Momente in viata.

Pripyat_____Lunapark___by_PoulN

Cred ca toti am trecut prin acele momente in care trecutul cauta sa ne mai rascoleasca putin existenta, sufletul si sentimentele. Si toti am simtit cum se ridica parul pe maini, cum ochii se inlacrimeaza si starea de spirit se schimba la polul opus. Aveam impresia ca am trecut peste tot, ca am lasat totul in urma, dar apoi apare iara trecutul. Intotdeauna linstea iti e perturbata de un el sau o ea care inca nu vrea sa isi accepte locul, care inca mai dainuie in adancul sufletului, undeva intr-un coltisor asuns.

Cand te gandesti ca poate pe melodia x ti-ai tras-o patimas, pe melodia y i-ai facut prima declaratie de dragoste…Poate ca aerul mirosea altfel cand v-ati impacat pentru prima oara in urma unui conflict…Si stai si asculti, simti si parca toate scenele acelea se recreeaza in jurul tau, mintea le reconstituie pas cu pas, detaliu cu detaliu, pana cand totul iti pare real, totul pare ca se intampla atunci.

Dar, la un moment dat trecutul acela isi pierde esenta, isi pierde farmecul si stralucirea. Nimic nu dureaza o vesnicie, totul revine la normal. Memoria ingroapa acele amintiri in strafundul ei, poate ca le vei pierde definitiv pentru ca nu iti mai pasa. Incepi sa te simti eliberat de toate, incepi sa fii nepasator si sa renunti putin cate putin la amintiri. Nu ele pleaca, ci tu le dai voie sa dispara, tu renunti la ele pentru ca simti ca nu mai are rost prezenta lor.

Iar atunci ramane ura sau prietenia, fiind singurele sentimente ce le-ai mai accepta pentru acea persoana.  Ura puternica bazata pe resentimente, scarba si sila de persoana care odata ti-a calcat inima si sufletul in picioare si s-a pisat pe tine. Prietenie fata de cel care a stiut sa iti arate ca iti vrea binele… Sunt atatea tipuri de oameni si mentalitati, dar totusi, vei sti automat ce sa faci si vei sti caror sentimente sa dai frau.

Apoi, poti spune ca ai trecut cu totul peste toate. Atunci poti continua cursul vietii de unde l-ai lasat.

Advertisements
Momente in viata.

One thought on “Momente in viata.

  1. Frumoasa poza de articol sper ca la anu sa imi indeplinesc visul de a ajunge in Pripyat 😀 viza se face banu se pune deoparte iar memoria se incarca cu amintiri noi astupandu-le usor usor pe cele din trecut. Viata merge inainte, nimic si nimeni nu sta pe loc… keep smile!

    Like

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s