Bucura-te de orice moment!

Dev

Cred ca toti am trecut prin momente despre care stiam ca nu vor duce nicaieri, momente care erau gresite, dar totusi le vrem! Ceva in interior iti spune ca nu e bine pentru psihic, ca nu iti va face bine, ca te va pune la pamant. Si vrei sa te opresti, vrei sa incetezi sa faci acel lucru.

Problema este ca se simte atat de bine atunci, e ceea ce ai nevoie, este ceea ce simti atunci sa faci. Cred ca e cel mai amuzant lucru, sa vrei sa faci si sa simti ca e al naibii de rau, dar al naibii de bine atunci, pe moment.

Din punctul meu de vedere, toti ar trebui sa ne bucuram de acel moment, poate interzis, poate gresit. Traieste fiecare clipa cu tot sufletul, chiar daca dupa te va durea. Traieste orice moment, fa ce iti vine sa faci, bucura-te de orice clipa de multumire, bucura-te de orice moment alaturi de oricine. Traieste clipa!

Stiu, maine vom avea regrete sau ne va parea rau ca nu a durat mai mult, dar a fost. Amintirea acelui moment e mai buna decat un “cum ar fi fost daca”. Nu regreta nimic in viata asta, fix pentru ca atunci asa ai simtit sa faci, atunci asta ai crezut ca e decizia corecta, atunci te-ai bucurat de moment, iar acum te vei bucura de o amintire frumoasa.

Prefer sa traiesc viata cu amintiri frumoase, sa ajung la batranete cu multumirea ca am facut tot ce mi-am dorit, nu cu regretul ca as fi putut sa fac atatea dar m-am oprit crezand ca nu e bine. Ce daca doare? Zambeste! S-a intamplat, atunci ai fost fericit si poate a fost ceea ce aveai nevoie in acel moment.

Nu trebuie sa regreti nicio decizie, asuma-ti-o cu inima impacata, nu ai facut ceva rau, ti-ai ascultat sufletul. Ai trait momente poate de neuitat si totul datorita curajului de a face ce simti. Fii fericit, nu regreta. Nu toti au curajul sa se arunce asa, sa traiasca si sa simta clipa ca si cum maine nu ar mai fi aici.

Chiar lucrul care stii ca nu iti va face bine e al naibii de frumos. Iar intensitatea cu care il traiesti este mult mai mare decat daca ai sta sa calculezi toate variabilele posibile. Intotdeauna este bine sa fii curajos si spontan. Intotdeauna merita sa faci ce simti!

Bucura-te de ce ai, nu te mai gandi la ce nu ai. Si bucura-te ca ai avut, poate nu ai fi trait nici acele momente daca nu erai spontan, daca gandeai prea mult si iti interziceai ceea ce ai simtit. Asa vei trai impacat.

Advertisements
Bucura-te de orice moment!

2 thoughts on “Bucura-te de orice moment!

  1. Articolul mi-ai adus aminte de o vorba care zice ceva de genul “uita partile negative din ce a fost, pastreaza doar amintirile bune si adu-ti aminte ca in momentele alea erai fericit si totul era din placere”. Oameni suntem, greseli facem, dar ne ridicam de fiecare data si mergem mai departe 🙂

    Bine ai revenit!

    Like

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s