Odihna placuta…

soulmates_by_kamyria-d4u2mgm

 

O zi perfecta..Frumoasa…

O tigare, o bere si ceva de rontait. Noi doi in pat, imbratisari patimase, saruturi prelungi…Doar noi doi, liniste in jur. Un vin placut la gust, sarutari si iubirea care umplea camera, fara toate problemele care ne ingreuneaza existenta.

Ar fi placut sa avem locul nostru, unde sa fim doar noi, cu caracterele noastre asemanatoare, dar si diferite. Cu starile noastre, dar numai noi sa stim de ele.Un loc linistit, in care sa ne intoarcem amandoi de la munca, storsi de vlaga. Si stii ce? Dupa atata munca inca suntem in stare sa ne-o tragem patimas, agresiv.

Si ne-ar fi dor sa ne tinem in brate, sa ne spunem vorbe frumoase si sa ne privim cu inteles…Ne-ar fi dor de linistea casei noastre, de tabieturile noastre si de toate cele facute impreuna. Dar ar fi atat de frumos, atata liniste si atata placere.

Ne-am tine iubirea doar pentru noi, nu ar mai exista nimeni in jur, am fi doar noi si restul care nu conteaza.

As vrea sa fiu langa tine mereu, sa te sarut usor, sa te ating apasat. Si dupa toate astea, am dormi impreuna, eu in bratele tale, cu mainile te-as lua in brate si te-as tine strans, sa nu pleci niciodata! As fi doar a ta, iar tu al meu.

Advertisements
Odihna placuta…

2 thoughts on “Odihna placuta…

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s