Aberatie

images

 

Hai sa fie, asa de dorul lelii.. Ca daca nu ar fi, nici nu ar fi bine. Asa ai avea cum sa spui ca nu e. Si nu ar fi bine daca nu ar fi, dar mai bine sa fie ca sa nu zicem ca nu e.

Trebuie sa fie, ca atunci cand nu e, nu e, ca nici nu are de unde sa fie. Mai bine sa fie, sa poti sa zici ca e, ca totusi conteaza sa fie ceva. Cat de mic ar fi acel ceva, dar important e ca e. Cand nu era, parca era mai rau decat cand era, oricat ar fi fost si oricum ar fi fost.

Adica, pe sistemul, sa fie bine ca sa nu fie rau, sa fie ceva acolo. Dar si cand nu prea e, parca tot nu e bine, adica ar putea fi mai mult decat este, dar probabil ar fi prea mult decat este bine sa fie.

Asa ca hai sa fie, sa nu avem de ce sa spunem ca nu e. Cat e, de ce calitate, cantitate si alte acareturi din astea, nu conteaza. Important e ca e, nu? Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti ca nu e!

Si cat o fi, asta nu mai conteaza, important e ca e acum si ca a si fost acum ceva timp, asta daca a fost. Daca n-a fost, tot e bine ca e acum, chiar daca e prea putin sau prea prost si fara rost.

Este fix alegerea ta cum o sa fie, sau cat o sa fie, dar tot alegerea ta este daca o sa fie sau nu. Deci, sa fie sau sa nu fie?

Advertisements
Aberatie

One thought on “Aberatie

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s