Nu iert, nu uit

the-curse

De ceva vreme, destula chiar (vreo 6 ani), mi-am propus sa nu mai fiu tipa care trece peste toate, care inchide ochii si se preface ca nu s-a intamplat nimic. De atunci am devenit oficial o persoana ranchiunoasa, razbunatoare.O vreme am recurs la razbunari dure, mai ales atunci cand adunam sufieciente informatii cat sa lovesc acolo unde doare mai rau. Una din prietenele mele si-a dat seama, la timpul respectiv, ca as fi in stare chiar sa omor pe cineva pentru o razbunare cat mai delicioasa.

Nu m-a durut niciodata si mi s-a parut foarte corect ca atunci cand karma nu era destul de rapida, sa am chiar eu grija de pedepsele celor ce mi-au facut rau. Nu am mai stiut sa uit, nici sa iert. Mi-am impus sa scot din viata mea fiecare persoana ce mi-a facut rau cumva, intentionat sau nu. Am eleminat fiecare persoana cumva, chiar si pe cei ce imi inspirau ceva mila sau scarba, i-am determinat sa iasa chiar ei din viata mea. De fiecare data am invatat ca niciun om nu merita mila, nu merita sa fie iertat si nici nepedepsit.

Fiecare om mi-a gresit cu ceva, dar numai eu stiu ce anume a fost mai grav din punctul meu de vedere, ce fapta, vorba a avut impact mai mare asupra sufletului meu, asupra gandirii mele. Numai eu stiu ce mi se pare nedrept, insolent sau mai stiu eu ce… Nu zic ca eu nu am gresit, dar eu recunosc fapta, imi asum vina si pedeapsa. Eu sunt constienta de fiecare pas pe care il fac, stiu ce fac, stiu ce urmari va avea asupra celor din jur si totusi o fac pentru ca eu consider ca imi va fi bine mie sau ca ma voi simti mai bine vazand pe cineva cum sufera. Si daca ti-am gresit candva, posibil ca si tu sa imi fi gresit candva.

Sunt 5 persoane care au rezistat in viata mea, fara greseli grave, persoane care sunt demne de respectul meu, persoane care au inteles ca atata vreme cat eu le protejez si le respect, imi vor oferi acelasi lucru. Acele persoane au rezistat de-a lungul catorva ani, acele persoane stiu ce inseamna recunostinta, ce inseamna sa refuzi ceva, dar sa stii cum sa o faci sa nu para egoist, sa ai rabdare caci acelasi lucru vei primi. Intotdeauna am mers pe ideea ca ceea ce primesc, aia voi oferi. Mi-a placut mereu sa fiu corecta, am tinut foarte mult la egalitate si nu am fost egoista. Asta pana cand am fost atacata, impinsa la pamant sau injunghiata pe la spate.

Iar de atunci nu am mai tinut cont de nimic, nici macar de faptul ca vor exista victime colaterale. M-am razbunat, m-am simtit bine si sunt fericita si multumita de asta pana in ziua de azi, oricum sunt genul de persoana pentru care bucuria si satisfactia unor momente tine de cald ani buni.

Si nici azi nu am uitat ultimele persoane din viata mea ce mi-au provocat rau, constient si benevol. Si nu voi ierta nici cand voi fi pe patul de moarte si jur ca nu voi uita.

Advertisements
Nu iert, nu uit

3 thoughts on “Nu iert, nu uit

  1. Aha, nici pe patul de moarte. aha, pariu ca-ti amintesti doar la suparari mari si de fiecare data iti amintesti mai putin. Daca te-au suparat omoara-i acum ca mai tarziu uiti. Evident ca glumesc si evident ca zic ca glumesc doar pentru a nu-mi lua eu vina daca aud ca ai inceput treaba.

    Like

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s