanda in cap pana ramai fara baterii.
    216. Confisca capacul de la canalul din fata blocului. Urca-te pe terasa. Arunca-te in gol si incearca sa nimeresti gaura.
    217. Violeaza veverite bolnave de sifilis.
    218. Taie-ti o mana cu sabia. Taie-ti si un picior. Taie-ti si urechea dreapta. Continua cu restul corpului pana nu mai taie sabia.
    219. Aduna 1000 de oameni. Sapa o groapa adanca rau. Pune-i pe toti sa se pise in ea. Leaga-ti un bolovan de picor. Arunca-te in groapa.
    220. Du-te la un interviu la Microsoft cu un tricou pe care scrie “Google kicks ass”.
    221. Incearca noul aparat de ras cu carbuni incinsi.
    222. Invata sa inoti. Arunca-te din avion fara parasuta. Macar stii sa inoti.
    223. Bea ceara.
    224. Injecteaza-ti spirt in vene.
    225. Scobeste-te cu flexul printre dinti.
    226. Bea Domestos. E mai bun ca Pepsi.
    227. Mananca un sac de cenusa.
    228. Fa-ti gauri in urechi cu grebla.
    229. Zdrobeste-ti picioarele cu un bolovan (Saw style).
    230. Taie-ti gatul cu un ciob. Vezi sa fie de la o sticla de Carlsberg. Probably the best beer in the world.
    231. Daca nu iei bacul, nu te obosi sa te spanzuri. Suie-te in tren si arunca-te din mers.
    232. Bronzeaza-te la coaie pana faci cancer genital.
    233. Fii un bun ecologist. Arunca gunoaiele intr-un sac de plastic si pastreaza-le intr-un container. Dupa o luna, mananca din rezerva stransa.
    234. Bate-te cu toporul peste fata.
    235. Sectioneaza-te cu o unda laser.
    236. Arata-le tuturor ca esti imun la baut cianura.
    237. Joaca-te leapsa cu un crocodil.
    238. Da-ti cu ciocanul peste degete. La fiecare urlet scos, baga-ti cate un cutit in burta.
    239. Mananca 500 de telefoane mobile in 9 minute.
    240. Bea o oala de smoala incinsa.
    241. Spala-te pe fata cu ceai incins.
    242. Confectioneaza o bomba chimica. Du-te in China. Testeaz-o.
    243. Du-te in galerie la Dinamo si tipa cand da Steaua gol.
    244. Arunca in aer blocul in care locuiesti. Asigura-te ca esti acasa.
    245. Pune un prieten sa te opereze de hernie cu un ciob.
    246. Aspira pioneze. Baga-ti in cur furtunul de la aspirator. Da-l pe “Reverse”.
    247. Mananca 10 kilograme de muci.
    248. Tine-ti 2 minute respiratia intr-un vulcan incins.
    249. Bea o sticla de Calgon ca sa-ti cureti matele.
    250. Fa-ti o omleta din 7 oua stricate. Daca te caci intestine, poti sa rasufli usurat. Ai scapat de coma.

    Like

    1. Si a meritat toata bataia de cap si timpul pierdut? Esti mai maniac decat oricare dintre cei ce cauta postarea asta…. Du-te si fa tu ce ai scris mai sus ca faci umbra pamantului degeaba…

      Like

  83. Ronin says:

    Moartea … marele mister al omenirii , marea intrebare: “Ce va fi dincolo?” Moartea singura certitudine in viata . Moartea a doua entitate ca putere dupa Creator (care Este departe de toate porcariile religioase) Nimic nu este etern pana si stelele mor . Cum spuneau altii mai sus ” “Curajul este sa ramai in viata”; Astfel de clisee vin tocmai din LASITATEA de a face cunostiinta cu Ea inainte de vreme .Cu Sfanta Moarte mai devreme sau mai tarziu toti o sa facem cunostiinta frica este irelevanta iar frumusetea si linistea Ei indiscutabila.” A traii inseamna a visa , a muri inseamna a te trezi”. Death Is Only The Beginning! (filozofie budista)
    Intocmai ca vechii razboinici Samurai, CURAJUL sta in a sti sa tregi cortina vietii atunci cand trebuie nu sa traiesti ca rama sub pamant atunci cand nu mai ai nici un rost in lumea asta . A trai asemenea unui vierme este LASITATE !
    Respect pt toti “Samuraii” care au avut acest curaj!

    Like

  84. Fallen Angel says:

    @obsessive 13 Te rog sa imi dai o reteta actuala pentru a reusi sinuciderea. Ti-am scris un post mai sus si nu ai raspuns acestuia. As vrea sa imi spui niste medicamente care se gasesc la liber in farmacii si doza minima aproximativa pentru a realiza asta. Multumesc mult !

    Like

      1. o fata says:

        da o prietena de a mea a incercat ,era 99 % moarta ,dar a sunat masa in ultimu moment la salvare si au dus’o la spital unde i’au facut spalaturi!

        Like

  85. MV says:

    @obsessive13 , sunt Marian , am 22 de ani si sunt culmea student la medicina . In viata nu am avut nici un pic de noroc , niciodata , sunt singur de 22 de ani , nu am avut o relatie care sa tina mai mult de 2 saptamani si ma aflu intr-o stare bipolara de depresie , nu pot dormi noptile , sunt obosit , ganduri negre ma incearca , am migrene frecvent , si aproape in fiecare zi imi doresc sa mor persistand o stare general proasta toata ziua , scaderea tensiunii , episoade maniacale si crize de plans , motivele sunt foarte stupide , desi am o familie care , cel putin declarativ ma iubeste , inafara de asta nu am nimic la modul nimic pentru care sa traiesc … nu produc nimic , nu stiu ce inseamna sa iubesti , nu am un scop in viata … Depresia mea s-a agravat sau a inceput la modul cronic acum 2 ani cand bunicul meu a murit din cauza osteoporozei in stadiu avansat , consider ca vina este doar a mea , el bazandu-se pe vorbele mele , eu ii spuneam ca se va face bine , desi ca viitor doctor stiam ca nu , e vina mea ca i-am dat sperante in loc sa il incurajez sa ia tratament medicamentos . De cand a murit am renuntat la religie , traiesc cu sentimentul de vina care ma apasa pe suflet , nu pot sa imi iert greseala , si am devenit alt om , sunt sensibilizat de orice tip de moarte prematura spre exemplu cel mai recent fenomen s-a intamplat din 11 august 2014 cand am vazut la stiri acel accident la brasov in care a murit un inger de fata care isi serbase majoratul cu cateva ore in urma , groaznic . Desi nu o stiam pe fata , cum am vazut pozele ei prezentate la stiri , am rezonat hipersensibil si nu mai pot sa ma bucur de nimic plang in fiecare seara gandindu-ma ca acea fata avea toata viata inainte si ca as fi preferat sa fi fost eu in loc ei , eu nu reprezint nimic , in schimb ea este deplansa de mii de oameni , destinul a facut o alta nedreptate la constanta , in localul Beirut unde 3 suflete pure si nevinovate au ars , curmandu-si destinele prea devreme . Gandindu-ma la toate acestea si multe altele sufar asupra nedreptatii comise de tragica moarte , vieti perfecte curmate fara motiv in timp ce eu care imi doresc zilnic sa nu apuc sa traiesc vreo alta plecare a unei persoane la care tin (pentru ca cel mai probabil as ajunge sa innebunesc sa imi pierd mintiile) , traiesc si ma chinui bine-mersi … Am incercat sa relatez problema unor prieteni si ei nu au vreun raspuns sau macar vreo mica intentie sa ma ajute sa scap de aceasta depresie . La psihiatru … ar fi o solutie , mai ales ca fiind student , am reusit sa intru in contact cu persoane internate din aceeasi cauza la Sp. A. Obregia din Bucuresti . Deci , as avea unde sa ma prezint dar , tocmai statutul meu de viitor doctor nu ar pica bine cu partea in care cer sfaturi unui psihiatru … asa ca am nevoie de cineva care sa ma motiveze , cineva care a incercat sa comita actul suprem (pe care si eu am incercat dar nu am putut sa finalizez nimic pentru ca imi e frica , desi asta imi doresc … ) . E dificil … e-mailul cu care m-am inregistrat este al meu si este valid , poate tinem legatura sunt intr-o situatie disperata si nu pot cere ajutorul unui specialist si simt ca cedez psihic . Cel putin am reusit sa ma descarc aici … putin .

    Like

    1. Adi says:

      nu stiu ce raspuns ai primit si la ce solutie ai ajuns dar daca prin minune ai reusit sa gasesti o rezolvare situatiei tale eu as vrea sa aflu cum si ce …. ma doare si pe mine sufletul si vreau si eu in modul cit mai serios sa scap de lumea , de viata asta si nu stiu cum sa fac sa fie cit mai bine si fara gresala….daca ai fost ajutat , ajutama si tu pe mine , te rog ….

      Like

    2. Geo says:

      Daca esti din Bucuresti, sincer mi-ar placea sa ne intalnim. Si eu trec prin aceste momente. Cel putin…nu stiu…acum suntem in 2016, mesajul e mai vechi :)))), dar mi-ar placea sa ne vedem sau sa vorbim

      Like

  86. TheCursedAngel says:

    Bai daca vrem sa murim toti, haideti sa ne intalnim intr-un loc si sa ne omoram intre noi 🙂 conteza ca cineva sa faca rost de un pistol ceva… 😉 Sincer si eu as vrea sa mor sa imi bag p**a in ea de viata si in tot. Pana la urma odata si odata tot murim asa ca… ce rost are ?!

    Like

  87. ciprian says:

    Norocul in viata ti-l faci tu,nimeni nu-i vinovat pentru greselile tale…o spun din propria experienta…Nu am avut o viata prea usoara..mama a murit cand aveam 16 ani tata m-a parasit la 1 an am fost crescut de bunica pana la 18 ani cand a murit si ea…dar printre toate astea am reusit sa ma intretin singur sa am o prietena chiar daca ea e super plina de bani in comparatie cu mine..dar nemultumirile si mahnirea mea interioara m-au adus intr-o depresie severa…d-abia pot sa merg ..nu vad bine..am migrene…ameteli grave..pierderi de memorie…si totul pentru ce? pentru bani ? Nu oameni buni viata nu inseamna de fapt bani…viata inseamna fericire …Bucurati-va de fiecare zi..de fiecare moment de liniste pe care-l aveti…nu stati incordati continu…gandindu-va la bani si probleme…nu are rost ..aceasi prostie am facut-o si eu si am ajuns o fantoma..mi-e teama sa ies din casa…evitati tigari..cafele in exces …energizante..bauturi acidulate..mancati sanatos…si o sa fi-ti fericiti:)

    Like

  88. Andrei says:

    Daca sunteti in Chisinau sunati-ma Andrei 69110239, va pot oferi pastila cu efect garantat, o beai pe la ora 9 seara, servesti ceva bun si te culci. Daca te razgindesti ai timp sa o vomiti inainte de a te culca. Pastila nu costa scump.

    Like

  89. tyty says:

    chiar nu mai stiu ce sa fac in continuare.ma simt atat de singur desi sunt inconjurat de o gramada de oameni.chiar daca incerc sa vorbesc despre probleme toti imi spun acelas lucru:ti-am spus eu ca nu ii bine.am probleme cu somnul.de cate ori inchid ochii vad aceasi chipuri carora le-am facut rau.am fost plin de mine.am crezut ca mie nu mi se poate intampla.fiecare clipa pare o eternitate si pare ca ziua nu se sfarseste.tot am zis ca lasa ca o sa fie mai bine maine dar parca ii tot mai greu.am incercat si paracetamulul acum 2 ani vreo 77 de pastile dar nu si-au facut efectul.acuma am in dotare si un pistol.in fiecare seara stau cu el la tampla dar inca nu mi-am adunat destul curaj sa apas pe tragaci.

    Like

  90. sry says:

    la spânzurare ideea e să opreşti oxigenul să ajungă la creier, nu să îţi rupi gâtul, aşa că n-ai nevoie de tavan, lustră etc. îţi poate fi de ajuns un calorifer. problema cu genul ăsta de sinucidere este reacţia organismului tău. dacă te panichezi şi începi să te zbaţi, o să fie ca la înec şi nu cred că ţi-ai dori asta. ce-ar fi să iei un somnifer puternic şi când începi să adormi să te legi la gât, astfel încât să ai presiune pe artere? chestia trebuie studiată cu grijă, pentru că biologia nu e punctul meu forte.

    mai e varianta săritului de pe bloc. avantajul ar fi că timp de vreo 10 secunde poţi să te bucuri că eşti Batman şi zbori. dezavantajul e că te loveşti de ciment şi o să doară al naibii. gândeşte însă pozitiv, cu puţin noroc nu vei supravieţui mai mult de câteva secunde. s-ar putea să fie un schimb avantajos. aş recomanda sărituri de la trambulină în apă ca să înveţi să dai de ciment mai întâi cu capul… că şi-aşa faci o prostie gândită cu capul ăla.

    cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla în “viaţa de după” e să dai din lac în puţ, adică să dai o viaţă de chin pe pământ presărată totuşi cu tot felul de mici bucurii de genul mâncare bună, filme bune, muzică bună, videoclipuri haioase pe youtube etc. pe o viaţă de chin în iad unde va fi doar durere şi deznădejde duse la extrem. dacă se întâmplă să ajungi în iad recomand fie să încerci să găseşti ceva bun în situaţia respectivă, de regulă făcând haz de necaz, fie să urli după ajutor. sunt unii care zic că Hristos i-a ajutat şi i-a scos din iad. merită să încerci, oricum nu mai ai nimic de pierdut.

    ideea e că sinuciderea înseamnă asumarea unor riscuri, exact ca orice altceva faci în viaţă.

    am zis în alt comentariu că m-aş sinucide dacă aş reuşi să trec peste frica de moarte. nu e chiar aşa. se pare că încă mi-e destul de bine în viaţă, ca să n-o fac nicicum în prezent, dar cum fac orice ca să nu-mi mai fie bine, voi ajunge şi la momentul… ăla. fac, fac, lol. cred că am nevoie de sex, damn.

    Like

  91. :) says:

    Mai ganditiva oameni buni pt ca nu-i chiar asa
    Asta nu inseamna ca gata ai murit si totul s-a terminat
    Vesnicia unde ai sa ti-o petreci ??
    Cei ce se sinucid merg DIRECT IN IAD ,fara discutii
    Iadul nu-I o gluma;dupa ce ai ajuns acolo nu mai este Cale de intoarcere.
    ACOLO esti chinuit o eternitate,o vesnicie
    De ex: ai putea trai chiar si cateva Sute de ani chiar mii sau milioane pe pamantul Acesta,Dar Daca Mori si ajungi in IAD ACOLO esti chinuit la nesfarsit

    Like

  92. actiune says:

    gata , am reusit ! va scriu de pe lumea cealalta. e la fel de plictisitor aici ca si pe pamant……..chiar mai plictisitor.!!!

    Like

  93. Dan says:

    Ba totul durează pt.totdeauna.tata a murit și şi-a visat moartea înainte cu 2 săptămăni.iar în momentul când îşi dadea ultima suflare, fratele său,care locuieşte la cateva case distantă i s-a ars becu,dar nu dintrodată ci i se micşora lumina cum se micşorează la un felinar când îl dai mai încet.după ce a rămas pe întuneric a întrat bunica pe uşa unchiului şi ia dat vestea.eu eram la capul tatalui meu,era mort ,eram singur în cameră,și iam zis.tata dak ma auzi ce vorbesc dami un semn.când au venit ai mei mi-au spus că li s-a ars becu.acela era semnu.După trei zile am ieşit cu iel pe poartă spre cimitir,am deschis porţile și balamalele porti s-au rupt dintr-o dată.cum îmi poate spune mie cineva că nu există nimic dupa moarte după semnele astea

    Like

  94. IfeelDepresed says:

    Heh,ce probleme aveti si voi,sunt 0 pe langa ale mele!!
    Cum ar fi,sa ai 16 ani,sa ai un penis de 7 cm in erectie,sa fii impotent,sa ai hipertensiune arteriala si sa fii schizophreinic,gras si urat? Sa fii departe de casa,acasa sa fie doarngi cineva,pe probleme,ceruri,neajuns de bani,mama ta sa spere ca poate ajungi cineva in viata,pe cand tu te gandesti doar la moarte?
    Sunt probleme mai mari,daca da,va inteleg,dar mai mari chiar nu pot fi,daca sa mai adaug ca am un tata alcoolic.Si in final,dati-mi o m,etoda 100% fatala,100%,ca am baut eu pumni intregi de pastile,si nimic nu s-a intamplat decat greata si voma si ameteli. Pe dreaqu si va rog,nu vorbiti in nestiinta,bafta!

    Like

  95. denisa says:

    Viata asta ii un rahat, in special in Romania. Degeaba, totul ii degeaba, si eu vreau sa ma sinucid, is dintr-o familie traznita, blestemata si plina de prostii, vecini handicapati, iti intra-n asa ca la ei, oameni barfitori si curiosi, ii i urasc la nebunie. Nu mai suport viata asta, si parca as vrea mereu sa dorm, deci sinuciderea ii ceva ce va merge . N-am avut niciodata prieteni, nici nu am, nimeni nu ma intelege, ma da la o parte, mereu is criticata si barfita din cauza rusinii pe care au adus-o familia ”mea”.Casa mica, fara baie, intr-un traznit de intunecat de hol. Urasc viata asta si urasc ca parintii mi-au dat viata. Urasc totul, is prea sensibila .. si nu mai pot shimba nimic. Adio lume proasta,(cand te gandesti ca o sa mor inaintea lu` prostu` de mosu`) -_- !!!

    Like

  96. Scvirel says:

    Imi pare foarte rau pt cei care suferiti si ati postat aici, sfatul meu sincer este sa nu faceti vreo prostie,majoritatea sunteti tineri, viata e frumoasa si merita traita si de multe ori se poate schimba in bine. Eu sunt cu sotia mea de peste 10 ani si m-a parasit,,,desi o iubeam mai mult decat pe mine si mi-as fi dat viata bucuros oricand pt. ea…”nu te mai iubesc ca la inceput..tin la tine ca la un frate mi-a zis..” zece ani in care mi-am vandut si sufletul sa ii fac toate poftele si sa o vad fericita, zece ani minunati plini de amintiri superbe ,,si acum ma alunga ca pe un caine. am intrat pe site-ul asta ca sa imi fac curaj dar din pacate sunt un las si nu cred sa am vreodata curajul sa imi iau zilele, oricum nu am ce lasa in urma, niste parinti care nu stiu decat sa imi faca reprosuri, si pe ea, care va ramane mereu comoara mea si chiar daca traiesc am aproape 30 de ani si sunt mort pe dinauntru si infrant de viata. Obsessive 13 iti doresc si tie si celorlalti care sufera sa nu faceti vreo prostie. Viata fiecarui om valoreaza enorm pt mine si sufar cand vad oameni si animale chinuite batute,,etc,,dar din pcate viata mea valoreaza 0.

    Like

  97. mihai says:

    Ai 2 căi pe care le poți alege în viața:
    1. Accepți standardul impus și agreat de societate
    2. Nu

    Dacă da, întemeiază o familie sau două. Așteptă pensia cuminte și mori când cedează organismul. Caută, găsește și înfruntă religia. Roagă-te și înjură de toți dumnezei. Excursie în Grecia și 6-7 partide de sex cu ciorapi si tricou. 23 de posturi si 4 sau 5 relații extraconjugale. Minte, fura sau fi sfânt.

    Dacă nu? Încercă sa iti găsești un loc de muncă care sa nu îți consume prea mult timp si energie si apucă-te de droguri (fine Mary, LSD, ayahuasca) muzică si sex. Când simți ca se apropie vremea când nu o sa mai poți sa ajungi singur la baie.. aplici metodele mai sus menționate. Să nu te temi de durere, grija asta este la fel de relevanta ca dezinfecția cu spirt pe care o fac americanii înainte de a administra injecția letală.

    Like

  98. Desene says:

    sa fie clar o chestie … cine doreste sa moara sa moara cine vrea sa traiasca sa traiasca si sa se chinuie… nu este o lasitate cum noi vrem sa murim si voi vreti sa traiti asta nu inseamna lasitate adica frica de moarte? fiecare sa isi vada de treaba lor si sa taca din gura … fiecare face ce vrea cu viata lui.

    Like

  99. Praf in vant says:

    De ce sa traiesti o viata in compromis cand este atat de usor sa mori? Vorbele astea ma urmaresc obsedant de ceva vreme….Vorbele ii apartin unui aviator roman din al 2-lea razboi mondial care a fost chinuit prin puscarii de comunisti. Sunt un trist care duce o viata la fel de trista, fara perspectiva. Incerc sa ma uit in viitor dar nu vad nimic. Nu mai simt nimic….nu am mai ras cu pofta de ani de zile. Car cu mine o masca…am obosit…sunt ingrozitor de obosit iar moartea apare ca o rezolvare permanenta la situatia mea care nu mai e deloc temporara. Ma culc cu speranta sa nu ma mai trezesc dar dezamagirea e mare de fiecare data. Am 39 ani si am avut in viata tot ce isi poate dori un om….dupa care m-am plictisit….si am pierdut tot…..sa o iau de la inceput? pentru ce? nu mai am dorinta, nu mai am putere. Vad zi de zi oameni normali care au ambitii, planuri, sentimente, pasiuni…si ii invidiez ca eu nu mai pot fi ca ei….as vrea sa inchei aici cu totul…imi doresc moartea dar inca nu am gasit varianta potrivita pt mine…ceva fara chin si fara mizerie. Apropiatii si familia vor suferi? Daca ar stii in ce iad traiesc eu acum s-ar bucura pt mine ca am scapat….Privesc lumea cu ochi goi iar moartea e singura care parca ma infioara putin….dar sunt prea slab pentru acest gest final…sper doar sa gasesc la un moment dat puterea de a o intalni pe doamna cu coasa.

    Like

  100. camelia says:

    stiti eu azi de mam certat cu ai mei ei imi controleaza viata si nu mai suport am un iubit cu care ei nu sunt de acord el e de treaba doar el ma intelege tot timpul cand ma intalnesc cu el o fac pe ascuns fara sa stie ei si numi prea place acum nu de mult timp mau prins cu el si mau inchis in casa si nu mau lasat afara o saptamana tot timpul dadeau in mn acum iubitu meu a inceput sa bea nu stiu ce sa ma mai fac am fugit de aks mam saturat de viata asta as vrea sa ma sinucid dar mie cam frica
    va roog ajutatima !!!!

    Like

  101. Florian says:

    Sa nu ajungeti niciodata sa iubiti oe cineva care nu va mai iubeste, indiferent ca greselile sunt de ambele parti. Uneori, pentru unii dintre noi, viata nu isi mai are rostul, indiferent de ce poate oferi atat timp cat nu iti ofera ce ai nevoie cel mai mult.: privirea si atingerea mainii persoanei iubite.
    Nu sunt un las daca vreau sa imi inchei socotelile cu viata, ci pur si simplu viata… stiti povestea “Cutia Pandorei”? Ce se gasea in ea? Speranta. Insa, ce te faci cand deschizi acea cutie si speranta nu mai este acolo? Iubitul meu (nu ii pot spune fost iubit), nu va citi niciodata aceste randuri… Da. Sunt un barbat ce iubeste un alt barbat. Singurul lucru care ma mai tine in viata este faptul ca am un mic animal de companie pentru care sunt responsabil, nu are cine avea grija de el si nu vreau sa il chinui. Insa, in momentul in care acest mic liant ce ma tine in viata se va duce, ma voi duce si eu…
    Nu judecati oamenii care chiar nu mai au nimic pe lumea asta. Uneori familia si prietenii nu sunt de ajuns sa umple prapastiile sufletesti care se largesc neincetat…

    Like

    1. Un Nimeni says:

      Intotdeauna exista ceva ,oricat de mic ar fi pentru care merita sa traiesti ,gandeste.te daca chiar vrei sa iti irosesti viata.
      Cum a spus cineva :”Moartea va veni atunci cand scopul va fi atins,cand drumurile ti se inchid croieste.ti singur o carare,mergi daca e nevoie singur prin intuneric,caci fara de lumina intunericul nu ar exista ”.

      Like

  102. alexa says:

    eu am luat 40 de xanax si 40 de medazepam , trebuia sa fiu cucu si inca traiesc …daca nici asta nu a mers eu altceva nu mai incerc , orice ar fi nu ma lasa dumnezeu sa scap de chinu asta

    Like

    1. Serban says:

      eu m-am spanzurat si tot au reusit sa ma readuca inapoi. bine zici cu zeul ala…. prea vrea sa ne chinuim inainte de a “merita” sa scapam

      Like

  103. mando says:

    Voi sunteti idioti cu totii frate….nu stiu cum am nimerit pe pagina asta dar citind printre randuri va rog mult pe aceeia ce au ganduri negre sa se duca la un psiholog.sunteti tampiti….. VIATA NU ARE PRET oricat de usoara sau grea ar fi…… cine stie ce va asteapta dupa ce veti murii… asa ca profitati de fiecare zi redusilor mintali…..

    Like

    1. Ba pula asta de viață sincer e de tot rahatul :p are rost sa traiesti? Eu zic ca nu! Vedeti ce ne impinge viata sa facem?? Mai bine murim si nu ne mai “chinuim”atata!?

      Like

  104. lory says:

    vreau si eu niste pareri.nu am cu cine sa vb si nu stiu ce decizie sa iau. sunt impreuna cu un baiat de 6 ani si urmeaza sa ne casatorim peste un an. anul trecut eu lucram toata ziua iar el nu avea de munca si se plictisea saracul si sa gandit sa ma insele putin. am banuit,am auzit zvonuri si pana la urma el mi.a confirmat.il ibesc enor asa ca l-am iertat zicandu-i ca daca mai greseste a doua oara ne despartim.mi-a jurat ca nu o sa mai faca si l-am crezut. de pe 5 ianuarie a inceput munca in alta localitate si vine acasa numai in weekend. il cunosc atat de bn si in urmatoarele saptamani l-am simtit mai rece cu mine,vb aiurea la telefon cu mine,ce mai,am simtit ca e cv cu el.l-am intrebat si mi-a zis ca is nebuna si ca imi fac griji degeaba ca el nu are timp de asa cv. acu 2 zile mi-a zis sa-i verific emailul ca ast un raspuns de la cineva si el nu avea cum sa intre sa vada, si am vazut mai multe mesaje care i.au venit pe un cont de facebook mai vaechi la care el zicea ca nu mai are parola. erau acolo convorbiri cu mai multe fete pe care incerca sa le agate. cu unele, am intele din convorbiri ca s-a si intalnit. el zice ca nu a fost el si ca cineva i-a spart contul.am crezut asta pana in momentul in care m-am pus sa citesc o convorbire de la cap la coada. totul e ciudat ptr ca: toate convorbirile is facute numai in timpul saptamanii cand nu e cu mine si seara evident dupa munca. s-a prezentat fetelor cu data exacte despre el si locul de munca,exact cum e trecut in contractul de munca, multe din vb frumoase pe care le zicea la alea mi le-a zis si mie. le intreba daca le plac anumite melodii, care eu stiam ca ii plac si lui. ce sa mai……toate sunt prea exacte pentru cineva care s-ar fi dat drept iubitul meu. o alta faza a fost cand s-a decis intr-o saptamana sa se duca la munca cu masina,dar asa fara motiv ca patronul nu ii ceruse asta. dupa saptaman respectiva cand a ajuns acasa a vrut sa spele masina in interior si a scos tot din ea inclusiv scaune. cand am curatao eu am gasit multe fire de par roscat,eu fiind blonda, si l-am intrebat si a zis ca is demult ca a mai luat la ocaize lume. dar eu cand am vazut convorbirea cu una din fete el ii zicea ca poate sa se duca la ea cu masina sa se intalneasca, ea a acceptat si dupa cateva zile o intreba daca ia placut sexul in masina care l-au avut serile trecute. acum am facut legatura si imi este greu sa cred ca ar fi altcineva mai ales ca noi nu avem prieteni care sa stie ce face pe unde umbla. va rog ajutatima si spuneti ca sa fac. am ajuns pe situl asta ca vroiam sa mor ca sunt o persoana care nu suporta durerea de nici un fel si vroiam sa scap de tot

    Like

  105. nimeni says:

    sinuciderea e echivalentul confesiunii.iti confesezi faptul ca viata e prea mult pentru tine
    sau ca nu o intelegi…sa traiesti e un gest comandat de propria existenta din mai multe
    motive,principalul este rutina.sa mori voluntar implica recunoasterea chiar si instinctuala
    al caracterului ridicol al acelei rutine,al absentei unui motiv profund de a trai

    Like

  106. maria says:

    ma rog in fiecare zi sa gasesc curajul sa o fac! nu mai pot sa simt durerea din suflet. fac tot pt barbatul pe care il iubesc, curat mancare si bani + iubire si el isi bate joc de mine non stop ma bate ma injura si imi distruge sufletul…si eu nu fac altceva decat sa stau in genunchi si sa accept si sa ma rog sa treaca tot sa revina tot la normal sau sa mor. nu stiu ce sa mai fac cum sa plec cum sa gasesc puterea necesara sa plec. sa nu imi mai bat eu joc de mine… VREAU SA MOR DAR NU AM CURAJ

    Like

  107. razvan says:

    este foarte simplu frate, eu asta o sa incerc in urmatoarea ora. Ma duc in fata trenului, un pic in afara orasului unde sa aiba ceva viteza si pun capul pe sina cu putin timp ianinte sa vina trenu. pariez ca nu exista durere la un soc atat de rapid. Ne auzim la stirile de la ora 5 si ne vedem pe lumea ailalta

    Like

  108. Durere says:

    Vreau sa ma siucid, dar le-as lipsi prietenilor mei si nu stiu ce sa fac.De trait nu mai pot pt ca am suferit cumplit in ultumii 5ani si m-am saturat. M-am rugat la Dumnezeu, dar niciun raspuns….asa ca ma voi duce la biserica, ma voi spovedi si voi lua aerius ca sa intru in coma. Dar cat tine coma?

    Like

  109. minecraft says:

    O fac gata sunt copil si e seara
    si ma sinucid acum o sa iau supradoza de paracetamol si ma bag intr-un somn etern in patul meu numi mai pasa de parinti de nimeni de prieteni !de rude !de cine o fi am 15ani si o fac mam saturat de viata asta dupa ce iau supradoza de paracetamol dau de coltul patului tableta si gata sterg tot de pe ea si puf. nimeni nu va sti de moartea mea!

    Like

  110. AlexSky says:

    Salut la toti!
    La mine tot e ca la majoritatea, ma simt in depresie…am mai multe probleme.. dar ca intotdeauna cea care le astupa pe toate e dragostea… iubesc pe cineva…. dar nu putem fi impreuna… la inceput mi-a dat o speranta… insa acum mi-a zis la fel ca restul fetelor.. ca putem fi doar prieteni… imi place mult.. imi e dor de caldura care o primeam la inceput…. erau atitea mesaje… sunete….. dar acum simt totul rece….. m-am saturat deja… sunt foarte bun la suflet.. si ma deschid,, iubesc sincer si as face orice pentru persoana iubita… dar de fiecare data tre sa sufar…
    ma gandesc demult sa plec din aceasta viata… cu 2 ani in urma am incercat… am luat 4 pumni de pastile… de toate…. fara sa ma uit de care…. si m-am culcat.. ma durea inima .. tremuram de frica…. simteam ca adorm… m-am trezit noaptea cu o durere de git…. de parca s-a miscat ceva in interior si ma inecam.. nu puteam nici sa respir ca ma durea.. ma inecam.. chemasem ambulanta de 2 ori… la rind… nu puteam sa maninc… deja sincer imi parea rau ce am facut…. nu stiam ce sa fac nu le-am spus de ce ma simt asa…
    si acum am probleme cu gitul.. racesc repede… am alergie la tot felul de preparate…. sincer as vrea sa plec din aceasta viata dar sa fiu sigur ca se primeste…. ca pe urma iti pare rau pentru tot

    Like

  111. anca says:

    buna sunt anca si am incercat de doua ori sa ma sinucid.o data am luat 60 de extraveral si a doua oara am luat 150 si mai gasit de fiecare data si mau dus la spital unde am ajuns inconstienta,mi sau facut spalaturi ,am ajuns sa nu mai am simturi si in fine multe altele………acuma cand mi,am evenit am cazut din nou in depresie si dorinta de a muri este mai mare

    Like

  112. anca says:

    sa nu judece nimeni omul pe care il iubeste,sau cand spune ca ii ofera o sansa sau ii indinde o mana sa nu o traga doar de dragul razbunarii sa se gandeste ca ii va veni vremea cand va plati si va chinui mai mult decat cel care sia luat viata

    Like

  113. Mădălina says:

    Si eu ma gandesc de cateva luni cum as putea sa ma sinucid si as vrea daca se poate sa imi spuneti si mie cateva din problemele voastre pentru a le pune in balanta cu ale mele sa vad daca chiar este exact asa de rau pe cat cred eu…

    Like

  114. Alex says:

    Vreau sava dau si eu o modalitate ieftina usoara si care nu se lasa cu dureri … ( bine mint… defapt o sa simtiti o intepatura :)) asa ca : O seringa goala si cu ac … se umple seringa de aer ,te legi la o mana cu o curea ca sa iti iasa cat mai in evidenta venele … alegi o vena si infigi acul seringi in vena . Incepi si apesi pe seringa plina cu aer ,practic iti introduci aer in vena . Pret de cateva secunde…minute nu simti nimic ,dupa care pur si simplu ———————- Teoretic,la fel si practic … inima ta o sa primeasca in loc de sange … aer ! Asta o sa provoace un stop …. inima se opreste ,sangele nu mai e pompat ,creieru un mai este oxigenat …. toata lumea fericita !!!!

    Like

    1. Copilu, ai rabdare sa copilaresti…Toti avem probleme cand suntem copii. Nu stiu ce e in neregula in situatia ta, dar esti mult prea copil sa spui ca vrei sa te sinucizi.

      Like

  115. depresiva says:

    buna sa va fie viata la toti! eu sunt singura cu doi copii de la varsta de 28 de ani,acum am 31,sotul a plecat cu alta cand eram insarcinata,m a lasat singura intr o tara straina,mi a fost greu dar am rezistat si ma m descurcat,munceam pe unde apucam cu copii dupa mine,de multe ori ma gandeam cum sa imi pun capat zilelor…singuratatea te omoara,mai ales anul acesta cand m am intors in tara in ianuarie si a trebuit sa ma lupt singura cu doi copii,fara servici si toata familia imi zicea ca nu sunt buna de nimic,copii plang dupa tatal lor,din ianuarie si pana acum am avut doi prieteni care au renuntat pt ca au zis ca e f greu sa aiba doi copii mici…asa ca azi ma saturasem de viata,asa ca am cautat cum sa te sinucizi cu medicamente si am gasit acest blog. crede tima ca dupa ce am citit toate comentariile mi a trecut. dar am ras copios…ma bucur ca exista blog ul acesta care ma face sa uit de prostii,ma face sa rad si sa imi dau seama ca altii au probleme mai grave decat ale mele…ne descurcam chiar daca nu recunoastem..putem trece peste cu siguranta…desi sunt depresiva…timpul incepe sa le rezolve incet pe toate…e u inceput ca mi am gasit de lucru…nu imi lipseste decat un sot cu care sa imi impart singuratatea. va pup. pe mine uneori plansul si urlatul ma ajuta sa ma detensionez.

    Like

  116. Exorcistul says:

    Cel mai usor sa te sinucizi e prin fumat,incercati si voi.O chestie as vrea sa aflu,printre sinucigasi de aici sunt si vegetarieni?:D

    Like

    1. mihai says:

      ms cam mea trecut pofta chear nu se merita dar am invatat ceva din tot ce am citit frate nu in juru tau e problema ci la tine daca toti profita de tine nui mai lasa profita tu de ei ea cat ai nevoie si ai plecat mai departe tea parasit iubita nici o problema in romania sunt 8 femei pe cap de barbat o urata vei gasi si tu si ce mai inporatant lucru invatza sa fii bun cu tine nu cu cei din jur tu meriti tot nu ei lupta pt tine nu pentru alcineav de cand am citit ultima dat aici si m-ea venit mintea la cap m-am apucat de sala arat multa mai bine si ma simt mult mai fericit dor pentru ca imi pasa doar de mn suces schimba tactica nu renuta la lupta dor schimba ceva la tine si totu va fii bine daca nu te simti in stare ne auzim in rai aa tu nu ajungi

      Like

  117. Bety says:

    >> Eu nu mai rezist sa traiesc.
    Azi am primiaie f tare de la ambi parintii. Nu mai pot trai k familia. Ma tin inchisa-n casa mai mult. Din cauza lor nu pot avea vrun iubit.
    Imi doresc vrun loc de munca part-time, si vro garsoniera…
    Ma poate ajuta careva. Pls!
    Sunt din Bucuresti, am 23 ani… Va rog seriozitate !

    Like

  118. I sfarsit linistea says:

    In primul rand nu am 14 ani si nu sufar dupa vreun barbat sau vreau sa pedepsesc pe cineva … sunt o femeie de 35 de ani , matura cu un job bun dar care simte ca nu isi mai gaseste viata iar asta e povestea mea . Sunt ani si ani de cand ma lupt cu depresia , au fost ani intregi de cand folosesc masti pt a multmi pe fiecare, am ras obligat , am incercat sa ascund de ce se intampla .Am fost dependenta de pasile la varsta de 14 ani pt ca pe nimeni nu interesa de mine . Parintii erau in certuri continue iar eu imi cautam refugiul si linistea in alcool si pastile . La un momendat m-am zbatut cu mine sa termin cu ele si am reusit . Am pus totul la suflet, dar am tacut pt ca nu am vrut sa impovarez pe nimeni cu problemele mele . Pana si atunci ma gandeam sa temin cu tot dar m-am gandit la paintii mei . fiind singurul copil am zis ca , chiar daca lor nu le pasa mie da de ei . A urmat o perioada linistiita in care nu ma mai gandeam asa des la sinucidere. Am intalnit si un om care ma tinut langa el timp de 4 ani …4 ani lungi , in care am fost sclava in casa , aducatoare de bani, ma pus sa fur ceea ce ma si dus la inchisoare din cauza lui . Nu va ganditi ca la durut vreun pic de mine . Cand cei de acolo mi-au dat drmul singura intrebare din partea lui a fost : Sper ca nu le-ai zis unde stai . Deci viata iar ma inselat 😦 Era un om care se ruga la dumnezeu si credea in el .Gandurile de a termina cu viata au revenit brusc , cand am constientizat ca iar nu insemn nimic . Alt om caruia nu i-a pasat de mine. Norocul meu a venit la momentul respectiv, ca tatal meu a sunat exact in punctul i care incercam sa fac asta obliganduma sa vin acasa …si asa am facut . Au trecut 2 ani pe care i-am petrecut in casa sub tratament , dar mereu intrebandu-ma cu ce am gresit sa mi se intample mie asta . Am incercat sa imi schimb viata iar cand am mai reusit sa ma mai pun un pic pe picioare am fost lovita din toate partile de toate problemele ce puteau exista . Neintelegeri in casa , lipsa banilor , certuri zilnice care m-au intors inapoi in starea cu care greu ma luptam . Ca sa mai pot rezisata un pic am afisat tot felul de masti .. cate una pt fiecare persoana din viata mea Doar ca cu timpul au devenit foarte grele,. Am incercat sa fac pe toata lumea fericita mai putin pe mine. Mi am zis ca atunci cand creez bucurie o sa mi se imbunatateasca si mie starea , dar nu a mers pentru ca in mine era deja totul mort . Dupa un timp am cunoscut pe cineva in care mi-a vazut scaparea si am re inceput sa simt ca pot trai iar . Un om care mi-a adus bucurie si o stare de bine cum nu simtisem de ami de zile . Dar din nefericire inca o data soarat nemiloasa mi-a aratat ca m-am inselat . Omul pe care il iubesc cu tot sufletul meu , omul pentru care eram si sunt in stare sa imi dau viata mi-a facut-o din nou . Asa am aflat ca dupa aproape 2 ani de relatie ii era scarba sa si doarma cu mine in pat , ca nu mai suporta sa ma mai vada , omul care cu o saptamana inainte planua logodna .Am intrebat de ce toate astea , ce am meritat sa imi faca asta . Am ramas cu intrebari fara raspuns . L-am implorat sa nu ma mai distruga ca nu am sa mai pot sa mai rezist , iar dupa toate implorarile ma strivit din ce in ce mai rau . El a fost persoana care mi-a grabit sfarsitul doar pentru egoismul si placerea lui .
    Mi sa spus ca am fost plasa lui de siguranta in cazul in care nu ii iesa cu alte femei , pt ca sunt o femeie buna,de casa iubitoare si cu un suflet mare, femeia cu care vrea sa isi imparta restul vietii. Dar el planua altceva , la doua zile dupa 😦
    Fericirea data de el era rentoarcerea mea la viata .. simteam ca ma iubeste si imi arata ca ma iubeste in fiecare zi doar ca era un foarte bun mincinos . Traiesc cu pstile de ceva vreme , pastile de nu le mai stiu numarul , sunt un cadavru viu si nimeni in jurul meu nu intelege asta . Stiu ca suna egoist ca eu vreau sa scap de viata pe care nu o mai suport dar nu pot sa traiesc petru a ii face pe altii fericiti iar eu sa ma chinui . Sunt pe un tratament care nu ma ajuta de loc . Sufar pt ce voi lasa in urma mea , stiu cata durere voi pricinui , dar nu mai pot . din pacate seara asta e ultima pentru mine 😦 … imi cer scuze dar am vrut sa povestesc sincer cuiva prin ce am trecut si sper sa imi gasesc linistea

    Liked by 1 person

  119. Crtzn says:

    Imi place cafeaua tare,asa cum a lasat-o mama natura. Imi gasesc bucurie intr-un dus fierbinte in zilele friguroase de iarna, intr-o cana cu vin fiert si scortisoara, in paginile unei carti de citit bune,intr-un film bun,o muzica buna,sau pur si simplu intr-o plimbare in natura.
    Nu am avut o viata usoara si nu am nici acum. Am probleme cu glanda tiroida pe baza de stres…si simt de multe ori ca ma sufoc.
    Traiesc cu mama si cu nepotelul meu. Cu mama nu am o relatie deloc buna…ne rastim una la alta cat e ziua de lunga,ma jigneste in toate felurile si nu ma sprijina in nimic. La ce viata a dus si ea..face vizite la spital uneori,momente in care stau cu inima in gat. Fiindca la problemele ei,ce graviteaza tot in jurul stresului…trebuie sa te astepti la orice.
    Tatal meu s-a spanzurat cand aveam 16 ani. Pana la varsta aceea am fost crescuta in scandaluri datorita alcoolului pe care il consuma saptamanal, batai si nopti mult,mult prea albe pentru un copil care in zorii zilei trebuia sa mearga la scoala.
    Si mama mea a incercat sa se sinucida cand eram putin mai micuta. Eu eram la scoala. Cand am ajuns acasa,aflasem ca e in spital,iar sora mea refuza sa imi explice situatia.
    Luase un pumn de somnifere. A ajuns la timp si i s-au facut spalaturi stomacale. Cand s-a intors acasa,am privit-o in ochi si am intrebat-o cum a putut sa faca asa ceva. Nu s-a gandit ca ne lasa fara mama? Pentru asta am judecat-o si in mintea mea,mereu am sa o fac.
    Am o sora,mai mare. A facut un copil cu un alcoolist de care s-a despartit la scurt timp dupa nastere…iar ea,dupa o vreme s-a mutat la un alt nebun,lasand copilul in grija mea si a mamei.
    Gunoiul de om la care locuieste, o bate saptamanal. Traiesc de pe o zi pe alta, fiindca niciunul dintre ei nu lucreaza. In vizita la copil ea vine foarte rar. Mai exact vine in vizita la mama, sa ii arate vanataile de pe corp:) Este alegerea ei. O alegere ce depaseste puterea mea de intelegere.
    Nepotelul e singura mea bucurie. Deoarece si el s-a nascut intr-o familie “reusita” la fel ca si mine, are mari probleme de vorbire si de comportament. Umbla mama cu el incolo si incoace la logopezi,si ia diferite tratamente..insa deja are 6 ani si nu a prea progresat.
    Cat despre relatii… nu am stiut sa pastrez nici o relatie sentimentala cu vreun baiat,din cauza isteriilor mele si a geloziei excesive. Au fugit toti. Am plans,m-am infuriat,am suferit,si m-am ridicat din nou in picioare. Sunt singura…dar niciodata pierduta.
    Prietene? Pentru mine prietenele inseamna amintirile cu fetele din copilarie,vecinele..cu care obisnuiam sa ies in spatele blocului sa ma joc si la care mergeam uneori acasa pentru a petrece timpul impreuna. Dar cum la un moment dat fiecare porneste pe drumul ei in viata,imi place sa spun ca ne-am ratacit. Deci sunt singura. Si cand spun asta,ma refer la faptul ca nu am cui sa ii povestesc intamplari din viata,nu am cu cine iesi la un suc la o poveste..si totusi. Independenta iti ofera un sentiment de libertate pe care nici o alta legatura sau om nu ti-l poate oferi. Tot ceea ce este mai frumos in aceasta lume,doar singur ti-l poti oferi. Descoperindu-te,si invatand sa te bucuri de tine.
    Nu v-am spus toate astea ca sa ma plang. Sunt constienta ca sunt lucruri si mai grele decat cele scrise mai sus…desi,hai sa recunoastem,am avut in viata mea si mai am o adevarata salata de greutati. Esenta este ca indiferent cat de ratata este viata mea, sau cata amaraciune am in viata DATORITA ALEGERILOR PROASTE ALE ALTOR PERSOANE SAU MEMBRII AI FAMILIEI, caut fericire in orice. Si o gasesc. Si atunci cand o gasesc, fericirea pe care o simt este la o limita mult superioara decat oamenii fericiti sau impliniti in mod constant. Fiindca doar atunci te poti bucura cu adevarat,cand ai simtit si cum e sa fii la pamant.
    Pretuiti viata. Fiindca desi e o mare nedreptate tot ce se intampla in jurul nostru,minutele care iti aduc zambetul pe buze si te fac sa simti ca esti liber..merita tot gunoiul de pe langa. Va imbratisez

    Like

    1. Alina says:

      Buna Crtzn!
      Intrasem pe blogul acesta cu alte ganduri si am citit cateva comentarii. Unele triste, altele categorice, putine optimiste…
      Am ajuns intamplator la mica ta poveste si m-am oprit din ceea ce vroiam sa fac.
      Nu intru in amanunte, sunt convinsa ca exista cazuri mult mai urate si mai disperate ca al meu.

      Vad pe acest blog multe persoane care sufera datorita unui start gresit in viata, datorita egoismului si iresponsabilitatii parintilor. Si cineva ar putea spune ca daca esti sanatos nu are rost sa dai vina pe parinti deoarece iti poti construi singur o viata de la o anumita varsta daca ai vointa necesara.
      Sunt perfect de acord cu aceasta idee, DAR…exista aici un mare DAR. Pentru ca persoanele care au avut o copilarie traumatizanta nu sunt echipate cu un caracter suficient de bine dezvoltat pentru a face fata tuturor vicisitudinilor vietii…si deseori, in dorinta lor de a primi iubirea si linistea de care au fost privati in timpul copilariei, aleg sa iti lege viata de persoane care se dovedesc in timp total nepotrivite. Apar iar momente de suferinta si durere, aceste momente nu pot fi impartasite parintilor pentru ca nu au capacitatea si deseori nici dorinta de a le asculta si de a le intelege, situatie ce duce la crearea unui cerc vicios. In disperarea de a gasi un umar pe care sa planga, sarmanele fiinte singure se spovedesc unui prieten, unui amic. Dar de cele mai multe ori acel prieten nu are capacitatea de a intelege pe deplin acest tip de probleme deoarece a avut o copilarie fericita, parintii il iubesc si il sprijina. De fatada va spune ca intelege durerea ta si va incerca sa ofere solutii care chiar nu prea se pot aplica in realitatea care te inconjoara, iar daca ii vei spune ca ca solutiile lui nu sunt chiar cele mai bune se va indeparta usor de tine. In adancul sufletului sau chiar te va invinovati si va pune la indoiala veridicitatea celor povestite, neavand capacitatea sa inteleaga niste probleme care nu i s-au intamplat niciodata. Iar cercul acesta vicios se va strange tot mai mult in jurul celui singur si indurerat pana cand acesta va claca…
      Suntem fiinte sociabile, avem nevoie sa relationam cu cei din jur. O idee ar fi sa ne reorientam catre cei care trec prin probleme similare si cu care ne-am putea consola reciproc, probabilitatea unui feedback pozitiv din partea acestora fiind mult mai mare.
      Poate citesti printre randuri Crtzn, poate …

      Like

  120. oana says:

    Daca ai fii in fata mea fii sigur,sigura ca eu te.as omori pt un asemenea artic si o asemenea gandire.Du.te si impusca.te mai repede.asa scapam si noi de oameni prosti ca tine !!!!! Prosti avem destui , dar oameni cu cap nu !!! Si mai prosti , ca altfel nu am cum sa le spun celor care vor sa puna in aplicare cele spuse de tine.

    Like

    1. Pisiii, te rog frumos. Nu e vb de prostie aici. E ceva mai mult, dar se pare totusi ca tu ai supravietuit din cauza prostiei. Nu poti spune lumii ce sa faca si cum sa faca.
      In plus, daca stai sa te uiti, incearca sa intelegi fenomenul in sine. Si uite cum se ajuta unii pe altii, si uite cum se mai descarca lumea pe aici. Tin sa iti spun ca majoritatea din ei nu au recurs la aceste gesturi si si-au pus viata pe picioare. Dar vii tu, justitiarule, si te caci pe tine si dai pe altii. Daca m-ai avea in fata nu ai misca niciun deget, pentru ca esti gigi durul doar in spatele unei tastaturi. Nu ma voi impusca doar pentru ca imi cere o fufa frustrata.
      Chill si da-i cu praf de mers daca nu iti place ce vezi. Si sa nu uit, esti mai proasta decat toti adunati aici daca recurgi la violenta fizica. 😉

      Liked by 1 person

  121. adi si atat says:

    Salut…am citit toate com…
    Am plans…chiar am plans. Poate ca, daca dumnezeu exista…era mai bine.
    Eu maine o sa plec undeva departe unde nu ma cunoaste nimeni si o sa ma sinucid…am tot ce.mi trebuie…dar nu am sa zic
    Poate unii gasesc puterea de a merge mai departe
    Vb cu dumnezeu…poate pe voi va aude
    Va pup

    Like

  122. bogdan says:

    pentru cine vrea o moarte sigura Cerbera odollam ( “Copacul sinuciderilor”)

    Această specie de copac face parte din aceeaşi familie cu leandrul şi este şi mai toxic pentru oameni. Seminţele sale conţin o toxină denumit cerberin, care cauzează bătăi neregulate ale inimii şi apoi moartea. Planta este considerată de mulţi “arma letală perfectă”. Ea creşte, în general, în India şi în alte ţări din Asia de Sud. O singură sămânţă este atât de otrăvitoare, încât poate ucide şi animalele mari, precum bivolii. o gasiti de cumparat pe ebay

    Like

  123. Cum sa lupti cu gandurile suicidare?

    Multe persoane experimenteaza de-a lungul vietii ganduri legate de moarte. Aceste ganduri reflecta mai degraba faptul ca suferinta ta emotionala este mai mare decat ii poti face fata in acest moment. Poate ca esti coplesit de un esec personal, te simti fara valoare…sau poate ca ti-ai pierdut speranta. Dar oare sinuciderea nu e de fapt o solutie permanenta pentru niste probleme sau dureri temporare? Sau oare ceea ce simti astazi s-ar putea sa nu mai simti maine? Poate ca tocmai luarea propriei vieti ar putea fi acel lucru care nu mai poate fi reparat. Odata ce ai recurs la acest gest, nu mai e cale de intoarcere. Foarte multi oameni care ajung sa incerce sa se sinucida nu-si doresc cu adevarat sa moara (dovada o reprezinta marturiile celor care au recurs la acest gest si au reusit sa supravietuiasca). De cele mai multe ori ei isi doresc de fapt sa puna capat durerii sau sa gaseasca solutii la problemele cu care se confrunta.

    Impulsul suicidar este ceva trecator, chiar daca in timpul crizei emotionale ai impresia ca acesta stare este pentru totdeauna. Poate ca ai nevoie de timp sa iei o decizie buna pentru tine! Asteapta, nu actiona impulsiv! De multe ori, pacientii care se adreseaza unui cabinet de psihiatrie cu aceasta problema, dupa ce urmeaza un tratament ajung sa creada ca viata este pretioasa si isi manifesta multumirea ca si-au dat o sansa. Si tu meriti sansa asta!

    Din cauza unor probleme de viata este posibil ca tu sa nu reusesti sa gandesti corect in momentul acesta si vezi doar o fateta negativa a realitatii. Este posibil sa se fi produs un dezechilibru in creierul tau. Fa un pas inapoi si analizeaza-te! Ce se petrece in mintea ta? Vor fi rezolvate problemele tale luandu-ti viata? Fii sincer cu tine!

    A avea ganduri trecatoare de moarte este diferit de a-ti planifica in mod activ sinuciderea. Daca esti in cea de-a doua faza, impartaseste cuiva apropiat intentiile tale si cere ajutor imediat! Riscul este mai mare daca ai incercat si in trecut sa iti iei viata. Cere sprijinul unui psihiatru, a unui psihoterapeut sau apeleaza la numere pentru interventie in criza suicidara. Suicidul nu este niciodata solutia potrivita, iar a cere ajutor poate fi ceea ce te poate salva.

    Reaminteste-ti lucrurile pentru care merita sa lupti! Scrie pe o foaie toate acele lucruri pentru care iti doresti sa traiesti. Scrie toate lucrurile si persoanele pe care le iubesti, care iti plac, care iti aduc multumire, satisfactie, toate dorintele si obiectivele tale. Poate ca in ultima vreme ai pus aceste lucruri in umbra, insa le poti scoate la lumina!

    Promite-ti tie ca nu vei face nimic care sa te puna in pericol! Ia acest angajament fata de tine! Poti sa o faci in scris, dandu-i forma unui contract cu propria persoana. Poti alege sa faci acest contract in prezenta cuiva (a unui psihoterapeut, a unui prieten, rude, etc), astfel angajamentul tau sa creasca.

    Fa distinctia intre ganduri si actiuni! Gandurile si comportamentele tale sunt doua lucruri diferite. Ajuta-te sa pui distanta intre gandurile legate de moarte si actiunile tale. Foloseste-te de ratiune pentru a te indeparta de gandurile negative!

    Evita consumul de alcool sau droguri! Consumul acestora iti pot intensifica gandurile si impulsurile suicidaresi te pot face sa iei decizii pe care sa le regreti ulterior.

    De asemenea, ai in vedere sa iti faci casa cat mai sigura pentru tine. Indeparteaza armele, pastilele si oricare alte mijloace care ar putea sa conduca la moarte (astfel vei putea preveni luarea unei decizii gresite in timpul unei crize).

    Reaminteste-ti ca nu esti singur! Poti suna oricand la numarul pentru gestionarea crizelor suicidare: 0800801200

    Like

  124. Flavia Popescu says:

    22 pastile xanax de 0,25 plus 30 stilnox de 10mg, combinate cu alcool, sunt suficiente pentru a o termina cu viata? Am fost data afara din apartament de banca, am trecut printr-un divort, pierzand totul si de curand am fost diagnosticata cu cancer. Am incercat sa lupt pana acum, dar nu mai rezist. Ma poate ajuta cineva?

    Like

  125. Geo says:

    Eu incerc sa ma sinucid. Numai ca nu am curaj, nu ca as muri, ci pentru ca eu sunt o persoana credincioasa si stiu unde as ajunge. Am incercat, dar m-a luat somnul si n-am putut sa iau si restul de somnifere. Si a doua oara mi-e greu sa incerc. Motivul ca nu vreau sa mai traiesc: n-am terminat facultatea si mi-e greu sa-mi privesc parintii in ochi. Presupun ca poate nu sunt singura in cauza. Sau poate ca da :)))))

    Like

  126. Tuturor care trec prin stari critice, le spun ca este o soultie pentru voi. Acum trei ani eram sa mor si eu si am fost salvat de Dumnezeu. Imi vine sa plang pentru fiecare care vrea sa_si ia viata. As vrea sa iau fiecare mana a fiecaruia si s_o strang si sa ma rog pt el. Totul incepe cu.un gand , apoi gândul acela pune stapanire pe tine. Acest gand nu e doar un simplu gand, ci este un duh de sinucidere. Originea isi are in pacat, adica in SAtana care e tatal.minciunii. el uraste toti oamenii si vrea sa_i ia cu el in infern, pt ca pt el nu este sansa de mantuire, dar pt voi care cititi este. Sunt diferite motive pt care vrei sa te sinucizi,dar cel mai ades este depresia. Are diferite forme si stari,pana acolo ca nu te mai poti da jos din pat si a merge. Nu mai poti gandi pozitiv, nu mai poti iubi,nu mai poti spera si nici crede ca se poate schimba ceva. Aceste sunt duhuri de demoni care iau fiinta in mintea si inima omului adica unde este centrul vietii omului. Pt eliberare trebuie in primul o mica vointa din partea voastra sa va luptati. Acestea.nu vor pleca la prima rugaciune. Stiu ca va lipseste credinta ca si mie mi_a lipsit atunci. Dar va rog nu va biruit in lumea cealalta nu puteti indrepta nimic. Este Unu Singur care_l poate birui pe diavolul si Acela e Isus HRistos din NAzareth, Fiul lui DUmnezeu care a murit pt pacatele noastre. Spuneti_i LUi tot ce va apasa sincer, EL va lucra daca_L veti chema sincer. Daca nu aveti putere sa va rugati, in fiecare oras DOmnul are copiii LUi. Luati legatura cu biserica unde este DUhul SFant, doar cei botezati cu Duhul Sfânt se pot ruga pt voi. Daca nu aveti posibilitatea aceasta, rugatiL pe DOmnul ISus sa intre in inima vo stra si sa va elibereze, Doamne Isuse, te recunosc ca FIu al lui DUmnezeu, si SIngurul MANTUITOR, te rog sa locuiesti in toata plinatatea Ta in inima mea si te rog sa_mi ierti pacatele care le_am facut, te rog sa ma speli prin sangele tau sfant in duhul.meu, in sufletul meu si in trupul meu. El este singurul care poate schimba starea sufletului nostru. El ne iubeste cu adevarat, si si_ a dat viata pe GOLGOTA pt fiecare din noi. Va iubesc pe toti, exista cu adevarat CIneva care.ne iubeste si care nu ne vrea morti. Ne vrea vii in viata asta si apoi ne va face vii pt El in viata viitoare. Atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu ca oricine crede in EL sa nu piara ci sa aiba viata vesnica. Nu va lasati inselati de acest mincinos care inseala lumea de atatea mii de ani. Faceti rugaciunea care am scris_o si apoi veti simti p ce ,dragoste si lumina. DOMNUL ISUS SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI, CARE CREDETI SI CARE NU CREDETI.

    Like

  127. Adrian says:

    Salut,

    De multe ori m-am gandit si eu la sinucidere. Frica ma invaluie insa si lasitatea nu imi permite sa incerc sa o fac. Sunt din Bucuresti si sufar de dureri cumplite de spate, muschi si oase si oricate tratamente am incercat nimic nu ma ajuta. Cu greu ies din casa, sunt singur, nu am familie, copii. Am incercat sa iau si calea bisericii dar nu am fost ascultat. Chiar sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac. O nervozitate teribila acopera durerile care nu imi mai dau pace. Am consultat medici, am fost internat dar..nimic. Este cumplit dar simt ca sunt condamnat la o viata de cosmar. Nu pot nici sa traiesc dar nici sa mor.
    Adrian, e-mail: ionusadrian@yahoo.com

    Like

  128. No Name says:

    Bună,am si eu o problema,vreau sa ma sinucid cat mai repede,doar ca mi-e frica.Mi-e frica de dureri si mi-e frica de faptul ca imi va esua sinuciderea 😦 Pana in urma cu trei ani avusesem o relatie frumoasa cu iubitul meu,o relatie frumoasa,desii eu l-am inselat…L-am inselat si nu imi pot ierta chestia asta,niciodata! Ma simt ca un gunoi!
    Mereu am crezut ca el ma insala si el e acela care imi face rau,iar eu copila proasta,m-am razbunat. Dupa care el a aflat…Si de doua luni de cand a aflat,ma simt mai rau ca niciodata!!! Simt ca pica cerul pe mine!! Nu imi pot ierta greseala desi el m-a iertat,dar nu mai e acelasi om,nu se mai uita in ochii mei cum se uita candva,nu mai are aceeasi sclipire in ochi cand ma priveste iar acest lucru ma omoara maxim !!! Il iubesc foarte foarte mult si problema e ca s-a schimbat toata situatia intre noi! Desi eu stiam mereu ce face si unde e,acum stiu din nou,dar acum imi arata ca vorbeste cu alte femei,vad cu ochii mei cum e dornic de alte femei. Inainte sa afle ca eu l-am inselat,nu dadea nici un leu pe alta femeie(adica nu era curios de alta)!!! Nu mai stiu ce sa fac,disper!!!! Stiu ca inca ma iubeste doar ca ii e greu si lui sa mai fie cum era,pentru ca l-am dezamagit :(( si nu imi pot ierta greseala!!! Cel mai urat in lumea asta e atunci cand o femeie insala!!! Un barbat e barbat chiar daca insala! Dar o femeie e un gunoi!! Asa ma simt eu acum!! Desii in mintea mea atunci ziceam ca merita pentru ca vroiam sa il uit si sa nu mai aud de el,pentru ca a inceput sa ma loveasca din motive aiurea si in acelasi timp imi facea si cadouri si ma tinea ca in palme,eram mereu confuza!! Acum ca m-a iertat nu mai stiu ce sa fac!!! Nu mai supoort!!! Am o viata de rahat!!! Lumea e de cacat!! Nu exista prieteni!! Nu exista oameni adevarati!! Nu mai suport!!! Cum as putea sa mor cel mai usor si cel mai repede????? Ma omoara constiinta si ma omoara ideea ca el e in pat cu altcineva!! Desii eu cand am facut-o,am facut-o din nervi si doar la el m-am gandit :(((( nu mai poooooot!!!!! De doua luni am slabit 6KG!! Plus ca am ajuns la spital din cauza stresului si dintr-o simpla radiografie am aflat ca am un chist de 6cm la ovarul stang! Am un tratament care imi distruge stomacul,ficatul si inima!!! Nu mai pot suporta atata durere!!!! Vreau sa ma omor cat mai rapid!!!!

    Like

  129. Madalina says:

    Băi fratilor,vreau sa ma omor in cel mai scurt timp,am 22 de ani si ma simt ca la 40! Am o experienta horror de viata si nu mai vreau sa traiesc! Efectiv nu merita sa traiesti! Pentru ce?? Pentru ca tot in iad ajungem!! Suntem prea pacatosi sa mergem la Dumnezeu in Rai! Asa ca…ori mori azi,ori mori la 100 de ani,tot un drac e! Mai rau iti faci ca traiesti de-a pula! Eu incerc sa ma omor in fiecare zi cu pastile tot mai multe si nici de-a dracu nu ma duc…mor de ciuda!!!

    Like

  130. anoninumus says:

    si eu sint intr-o stare de depresie foarte severa. am datorii f mari. amenintata de banci. nu gasesc solutii. nu reusesc sa ies din casa sa lupt cu viata. e ca si cum m-as afla inafara realitatii. ma gandesc la moarte ca la o salvare. de curand mi-am murit si tatal.

    Like

  131. tatiana says:

    voi toti nu aveti pik de minte,sa va ginditi la asa ceva….oricit de grea nu ar fi viata cum sa iei viata pe care nu tu ai dato?Nu stiti ce vorbiti!

    Like

  132. anca says:

    Eu sunt o persoana mai in varsta, adica am 45 de ani. De-a lungul acestor ani am trecut prin tot felul de perioade in care psihicul era la pamant din cauza unei sensibilitati excesive. Am suferit si din dragoste si simteam ca n-o sa pot sa trec niciodata peste si am suferit si din cauza altor neajunsuri ivite de obicei cu gramada. Dar…a fost in mine o putere…poate ca puterea acelui Dumnezeu in care multi de aici nu cred…care m-a facut sa ma asez in fata oglinzii, la propriu, si sa ma intreb daca puterea din mine este atat de mica incat sa ma faca sa renunt. Mi-am dat doua palme peste fata si mi-am spus ca nu am voie sa cedez, sub nici o forma.Dar asta a venit din mine. Niciodata de la altcineva. Oamenii gandesc diferit si nu au cum sa ne ajute si cum sa ne inteleaga chiar daca ar vrea. Ajutorul trebuie sa vina din noi. Si unde pui o piatra va mai pune si Dumnezeu una. Trebuie sa avem incredere in noi insine. Sunt oameni bolnavi de cancer sau schilozi care lupta sa traiasca. NU aveti voie sa cedati. Trebuie sa va ridicati din propria voastra cenusa. Sa va controlati mintea si gandurile. Oamenii nu ne apartin si noi nu apartinem cu adevarat nimanui.. Nu suntem stapanii nimanui. Trebuie sa putem insa sa fim stapanii nostrii. Nu stiu ce varste aveti si nu conteaza. Incercati sa ganditi pozitiv. Bucurati-va de o floare, de un pom, alergati prin parc, faceti lucruri trasnite DAR NU MURITI. Nu e vorba de lasitate in sinucidere. E vorba de neputinta pe care doar credem ca o avem. Plansul si autocompatimirea atrag dupa ele alt plans si alta autocompatimire. Formulati-va cuvinte pozitive in minte si incercati sa le repetati. Incercati sa nu mai rostiti cuvantul moarte sau orice alta negatie deoarece fara sa vreti ii dictati subconstientului sa lucreze in sensul asta. Pur si simplu jucati-va cu cuvintele care va vin in minte. Dati=le la o parte pe cele negative si pastrati-le pe cele pozitive. Imaginati-va o poveste frumoasa . Ceva ce v-ar placea sa faceti. Lasati trecutul in urma. Asta a fost si altceva va fi. DAR NU MURITI

    Like

  133. ketheo says:

    Ma bucur ca exista un astfel de blog bcz si eu am aceste ganduri dar nu sunt rezultatul unui eveniment nefericit de moment ci pur si simplu este concluzia la care am ajuns in functie de ce s-a intamplat pana acum in viata mea.Dupa ce am citit ce s-a scris pana acum aici mi-am dat seama ce mult inseamna sa ai cu cine sa vorbesti.Realizez cat de singura sunt acum si cata nevoie am de cineva cu care sa pot discuta.As vrea sa discut cu cei care sunt in situatia mea si cu cea care a scris acest blog.PEACE!

    Like

  134. Iris says:

    Cum te poti spanzura de calorifer?Imi explica cineva? Am auzit de mai multe cazuri in care oamenii se spanzurau de calorifer sau de clanta de la usa chiar.Dar cum naiba se poate face chestia asta?

    Liked by 1 person

  135. Suzanna says:

    Eu sunt convinsa ca sinuciderea este rezolvarea tuturor problemelor. Toti vrem o metoda infailibila si la indemana. Exista oare?

    Like

    1. Si e ma confrunt cu o depresie de cca.1 an de zile de natura medicala, am incercat s-o rezolv dar fara succes cu multa bunavointa, rabdare si multi bani la doctori a devenit deja frustrant. Pentru mine fiecare zi este o lupta parca sunt prizionier in propriul meu corp si dorinta de moartea este pe zi ce trece din ce in ce mai mare. Mereu aman inevitabilul, ca poate mai exista o speranta in mai bine dar pe zi ce trece ma simt mai neputincios si fara vlaga. Ma consum foarte mult fumand tigare dupa tigare si imi doresc ca fiecare dimineata sa fie ultima. Anul 2015 pentru mine a fost cel mai greu si continua sa fie. Cineva a spus mai sus ca lucrurile nasoale se intampla celor buni si sunt la asentimentul lui ca asa ma simt si eu. Problemele par sa nu imi dea pace ma bantuie parca as fi blestemat de soarta. In tot acest am incercat cumva sa imi distrag atentia cu altceva nu mai sa nu gandesc la moarte cum ar fi un animal de companie(motan) si oarecum m-a distras dar nu stiu pana cand. Presupun ca o sa ma intrebati ce-am patit? Ce patesc majoritatea barbatilor cand sunt neglijenti. Sincer am ajuns la capatul puterilor si nu stiu inca ce metoda sa aplic sa fie” quick and no pain”:(

      Like

    2. o metoda buna e sa cumperi carbuni pentru gratar ,duci gratarul in camera. inchizi usile si geamurile,atunci cind carbunii au inceput sa “luceasca”. si apoi te asezi la somn,o sa adormi definitiv ,fara durere.

      Like

  136. Larisa says:

    esti proast sau proasta daca crezi ca moartea rezolva totul ..eu daca as fi in cea mai grea situtia , as fi cel mai fericit om de pe pamant , m-as duce in lumea asta mare si as cauta dovezi pt a sustine ceva , nu sa mor ca gata am de greu , acum ma sinucid ca nu mai are rost viata .. dincontra abia atunci simti ca traiesti , cand esti chinuit , cand nu prea ai sperante la nimic .. si app chiar am un tovaras care chiar ia fost toata viata un chin , a crescut la orfelinat pana varsta de 18 ani .. apoi cand a iesit a incercat sa se angajeze , a stat o perioada la familia lui , ei nu-l prea placeau , se certau mai mereu , tatal un betivan ,maica-sa practiva prostitutia , (el asa banuia) .. injuraturi aproape in fiecare zi , era acuzat de furturi din casa mai mereu . A incercat sa isi faca prieteni cat mai buni ,in zona dar nu a putut findca urletele si certuile din casa lor ,se auzeau pana afara. El nu a mai suportat situatia , a plecat de acasa la varsta de 21 de ani , si-a luuat chirie, avea salariu de 1200 de lei dintre care 200 de euro dadea pe chirie . banii nu ii prea ajungeau .. a stat singur toata perioada asta ,pentru ca nu isi permitea nici o prietena ..apoi pe la 26 a contactat un prieten din america care el cu inca cativa americani , organizau , excursii cu copiii de la orfelinat . Dupa cateva luni de tot vorbit pe skype .. Americanu a horatar sa ii faca viza sa plece si el in america .. a ajuns acolo totul ok , fericit , nu mai stia de el de cat de bucuros era … apoi dupa o perioada a intervenit iar situtii grele . americanu , s-a combinat cu o femeie .. el era cam in plus in casa aia .. asa ca americanu a cam renuntat sa il mai ajuute , a fost dat afara din casa , ia spus ca sa isi gaseasca de lucru undeva in contructii sa isi caute si o locuinta … dar el nu s-a prea descurcat , neffind cetacean american .. a fost boschetar aproape 2 ani , cauta in gunoaie , dormea pe banci in parc ,era vai de capu lui .. se gandea ca mult mai bine era in familie cu certuri decat sa ingheti iarna afara si sa fie chiar atat de singur …a dus o viata fff grea ..si avea 1000 de motive ca sa nu mai traiasca dar lui nici prin gand nu-i trecea asa ceva ,el se bucura si asa de viata … pana intr-o zi cand un om care chiar a vrut sa il ajute la dus la un azil pentru oamenii strazii , si care le gaseau si de munca .. acum , are unde sta si are si bani , are si prieteni noi , nu mai arata a boschetar , e departe de casa si de toate problemele care le avea , duce o viata linistita cu oameni noi .. si poate intr-o zi va iesii de acolo si o sa isi gaseasca chiar el insasi ceva mai bun de lucru si poate ca si o locuinta unde sa stea singur ..inca mai are vreme .. asa ca luati exemplu , un om care nu a avut niciun rost pe pamant acum e cat de cat bine , nu a fost golan , sa de-a in cap , sa fure de prin magazine , etc .. doar supravietuit cum a putut .. dar totusi nu a vrut sa moara .

    Like

  137. DarkAngel says:

    Si e ma confrunt cu o depresie de cca.1 an de zile de natura medicala, am incercat s-o rezolv dar fara succes cu multa bunavointa, rabdare si multi bani la doctori a devenit deja frustrant. Pentru mine fiecare zi este o lupta parca sunt prizionier in propriul meu corp si dorinta de moartea este pe zi ce trece din ce in ce mai mare. Mereu aman inevitabilul, ca poate mai exista o speranta in mai bine dar pe zi ce trece ma simt mai neputincios si fara vlaga. Ma consum foarte mult fumand tigare dupa tigare si imi doresc ca fiecare dimineata sa fie ultima. Anul 2015 pentru mine a fost cel mai greu si continua sa fie. Cineva a spus mai sus ca lucrurile nasoale se intampla celor buni si sunt la asentimentul lui ca asa ma simt si eu. Problemele par sa nu imi dea pace ma bantuie parca as fi blestemat de soarta. In tot acest am incercat cumva sa imi distrag atentia cu altceva nu mai sa nu gandesc la moarte cum ar fi un animal de companie(motan) si oarecum m-a distras dar nu stiu pana cand. Presupun ca o sa ma intrebati ce-am patit? Ce patesc majoritatea barbatilor cand sunt neglijenti. Sincer am ajuns la capatul puterilor si nu stiu inca ce metoda sa aplic sa fie” quick and no pain”:(

    Like

  138. Dumnezeu sa ma ierte says:

    a functionat,mersi,acum sunt in rai,stau la o bere cu sf Petru.Am incercat si cu pistolul,n-am stiut sa apas pe tragaci.

    Like

  139. Estic says:

    Pana la urma, dupa sute de comentarii, exista o “reteta” de pastile ce pot fi cumparate de farmacie in 2016, si eficiente? Sau ceva gen Furadan? Si fara raspunsuri din alea cu de ce sa te sinucizi and stuff.

    Like

  140. chris says:

    o metoda buna e sa cumperi carbuni pentru gratar ,duci gratarul in camera. inchizi usile si geamurile,atunci cind carbunii au inceput sa “luceasca”. si apoi te asezi la somn,o sa adormi definitiv ,fara durere.

    Like

  141. Theo says:

    Buna ziua … Am sa imi spun povestea aici pentru ca nu am cu cine vorbi aceste lucruri si simt ca am ajuns la capatul puterilor. De 3 ani ma chinui…Nici macar nu stiu exact momentul cand totul a luat o intorsatura total neasteptata si crunta dar parintii mei sunt foarte dezamagiti de mine.Am luat bacul cu o nota mica(6.70) dar am fost acceptat in strainatate ,dar nu pe ce ma pregatisem in liceu.Ai mei mi-au platit meditatii la biologie si chimie pentru a intra la stomatologie,dar cum am spus,m-am razgandit intre timp ca vreau sa plec cat mai departe de ei pentru ca nu mai suportam prezenta lor.De mic am fost controlat si au fost si momente cand am fost lasat sa fac ce vreau,dar erau irelevante alegerile. Plecat in strainatate,mi-a fost bine primele 2 luni pentru ca ma simteam in sfarsit liber.Dar,mi-am pierdut toti prietenii aproape si mai ramasesem numai cu unul singur.Am fost nevoit sa imi parasesc iubita(ai mei s-au dus la ai ei acasa ,scandal,au vrut sa se duca si peste ea pentru ca ea llocuieste singura,si am fost nevoit sa sfarsesc acest cosmar). Cu ceva timp inainte sa o cunosc pe aceasta tipa sufeream de tulburari bipolare datorita alor mei care tot la fel mi-au provocat un soc in anul 2014.Cand am intalnit-o pe aceasta tipa am realizat ca o iubesc si ca ea ma linisteste.Nu provenea dintr-o familie bogata,dar nici saraca.Era undeva la mijloc.Eu am o situatie materiala buna si mi-am permis sa ii cumpar diferite chestii cand vedeam ca isi ddoreste cate ceva.De cele mai multe ori ma refuza si nu i le cumparam cand eram cu ea ca sa nu avem certuri.De fiecare data cand plateam eu in oras imi spunea ca isi va ggasi un job(tocmai ce avea in acel an licenta de dat) si ca imi va inapoia toti banii.Ai mei vedeau in asta ca ea profita de mine,insa acea femeie ma iubea,si sper insa ca ma mai iubeste pe cat o facea atunci,inca pastrez legatura cu ea si ne vedem , ne iubim insa nu stiu ce e in sufletul ei..Alte 2 luni m-am chinuit sa incerc sa uit,insa stiti si voi ca e imposibil.Tanjeam sa vin sa imi vad pritenii care credeam ca ma asteapta,dar..prin multe altele am realizat ca nu e locul meu in acea tara.Am fost acceptat si in Anglia la 2 cele mai bune facultati de fotografie insa in luna mai am fost anunutat ca trebuie sa ma prezint acolo cu o suma foarte mare de banin deoarece nu am putut accesa imprumutul de anul asta(este ceva mai complicat) si am renuntat..In luna Mai m-am intors definitiv in Romania.M-am simtit extrem de usurat.Incepusem sa ma inteleg si cu ai mei mai bine,picasem de comun acord cu ei ca voi da la bucuresti la facultatile de fotografie.Dupa cateva saptamani mi-au spus sa ma apuc sa invat sa dau admitere la stomatologie,ca oricum nu am ce face.Si am invatat . Aproape 2 luni am stat si am invatat,timp in care toti prietenii,cunostiinte se distrau in toate locurile , la amre,la munte,in oras,etc. Eu eram singurul care inca ma chinuiam sa intru la o facultate.Acum 2 zile am avut admiterea…am picat…Ajuns acasa sa dau vestea…nu va pot psune cate lucruri mi-au spus ai mei,ca sunt cel mai ratat copil pe care il cunosc,si alte injuraturi pe care nu are rost sa le spun aici:Ca sunt un gunoi,un rahat,un nimeni si ca nu am ce cauta pe lumea asta si sa nu mai stau sa le mananc lor banii degeaba si ca sunt un cacat,dar nici macar atat pentru ca si ala are un rost.Cam asa…in acesti parametrii…totul mi se pare in zadar in acest moment.Nu pot face nimic,nu mai am incredere in mine.Poate chiar au dreptate.Sunt un nimic,sunt un rahat care nu are niciun rost . SI daca nu am niciun rost…ce mai caut aici..?

    Like

    1. ella says:

      De ce trebuie sa dai la facultatea la care vor parintii tao??daca tu nu simti ca ai avea vocatie pt stomatologie si ca pasiunea ta cea mare este alta, mergi pe acel drum pana la capat!!!Pt ca doar acea pasiune te va face fericit si vei lupta mereu pt ea pt ca stii ca numai asa esti implinit..de ce ai renuntat la treaba cu fotografia??parintii tai sunt niste comunisti, tu nu ai nici o legatura cu ei,ei vor sa faci o facultate ff grea ca sa se laude cu tine, vezi doamne unde a ajuns copilul..ei asa au fost crescuti..pe sistem comunist, daca nu ai o meserie sigura si banoasa esti varza…dar ei ce au reusit in viata??Degeaba aveti in casa o situatie financiara buna daca isi jignesc copilul in asemenea hal..sincer iti zic, ei nici nu realizeaza ce fac, se gandesc doar sa se mandreasca cu realizarile tale dar la persoana ta nu se gandesc…repet, tu nu ai treaba cu ei, din cate am citit ce ai scris mi se pare ca esti un tip deosebit si ai avut ambitie sa o iei de la capat de multe ori doar ca ai clacat din cauza sensibilitatii tale.Ai avut si ghinion dar astea acum sunt de domeniul trecutului, eu sunt sigura ca doar departe de energiile negative ale acestor oameni inconstienti , numiti “parinti” vei reusi sa faci tot ce vrei.daca te-au facut nu le da nimeni dreptul sa te distruga prin vorbe…vorbesc ff dur dar asa trebuie pt ca tu te simti un nimic din cauza lor si nu esti un nimic ,ei sunt incapabili sa fie parinti adevarati si isi varsa frustrarile lor in capul tau..Intereseaza-te din nou de acel imprumut pt facultate si mai incearca acolo, e bine mereu sa ai si un plan B, daca iti place fotografia nu doar in anglia iti poti face un viitor din asta…Esti un baiat deosebit care s-a nascut in familia si locul nepotrivit, este NUMAI IN PUTEREA TA SA IESI DIN ACEST CERC VICIOS SI SA ITI CAUTI FERICIREA DEPARTE DE ACESTI OAMENI!!!nu te lasa niciodata doborat de vorbele nimanui, caci jignirile la adresa ta spun foarte multe despre ei ca oameni nu despre tine!!Mult noroc Theo!

      Like

  142. just me says:

    hey all cea mai simpla metoda de a te sinucide fara durere, fara greata , fara varsaturi , fara ameteli si alte dureri de cap, si fara desfigurari ale corpului, vrei sa fim totusi un cadavru intreg : tre sa ai macar o masina pt asta , inchizi geamurile , introduci un furtun de la teava de esapament pe unul din geamurile de la masina , dar ai grija sa izolezi bine sa nu iasa noxele si stai frumos si astepti sa adormi , adormi si nu te mai trezesti , si plus de asta mai ai timp cateva minute sa te gandesti for the last time daca CHIAR vrei sa o faci sau nu !

    Like

  143. Mihai says:

    Eu vreau sa ma sinucid cu heliu. Am cautat mult, si varianta cu heliu e cea mai sigura si nedureroasa. Singurul lucru de care ai nevoie e un loc in care sa nu te gaseasca nimeni pt vre-o 20 de min. Cumperi o butelie de heliu (nu baloon time ca au redus concentratia de heliu), un reductor, un furtun si o masca de oxigen sau o punga (exit bag). Expiri tot aerul din plamani, bagi capul in punga/masca si inspiri cat mai adanc heliu. Recomand heliu ptca in cazul lui creierul nu se prinde ca nu respira oxigen si nu intra in panica. Moartea va fi linistita. E ca si cum ai adormi, doar ca vei da skip la partea cu trezitul. Cunostinta se pierde in cateva minute, deci nu faceti asta daca sunteti doar niste penibili care vor atentie. Varianta asta e pt cine chiar vrea sa scape, nu attention whores. Va recomand sa cititi The Peaceful Pill. Gasiti acolo toate informatiile (n-o cumparati de pe site, se gaseste si pe google gratis).
    Este dreptul tau sa alegi daca sa traiesti sau mori. Nu tine de familie, zei sau societate. E vorba de binele tau, si doar tu stii ce e mai bine pt tine si cum te simti in fiecare zi. Moartea e singura care rezolva toate problemele. Spor!

    Like

  144. Si eu caut varianta castigatoare ca sa zic asa, sa fie eficienta si fara mult chin dar se pare ca in ziua de azi desi dispunem de o varietate larga de produse farmaceutice sunt greu de procurat si ineficiente. Interesat de vazut “THE SEA OF TREES 2015” mi s-a parut chiar interesant si recomand pentru cine nu l-a vazut. Poate nu avem curajul s-o ducem la capat, ci nu teama de moarte ne facem sa ezitam ci teama de esec pentru majoritatea si in cazul meu. Nu vreau sa raman mai avariat de cat sunt in urma unui esec. Toti te judeca, ca ceea ce faci este gresit si ca ar trebui sa renunti……hmm. pe bune ce ne ofera viata asta decat suferinta si durere. Cel mai mare dusman al omului este “Gandul” si el nu poate fi usor de doborat prin diferite mijloace, el poate fi doar amanat. Concluzia este ca toti ne nastem cu acest sentiment de suicid si putini au curajul s-o faca din diferite motive influentabile.

    Like

  145. Mary says:

    Buna!Imi place ce ai scris pentru ca toti am suferit de depresie ,fie ca se recunoaste sau nu.Eu chiar o sa fac asta dar pe la 50 de ani.Deocamdata m a oprit motivul fetita mea pentru ea traiesc, dar foarte des ma cufund in tristete.Cand am s o fac si pe asta ,o sa iau pastile.O sa sufar destul pe lumea cealalta,sunt constienta.
    Stiu ca ea ar fi fost singura care ar fi suferit, in rest nimeni.Ma bucur ca exista ea ,deoarece de n ar fi fost ea, demult as fi facut o.Traiesc pentru ca ea are nevoie de un om puternic langa ea,sa i dea speranta de viata.Viata …o nenorocita care ne obliga din momentul nasteri sau burti mamei sa incepem lupta vieti,supravietuiri.
    Cei care au de gand sa faca asta,intai sa priveasca in jurul lor…ce oameni importanti au langa ei.Poate acei oameni vor suferi foarte tare si atunci e pacat.Poate ca sunt iubiti de cineva care nu stie sa arate.

    Like

  146. fku says:

    eu in seara asta o fac .prin spanzurare ..am cautat multe metode si de aceea am ajuns aici..o fac fie ceo fi,,,ma imbat beau o sticla de stalinskaia si o fac…mam saturat

    Like

  147. Aly says:

    Nu va pot intelege sincer sunteti tineri aveti toata viata inainte….care sunt problemele voastre de vreti sa va sinucideti???Va spun eu ….mama nu ma lasa la discoteca, tata ma batut, iubita sau iubitu ma lasat, am luat banii cu camata, nu am banii sa fiu in rand cu prieteni mei….etc. Pai astea sunt motive??? bai nebunilor alti si-au pierdut copiii sau copiii ls bolnavi de diferite boli, alti traiesc in canale sub pamant, alti is sclavi vai de steaua lor…Voi nebunilor, voi sunteti bogatii aveti casa si masa aveti haine pe voi….ce va trebe mai mult???Nu va convine viata de la mama si tata?? rucsacu in spate si plecati in lumea mare.De ce vreti sa va omorati??? oricum veti muri…Eu am plecat de copil de acasa prin lumea mare am colindat europa fara banii in buzunare mai un furat mai la lucru…mai dormit pe afara…mai o combinatie…si am avut o viata in perioada aceea de nu cred ca voi mai avea vreodata.Acuma sunt la casa mea am un copil…muncesc..ma duc inainte cu bune cu rele..Ganditi-va nebunilor ca is atatea lucruri frumoase in viata pe care le poti face, pe care le poti experimenta, egal de consecinte tu trebe sa mergi inainte.Ganditi-va la puscariasi primesc condamnari pe viata si totusi nu se sinucid ca mai au o speranta ca poate la batrante vor fi eliberati si voi care aveti viata in fata vreti sa va omorati.

    Like

  148. hei! sunt intr-o situatie mai nasoala acum si chiar cu moralul la pamant. sa stii ca eu mi-am inceput a 2 a oara viata , si dupa ce am vrut sa mor si am si am simtit ca nu mai am mult pana sfarsesc am luat o decizie foarte importanta si aceea a fost de a-mi mai da o sansa. stii de ce?? ha sa-ti spun! in ochii mei a aparut sora mea, atunci avea mai putin de un an. de si acolo era mama si ceilalti frati ai mei care ma puteau ajuta, nu au facut-o. imi aduc aminte, mama ma injura. am avut puterea sa sun la ambulanta, eram foarte speriata , frica mea era ca nu ma vor crede cei de la 112 si ca am sa pierd un inger, pe care daca muream nu-l mai puteam ajuta sa creasca sa-l incurajez sa-l ajut sa evolueeze . mi-am propus sa le fac in ciuda tuturor cu prezenta mea, si sa le arat ca sunt independenta.
    hei
    stii ce??
    sunt de acum o femeie, care a avut puterea sa treaca peste evenimentele inexplicabile de dure, peste faptul ca a fost si este o orfana, ne apreciata , ne iubita. p ca oameni nu toti sunt pe interes si sentimente doar pentru ei.
    Am puterea si curajul necesar de a nu mi parasi corpul. pentru ca stiu ca pot.
    ce sa zic .. e putin din povestea mea … si sper sa fiu inteleasa
    oameni buni
    dumnezeu n-ea trimis pe lume, pentru ca a stiut ca vom putea trece peste orice
    avem o misiune.
    misiunea mea e de a ma lupta cu viata si cu obstacolele ei.
    am un tovaras il am pe dumnezeu si am un pui de om care ma iubeste

    Like

  149. Bună eu sunt Bogdan si de un timp ce-ar nu mai pot eu mă duc si s-ar în apă .
    Acolo au murit multi oameni în canalul de fugă apa are 7 Metri
    Si așa stiu ca nu o să mai sufăr . Mama mea mi-a spus că eu sunt un nimeni si asta doare
    Nu le pasă la nimeni de viață mea si așa că mă duc

    Like

  150. JEONY says:

    Cum sa am o moarte mai usoara as vrea sa ma mor ca nu mai rezist am multe pe cap.
    Motive 1: sunt student anu I si nu trec semestru ca am lipsit foare mult de la facultate si am multe abtente , parintii mei cred ca eu merg la facultate in fiecare zi si nu am bani sa imi platesc absentele si nici nu intru in examene ca nu am dat nici un colocviu la nici o materie
    Motivu 2: Am ptimit bani de la parintii mei sa imi platesc cheluielile si chiria, dar prostu de mine am mers sa joc bani la pariuri sportive si nu am bani nici sa imi platesc chiria.
    Motivu 3: M-am imbatat intr-o seara si am fost cu prietenamea si sa imbatat si ea si … si am facut sex ne protejat si a ramas gravida … si ea inca e minora ca are 17 ani si eu 19.
    Va rog frumos sa imi ziceti cum sa am o moarte mai rapida. 😦 ca nu am alta solutie daca aveti o solutie lasati un comentariu 😀

    Like

  151. Naomi Vieru says:

    Incearca sa bei acid clorhidric ,doare cu draci dar iti arde totul…..imagineazati reactia sucului coca-cola….pe un loc plin de sange….ceva in gen dar te arde…..arde si oasel….

    Like

  152. SuntOk says:

    Mai oameni sa zicem ca daca voi chiar daca doreati sa va luati viata nu mai erati pe acest site comentand cu fel si fel de povesti idioate.
    Nu va mai cacati pe voi ca e viata grea,asta e,daca dvs chiar doriti sa va omorati,omorati-va,si nu mai intrati pe fel si fel de site-uri cu aberatiile voastre!
    Sper ca acest comentari sa nu fie sters ps. am dat prin intamplare de el si mi-am dorit sa citesc aceste comentarii,oh….pardon aberatii

    Like

  153. Stefan says:

    Salutare am baut 120 pastile Piafen si o sticla de votka, rezultatul varsaturi, spuneti-mi va rog o metoda sigura sa pot termina ce am inceput

    Like

  154. Stefan says:

    Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit ca te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund vino repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tie.
    773785364

    Like

  155. am fost candva Alex... says:

    Da! Chiar functioneaza! Am incercat aproape toate metodele de mai sus si pot spune ca au functionat perfect. Sunt la a 4-a “viata” si inca ma distrez cu aceste metode. Pot spune de asemenea ca nu as recomanda metoda cu Lasix pentru ca am tras o diaree acuta usturatoare ( am mancat inainte KFC picant) si a fost o moarte de tot rahatul.+ ca mama m-a certat dupa ce a vazut wc ul plin de cacat. Serios acum. Cacat peste tot. Chiar si pe mine. Mirosea de la o posta.

    Like

  156. Miruna says:

    Eu nu mai am rude, parintii mi-au murit cand aveam 30 de ani si mi-au murit si bunicii si relatia cu celelalte rude s-a destramat complet, nici nu le stiu numarul de telefon. Am doar 2 rude apropiate, fratele meu care imi raspunde o data pe an la telefon si sora mamei mele care e in Germania si cand incerc sa-i explic ca am niste probleme imi inchide telefonul si nu mai raspunde dupa aceea si cand vorbeste cu mine niciodata nu vorbeste mai mult de 2 minute cu mine. Copii nu am . Asa ca nu am rude care sa sufere dupa mine. Fratele meu se va bucura ca ma va mosteni. Amintiri frumoase cu barbati nu am pentru ca am facut 3 facultati si un master si nu m-au interesat barbatii pe primul plan a fost scoala. Viata sexuala mi-am inceput-o la 34 de ani , pentru ca mama mea m-a nascut cand avea 33 de ani si parintii mei au fost un exemplu pentru mine asa ca si eu am considerat ca trebuie sa-mi incep viata sexuala la 33 de ani.Am pus un anunt pe internet pe site de matrimoniale si (acum nu mai exista agentii de matrimoniale ca inainte si nu poti avea siguranta ca poza pe care ti-o arata sau ceea ce spune este adevarat despre acel barbat). Locuiesc in Timisoara. Am vorbit cu cineva care zicea ca e medic dentist si m-a invitat in oras sa petrecem o ora impreuna. De fapt m-a dus pe un camp in afara orasului timisoara si m-a violat, asa mi-am inceput eu viata sexuala la 34 de ani.Deci amintiri frumoase cu barbati care sa ma respecte pentru scoala mea pentru cartile pe care le-am citit si sa ma iubeasca nu am avut. Adica ce amintiri frumoase sa pierd ? As vrea doar sa scap de cosmarul asta de viata.

    Like

  157. George Diamond says:

    Buna seara, am tot citit comentarii si ma ingrozesc, terminati cu prostia de a-ti lua viata, exista om pe pamant care sa nu aibe probleme? nu exista! Daca m-ar fi darmat problemele fiind ele sentimentale, materiale etc. ar fi trebuit sa ma sinucid de minim 5000 ori pana acum, Esti las? esti lasa? nu cred! doar gandeste, atat! gandeste ca maine sau poate peste un an poti face tu un om care iti v-a multumi ca existi pentru el sau ea, problemele materiale nu poate strica o viata, sunt extrem de multe variante de a scapa de ele, daca problemele persista, urcate in primul tren si pleaca intr-o alta tara unde exista si viata dupa moarte. Multumesc!

    Like

  158. radio_plaja says:

    ca sa te sinucizi spânzurate de un fir de par a doua varianta înghite obiecte sa te faci celebru in cartea recordurilor si a treia varianta încearcă sa pui pedică la o mașină pe drum si a patra varianta da un pumn locomotivei in timp ce merge si a cincea înghite o punga sau o sacoșă ca sa te caci ambalat. asta a fost metodele care nu dau gres

    Like

  159. esti o mare proast/a daca incurajezi pe cineva sa isi ia viata !!!! viata ne a fost data sa o traim cu bune si rele ! doar dumnezeu decide cand ti o va lua ! nicidecumm tu singur ! pentru ca vei ajunge acolo unde nu cred ca vrei sa ajungi. voi toti va ganditi astia care vor sa se omoare vaii..ma omor si scap ! asta sa o crezi tu ! nu e asa cum crezi ca mori si scapi ! sufletul tau se va duce si el undeva ! daca iti vei lu a viata sigur nu acolo unde trebuie..nu e ceva de incurajat sa iti iei viata.. pentru ca viata e frumoasa ! asa cum e ea..cu bune cu rele ! ca sa iti iei viata inseamna sa fi las.. pentru ca cine traieste e cuurajos pentu ca trece prin bine si rau dar macar traieste !

    Like

  160. Ṟ̸̶̄Ō̶̲U̵͇̿͞G̷̅͟E̵̻. says:

    Hai ca a venit si timpul dupa 4 ani de chinuri,ma doare pe mn undeva de durerea altora si de nesatulii astia de ne spun ei noua sa nu ne luam viata ca are valoare si ca suntem lasi. Mars ma in plm ca daca treceai tu prin ce trec eu si alti in fiecare zi iti garantez ca erai deja prin cimitir undeva ingropat.Nu dau multe detalii doar ca liceul e un chin si la fel si acasa un tata betiv 24/7 si o curva ca mama care ne-a lasat.Deja am incercat cu drogurile dar am ajuns prin spitale si numai cu asta.Am pus mana pe un revolver recent de la o cunostinta care imi stie situatia,amuzant aceasta cunostinta imi este gagica care planuieste sa faca o dubla sinucidere cu mn dar nu mai spun de restul.

    Si pt aia cu “analfabetule” sau alte rahaturi ca ei is mari smekeri de stiu ei tot vocabularu’ si le pasa ei de romania hai jet ca nu ma intere de gramatica etc.

    Sunt deschis la “metode usoare si sigure”(nu ca deja am) si la “nu o fa,nu se merita” ca sa ma amuz si eu inainte sa mor.

    Ah si sa nu uit,nu incercati paracitamol,ajungi dracu prin spitale(nu vrei asta credema),in mare parte toate pastilele nu sunt sigure daca vrei ceva pastile strong,sula;incearca otrava de sobolani si restu faci tu rost ca se gaseste.Si nici cu gazu nu merge daca ii dai foc si explodeaza o sa arzi si cam doare; muriti cam greu si nu prea recomand,adica cu gazu ii dai drumu si te culci cam asa merge.Daca vrei funii dute la tara ca are bunicu’ sau le cumperi ca nu costa mult doar 30 de lei(sa nu mai spun ca cu banii astia poti sa traiesti 2 luni da hai ca nu conteste) si daca vrei ceva care sa tina incearca o bara de tractiuni ca tine fb n-aveti idee :)))

    Like

Zic si eu...