Bloggeri constanteni…

Masks

Am avut ocazia, ca muiere, de a ma cupla cu 3-4 bloggeri constanteni. Nu am ce spune, nu se aseamana deloc intre ei. Asta este varianta mea de bloggeri constanteni, din punctul meu de vedere, din pozitia mea. Ma voi lega de fiecare in parte, pentru ca am promis o telenovela celor de acasa, ce stau in fata monitoarelor si asteapta a se minuna.

Pe primul loc se situeaza Emanuel !!! Deocamdata nu dau detalii, fac doar clasamentul cronologic. Urmatorul cu care am avut neplacerea de a lua contact este….. Ddumi. Dragul, vestitul si narcisistul blogger dar si om.

Urmatorul care m-a ajutat sa pierd 3 salarii pe curul lui si 4 luni din timpul meu pretios a avut norocul sa fie Joie ! Cu aplauze si urale si ce cacat mai vreti voi. Ala de imi promitea sa ma dea de pamant dom’le, mare futangiu de inimi se intituleaza acest specimen al regnului masculin. Rectific, 3 salarii!!!! Ma scuzati pentru minciuna gogonata pe care am scris-o!

Ultimul ce in prezent face obiectul actualului meu experiment este un piculet mai anonim, dat fiind ca si-a inchis blogul acum ceva vreme. Dar, acestea fiind spuse, domnul se numeste Alexandru , nu zic mai departe. Cu cel din urma sper sa dureze, nu pare sa faca parte din grupul tarfelor ce mi-au facut viata mai “frumoasa”.

De azi inainte va aparea cate o poveste, incepand cu minunatul Emanuel . Va pup dulce !!!

Advertisements
Bloggeri constanteni…

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s