Stii…ca te iubesc?

 

Mi-e greu acum, imi va fi greu mai incolo…Ma incearca viata in toate felurile, toate modurile. Nu e usor sa rezist atat de mult, sa trec prin toate asa de usor…Dar parca nu e totul atat de dificil, noaptea nu mai e atat de neagra, iar pe zi mai si rasare soarele.

Si toate astea datorita tie… Mi-ai imblanzit sufletul, mi-ai incalzit inima si totusi, inca nu imi vine sa cred ca pot simti… E ciudat, dar placut, insa mi-e teama. Mi-as cere iertare, dar nu pot, caci asta sunt eu.

Am tot ratacit prin ploaie, vant, singura…pana sa apari tu. As vrea numai sa iti multumesc, dar nu stiu cum. Poate ca sincera mea recunostinta te va ajuta cu ceva, poate iti va fi de ajuns. Nu am nimic, decat dragoste de oferit. Nu am nimic decat iubire, afectiune…Cam atat mi-a ramas si cu asta sper sa te multumesc.

As vrea sa fiu capabila sa ti-o spun in fata, sa tip in gura mare ca “DA! Te iubesc!”, fara sa-mi pese de nimic, fara sa-mi fie teama de nimic..As vrea asta din tot sufletul, dar nu o voi face. Prefer sa o tin pentru mine, pentru sufletul meu. Prefer sa nu stii niciodata, sa nu afli nicicand.

Da, te iubesc.

Stii…ca te iubesc?

6 thoughts on “Stii…ca te iubesc?

  1. Hmm…am jurat ca o sa fie ultima suferinta. Daca nici de data asta nu merge, ma arunc de la etajul 8 si adio lume. Sincer, nu am idee daca citeste sau nu. Si probabil daca citeste nu-si da seama cat de important e, sau poate isi da seama. Whatever, multumesc ca mi-ai futut moralul si mai bine!

    Toate cele bune!

    Like

    1. Ai un moral tare fragil.
      Eu nu inteleg de ce vrei sa iti futi cel mai frumos sentiment de pe fata pamantului, transformandul in ceva mediocru. Lasa sa fie cu de toate, ca si shaorma….simplu, nu?
      Sau poate in sinea ta vrei doar sa vada, ca na, asa de la distanta si putin platonic, totul e mai intens si cand vede, pac, totul dispare si e doar un altu umflat cu pompa, fara nimic special…….sau esti doar horny :))

      Like

  2. Simplu, nu-mi place shaorma… Vreau numai sa fiu “proasta”…Nu stiu cum sa ma exprim. Mi-e teama sa imi arat afectiunea, mi-e teama sa ma las asa purtata de vant pentru ca stiu ca daca fac asta sigur ma izbesc de ceva.
    Imi place sa iubesc, dar urasc sa stiu ca toate au un final. Nu ma gandesc zilnic la asta, am altele pe cap. Dar imi rasare cateodata ideea asta si parca imi fute un si imi zice sa ma trezesc dracului si sa plec inainte sa fie prea tarziu.
    Nici nu ma ridic bine, ca trebuie sa mai iau una dupa cap sa pic la loc….Intelegi de ce vreau sa distrug cacatu asta de sentiment? Nu as mai rezista la inca o chestie de genul…Mi-e frica ba!!!!

    Like

    1. Florin says:

      Nu ai nimic de pierdut daca iti vei arata sentimentele persoanei pe care o iubesti, chiar te va elibera de un mare stres, vei deveni mai puternica mai sigura pe tine si vei putea trece peste o dezamagire mult mai usor decat daca alegi sa ti totul pentru tine.

      Like

Zic si eu...