Filmul de miercuri

1899929_10201644065128752_149412309_n

 

Well, in ultima vreme am tot iesit din casa si m-am gandit, de ce nu, sa merg si eu la Filmul de Miercuri. Ce este acest “film de miercuri”? Pai, un eveniment cultural foarte frumos care se desfasoara in Club Doors din Constanta, care are ca tematica filmele, initiat de Irimia Andrei. Frumoasa idee! Cine nu si-ar fi dorit sa poata viziona un film bun si in acelasi timp sa poata fuma o tigara si sa bea si ceva eventual.

Cred ca acest eveniment ar fi bine primit in orice oras al tarii. Am vazut numai filme frumoase, pentru toata lumea, unele nu chiar pentru toti. Ultimul film vizionat m-a impresionat foarte tare, fiind chiar genul care imi place foarte mult (drama/thriller) , sick and twisted, cu tema razbunarii foarte bine abordata. Acesta se numeste Confessions, un film psihologic japonez. Pai, cine credea ca voi ajunge eu sa ma uit la asa ceva? Nici eu! Nu vreau sa spun nimic din film caci ar strica tot, dar il recomand din toata inima.

Soundtrack-ul este foarte bun, fiecare scena are emotia ei, iar fiecare melodie intensifica totul. Chiar am tot folosit Shazam pe timpul filmul, dar fara rezultate. Pana in final cand am ajuns acasa si am cautat pe youtube. Este bun acest film deoarece are si suspans, te face sa simti fiecare emotie a fiecarui personaj, sa astepti cu sufletul la gura ce se va intampla mai departe, te face sa te gandesti foarte mult si poate chiar sa te intrebi care ar fi propria ta reactie la acele intamplari. Fiecare confesiune are emotia ei.

Mai mult nu pot spune pentru ca m-a lasat chiar fara cuvinte. Mi-a placut enorm si recomand sa mergeti si voi la acest eveniment, celor din Constanta dar si celor ce vin intr-o vacanta din alt oras pe aici si vor sa isi faca timp pentru asa ceva. Va las cu un trailer si sper ca o sa fie pe placul multora.

 

Advertisements
Filmul de miercuri

One thought on “Filmul de miercuri

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s