Ce o fi pe tavan?

it__s_

 

Cred ca toti simtim nevoia, la un moment dat, sa ne holbam pe tavan, sa ne golim mintea si sa ne relaxam creierul si sufletul de grijile care ne streseaza zilnic. Toti simtim nevoia sa stam intinsi in pat sau pe canapea, sa ne gandim la nimic, sa ne concentram doar pe acel moment magic de relaxare.

Si ce bine este cand ai parca si un soundtrack pentru acel moment, sau pentru acele ganduri care iti zboara in cap si pe care nu esti capabil sa le pui in ordine, oricat ai incerca.

Stateam intr-o zi si ma gandeam la nemurirea sufletului probabil si simteam ca lipseste ceva. Am inceput sa caut pe google diverse lucruri, diverse idei si cu ajutorul siteului stumbleupon.com am gasit treaba asta. E o pagina cu cateva melodii perfecte pentru momentele acelea in care te uiti ca tampitul pe tavan, sperand ca ideile, gandurile si grijile sa se ordoneze singure. Oricum vei reusi la un moment dat, dar trebuie antrenament pentru asa ceva.

M-am gandit sa dau un share acestei mici bucati de relaxare, special pentru cei care iubesc muzica si cei care simt fiecare nota, fiecare vers.

 

 

http://www.stumbleupon.com/su/27WQOq/:AxnVj1vQ:d4fK@70m/8tracks.com/lytebryte25/songs-to-lie-on-your-bed-and-stare-at-the-ceiling-to/

 

Ascultare placuta! Sper ca acest playlist sa ajute pe cineva sa isi ordoneze gandurile si sa se mai relaxeze cat de cat.

Advertisements
Ce o fi pe tavan?

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s