Informatii inutile

info

In primul rand, acesta este un blog jurnal. Nu exista SF-uri, povesti aiurite sau mai stiu eu ce alte minuni. Da, am tupeu sa vorbesc liber, clar, am dreptul sa scriu ce am chef aici, cu riscul de a fi frecata la melodie de diverse personaje carora nu le convine ce scriu.

Mai mult, blogul a pornit ca un experiment pentru mine, pentru a vedea cum ma dezvolt ca persoana, pentru a-mi aminti cum a decurs viata mea, cum au decurs schimbarile mele de stare, etc. Fac asta cu pasiune si cu multa placere. Nu am de gand sa tin cont de vreun sfat, cum sa scriu, cum sa ma cenzurez sau alte sfaturi inutile si deloc binevenite.

Se vede la rubrica “About me” cine sunt, asta pentru ca m-am trezit cu cereri speciale de “nu scrie despre mine” sau “daca scrii despre mine, nu-mi da numele” sau mai stiu eu ce cereri cretine. Din momentul in care ai vreo legatura cu mine, ca si cunostinta, relatie interumana sau mai stiu eu ce, asuma-ti acest risc, riscul de a aparea pe aici. Daca nu esti in stare, mai bine lasa-te de meserie.

Ce mai voiam sa zic este ca: sursa imaginilor din postari este deviantart. Imi place sa ii si promovez pe altii, niciodata nu se stie ce oportunitate se iveste pentru dansii.

Apoi, nu scriu cand vrea lumea sau cand nu am chef. Scriu fix cand am dispozitie, cand am inspiratie sau cand se iveste vreo situatie ce merita postata. Nu stau sa multumesc cititori sau admiratori, nu accept comentariile care imi aduc vreo ofensa, in orice fel si nu accept chestiile anonime. Daca ai ceva de comentat, poti pune si un nume ca nu o sa pun interpolu sa te caute.

Altceva nu mai am de spus deocamdata. Daca imi mai vine vreo idee, promit sa fac un “later edit”.

La revedere!

Advertisements
Gallery

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s