2012 – Limbaj explicit

fuck

A trecut 2012…un an in care am invatat foarte multe. A trecut un an plin de alegeri, bune si foarte bune.A fost un 2012 plin de experiente cretine mai ales din a 2-a jumatate. Am observat foarte multe, am vrut sa le spun persoanelor respective ce m-a deranjat, dar stii ce? O sa imi bat capul sa ii ajut pe cei ce trebuie ajutati din punctul meu de vedere, fix in momentul cand se vor trezi, cand vor renunta la cacatul ala numit oroliu/aroganta sau cand il vor detine cu un motiv.

Pana atunci, prefer sa ii dau la cacat pe cei ce au avut tupeul nesimtit de a imi da mie lectii de viata cand ei erau blocati pe un cacat de conditie psihologica, ii mai dau la cacat pe toti arogantii care la varsta mea faceau bile din muci in fata blocului cu ceilalti boscheti asemeni lor, mai dau la cacat toate pizdele de varsta mult mai mare decat a mea ce imi predau mie lectii de viata cand ele nu au reusit nici macar o basina de inceput, care stau pe banii altora si care nu stiu decat sa se planga. Si in ultimul rand, le dau la muie jigodiilor care au profitat cand eram la pamant, care m-au lovit apoi prefacandu-se ca totul e in regula si le mai dau la muie celor ce nu au invatat nici pana la varsta lor nenorocita aceea de gramatica a limbii romane. Iar la asta ma refer la cei trecuti de 21 de ani.

Intre timp, in 2012 am avut parte de dobitoci, tarfe cu 2 fete, barbati(1) cu probleme de erectie, agramati si constipate cu care pe parcurs am invatat sa am rabdare si apoi sa ma debarasez. Am invatat sa ma respect pe mine, sa ma iubesc pe mine pentru ca sunt capabila de multe, pentru ca am tupeu si pentru ca ma duce capul. Am mai invatat apoi sa nu mai ajut pe nimeni, sa muiesc pe toata lumea si sa dau dracului pe cei ce “imi vor binele”, pentru ca pana la urma mie trebuie sa imi fie bine.

Am invatat si ca o femeie isteata va alege un barbat care este singur la parinti, care nu mai cara si alte bagaje, care nu e indoctrinat de “familie” si care stie sa isi respecte si sa isi faca respectata propria parere. Apoi am invatat ca mai am multe de invatat, ca stiu sa fac o muie “ca la carte” si ca sunt foarte lenesa in pat, ca urasc pornografia infantila si ca mi-a ajuns pe anul 2012 cu ciudatii, caci imi provoaca greata, iar eu urasc sa am o stare de sanatate infecta.

Am invatat si destule chestii bune, dar alea nu conteaza. Sper totusi la un 2013 mai linistit, mai plin de succese si invataturi mai putin idioate. Si sa nu uit, sper ca 2013 sa imi ofere oportunitatea de a intalni cateva persoane ceva mai normale…plictisitoare, dar nu scarboase macar!!!

Advertisements
2012 – Limbaj explicit

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s