Hai sa multe!

dreams

Hai sa facem cate ceva…Si hai sa ne prefacem ca toata lumea e fericita. Hai sa ne mintim, hai sa suparam si sa ne facem ca nimic nu s-a intamplat. Hai sa sacrificam pe unul din noi, apoi sa ne prefacem ca nu ne pasa.

Hai sa facem compromisuri, hai sa o dam dracului de egalitate de sansa, drepturi si alte rahaturi banale. Hai sa ne intoarcem spatele unul altuia si sa plangem separat. Iar a doua zi sa ne tinem de mana, sa parem fericiti si multumiti de tot ce se intampla.

Sau mai bine hai sa ne dezamagim unul pe altul, apoi sa ne reprosam fiecare lucru care ne doare. Hai sa ne umplem paharele cu bere, sa fumam o tigara si sa radem impreuna, apoi sa ne vedem separat de vietile noastre.

Hai sa ne futem pe la spate fara regrete si apoi sa ne miram de ce suferim, de ce ne simtitm singuri si lasati balta. Hai sa ne punem la pamant si apoi sa ne sarutam ca doi indragostit, pe malul vreunui lac plin de gunoaie ca noi.

Sau mai bine hai sa ne-o tragem, apoi sa ne intoarcem spatele cand dormim, urmand ca apoi sa ne prefacem ca nu ne cunoastem. Dar…pana la urma, nu asta am facut pana acum? Nu asta ai vrut de la mine? Nu asta ai tot insistat ca vrei?

Poate de vina sunt eu ca am inteles gresit, sau poate de vina esti tu ca nu stii ce vrei…Pana la urma nu conteaza a cui e vina, de fapt ce facem aici?

Advertisements
Hai sa multe!

One thought on “Hai sa multe!

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s