Povesti cu zane…tarfe…

stroll_ii_by_punkroc-d5lw1wy

 

A fost …odata ca niciodata un inger. Hahah! Mananc cacat!

A fost odata ca niciodata o tarfa, o curva care facea videochat! Nu e asa ca nu va plac astea? Sunt curve, clar! Si videochatista aia era judecata de oricine. Nu, doar nu stiau toti meseria ei atat de detestata, dar cei care aflau se uitau cu scarba la ea.

Curvele nu au suflet, nu sunt oameni, etc. Hai sa o judecam pe acea curva, ca doar noi suntem juriu, judecatori, procurori si altele. Tu, ordinarule de rand, poti judeca pe cine vrei. Ii poti da si sentinta: Respingere si negare totala din partea societatii. Alea nu sunt oameni, deci nu merita sa aiba prieteni sau alti oameni in jurul lor.

Te-ai gandit vreodata la circumstantele in care acea persoana (da, si curvele si videochatistele sunt persoane) a ajuns sa practice aceste meserii? Te-ai gandit vreodata, cu creierasul tau micut si in limita gandirii tale, ca toti suntem oameni si cumva, trebuie sa ne descurcam sa supravietuim in aceasta lume groaznica si odioasa?

Nu-i asa ca mai bine vorbeam despre mironosite sfinte? Mai bine vorbeam de vreo domnisoara cu chip angelic, cu un corp de vis si cu o cariera prospera. Dar sunt convinsa ca gaseam noi ceva de condamnat si la dumneaei.

Dar hai sa ne intoarcem la tarfa, ca doar despre ea vorbeam.

Eh, imposibil dar adevarat, acea tarfa spera la iubire. Ciudat, nu? Tarfele stiu ce e aceea iubire? Ei, uite ca da. Si ele merita asa ceva. A mers ea din broscoi in broscoi, asteptand sa apara printul, pana si-a pierdut speranta. Broscoii aia erau niste nenorociti, mincinosi, broscoi fara principii cum ar veni.

A zis curva/videochatista ca ramane dupa aia cu bani, ca de, macar atat sa aiba si ea in viata ei, sa faca o avere, sa puna la ciorap sa aiba numai cativa leuti pentru prelungirea vietii parintilor ei, doar erau tot ce ii ramasesera tarfei.

Dar viata nu lasa lucrurile neterminate. Si tarfa gaseste speranta intr-un broscoi mai necopt care avea aspiratii de print, mai prostut asa…Iar dupa o perioada, pseudo-wannabe-printul ii declara iubirea, apoi ii declara credinta si sinceritate si etc.

Ce proaste sunt curvele, pun botul la orice, nu-i asa? Si la propriu si la figurat, orice pentru un pachet de tigari.

Dar ghici ce? Broscoiul era ca toti ceilalti. Si asa s-a dus dracului si speranta curvei in iubire, in fericire si asa broscoiul a realizat ca poate sa fie un badass (dobitoc).

Dar hai sa multumim broscoiului necopt, curva a realizat ca poate sa fie femeie de casa, iar broscoiul i-a confirmat curvei ca niciunul nu ar merita o curva ca ea, caci nu multe stiu sa fie tot ceea ce cere un broscoi/mascul/pseudo/wannabe/print adevarat.

Asa ca, dragii mei, curvele sunt proaste si broscoii…eh, la cacat cu broscoii.

Si mai departe, ma iertati, asa se scrie la betie. Imi sta capul numai la broscoi si curve, asa ca mine.

Advertisements
Povesti cu zane…tarfe…

3 thoughts on “Povesti cu zane…tarfe…

  1. …ula. Ăla care crede despre tipele care fac videochat că-s curve e un bou congenital. Bine, mai jos decât boul congenital e boul-vagon, care zice că e OK ca femeia lui să facă videochat pentru el, aşa, că-s la distanţă şi ii e dor de ea, da’ e curvă dacă o face pentru bani. Herp.

    Like

Zic si eu...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s