Fa ceva!!!

c9d4a8c5e19da12d2244858fac976fe2

 

Nu stiu de ce, dar adun prea multa ura in suflet. Poate ca ma ajuta sa trec peste toate mai usor, poate ca este tot ceea ce ma tine in viata si ma face sa vreau sa demonstrez tuturor ca sunt deasupra lor cu mult.

Hai sa ne cacam pe noi cat de greu este sa incepi viata de la 0. Dar de fapt, hai sa ne cacam pe noi, chiar daca avem fonduri nelimitate si sustinere neconditionata. Si mai mult, hai sa ne cacam pe noi chiar daca nu suntem singuri. Nu ma vait ca, vezi doamne, am avut o viata chiar atat de grea, dar ma irita acei oameni care indraznesc sa se planga fara motive bine intemeiate.

Urasc oamenii care nu sunt in stare sa faca nimic cu viata lor, care nici macar nu se sinchisesc sa isi caute un job, care nu isi bat capul cu nimic sperand sa pice totul din cer. Scumpilor, nu functioneaza asa viata asta…In viata trebuie sa lupti, trebuie sa te chinui, sa iti dai tot interesul sa castigi ceva, trebuie sa ai ambitie.

Multe persoane au impresia ca daca au avut 1 job important in toata viata lor, au dreptul sa aiba pretentii, au dreptul sa ceara ce vor, cum vor si cat vor. Nu e asa…Depinde si de durata jobului, pentru ca nu te angajeaza nimeni daca ai muncit 2 luni intr-o companie mare. Toti am inceput de jos, de undeva de la nivelul solului. Nimeni nu s-a ridicat asa deodata, cu mari pretentii si nascut cu experienta. In decursul vietii invatam, ne perfectionam si mai ales, ne ambitionam.

Ii urasc pe cei ce se plang in loc sa ia atitudine, in loc sa incerce sa inceapa de undeva, oricat de jenibil ar fi locul acela de munca, oricat de infecte ar fi conditiile. Nimeni nu s-a angajat pe un post important fara ca macar sa fi avut o experienta cat de cat apropiata de cerintele postului,

Ii aud pe unii cu niste pretentii stupide: “Eu vreau salariu de 20 de mil!!!” si se bat cu pumnul in piept ca sunt mari ingineri in frecat menta probabil. Dar nu s-au gandit niciodata ca nu asa functioneaza sistemul asta. Aratati-l mie pe cel care a iesit de pe bancile liceului si a ajuns manager, sau cu o facultate inceputa/neterminata care a ajuns mare sef. Si toate astea fara pile. Nu vei gasi, nu exista om in Romania care sa fi reusit asa ceva.

Asa ca termina facultatea, incepi de jos ca noi toti, te multumesti cu un salariu infect pana capeti experienta in ceva, apoi sa te aud ca ai pretentii de salariu gigantic. Pana atunci, sa nu mai aud vreunul ca se plange sau ca are marele tupeu sa se vaite.

Advertisements
Fa ceva!!!

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s